Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Malta 31.08 Pärnu Rannastaadion
Collapse
X
-
aga me oleme juba mugavus tsoonis.lamba vest on asendunud kogukonna rahvusriietega.Järelikult pappi on juba sitaks kokku kühveldatud.
-
EJL tunnistagu, et "Projekt Pehrsson" on omadega nii perses, kui olla saab.
Märkamatult on Eesti koondisest saanud kotik, kes mängib jalgpalli pisirahvustega mannetuid tulemusi ja kaotab suurseltskonda kuuluvatele meeskondadele hirmsuure skooriga. Kas 90-ndad on tagasi või?
Leave a comment:
-
Nagu pasunatest veel vähe oli, siis see debiilne A Le Coqi löögirühm hakkas keset esimest poolaega fännisektoripoolses otsas mängima ja vaheajal kui teadustaja rääkis , mindi sinna kõrvale oma trummi taguma.Pärnu publik oli päris vaikne, üldse tundus kogu üritus selline külapidu olema.
Leave a comment:
-
I liked how we played. We were good but had no luck.
We created our chances.
Leave a comment:
-
No 7st puutest 5s tekitas Maltale rünnaku, minuarust päris terav, või mis?Algselt postitas Felipe Vaata postitustPiiroja ütles just etvs et sappinen tõi mängu teravust, mis mängust ta rääkis?
Ma kahjuks vaatasin samal ajal kossu kah ja jäi märkamata, kes see superstaar meil sealt paremalt äärelt siis mängu ära tegi ja kas pingi pealt kah mõni heas vormis kutt tuli kohe väravaid tekitama? Ma ei ole küll suur Ojamaa fänn, kuid vähemalt võiks ju tunnistada põhjust, miks ta välja jäi, kui aus olla ma paremat äärt siiski väga ei näinud Eestil, Teniste natuke tõusis sinna ja oligi kõik nagu, seega mänguline see põhjus siiski vaevalt oli.
Leave a comment:
-
Tahtsin just sama küsida. Kui see on teravus, siis sellist teravust ma näha ei soovi.Algselt postitas Felipe Vaata postitustPiiroja ütles just etvs et sappinen tõi mängu teravust, mis mängust ta rääkis?
Selles mõttes ju "võimas". Kui koondise ründemängu impotentsus on juba pikemat aega teada, siis tänane kaitsemäng oli küll totaalne facepalm. 3 meest 4-st on põhikaitsjad ja Maltal lasti kodus mitu korda läbi purjetada nagu sulavõist. Sellise kaitsemänguga pole Bosnias küll mitte kõige vähimatki teha. Ühtlasi nägime ka kenasti ära, millised need "paremad valikud" äärtele on...
Esimesed puuted on jätkuvalt sellised nagu lööks palliga vastu kändu.
Leave a comment:
-
Jalgpallis on lihtne. Sa võid oma sittasi koosseisuvalikuid meedias kaitsta palju jaksad, aga mängu ajal ujub see sitt ikka pinnale. Kas Bosnias kordame 2008a tulemust?
Leave a comment:
-
Guest repliedNo Bosnias laheb vaga vaga keeruliseks ikka, kui Malta vastu kodus ei suudeta mis siis seal, millal aru saadakse, et rootslane on täielik rähn. Phersseson Out, Ojamaa In !! 😁
Leave a comment:
-
Piiroja ütles just etvs et sappinen tõi mängu teravust, mis mängust ta rääkis?
Leave a comment:
-
7 VÕTIT | Pettumus Pärnus ehk Sinisärkide negatiivne spiraal jätkub, Eesti – Malta 1:1
Leave a comment:
-
Keegi soccerneti teksti laivis ütles et koondis on nagu hurda flora. Midagi valesti küll ei öelnud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: