Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Malta 31.08 Pärnu Rannastaadion
Collapse
X
-
nats kummaline,et ei orgunnita lisa tribüüni.Aasta tagasi randa suudeti.Aga nagu kuulda siis mõni poliitik tahabki näidata,et tehti väike tribüün ja rahvas ei mahu ära.
-
Eksid.Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustIiirimaa vastu oli piletitega mingi perse ju, et päris täismaja ei tulnudki või ma eksin?
Leave a comment:
-
No jalgpalli värava taha pidid mingid seisukohad tekkima, et läbi inimeste vast siiski ei näe.Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustIiirimaa vastu oli piletitega mingi perse ju, et päris täismaja ei tulnudki või ma eksin?
A muidu täna staadionist mööda minnes tekkis küsimus, et nah mul seda seisupiletit vaja, kui aiatagant näeb ka jumala okeilt staadionile
Mänguks vist topitakse midagi ette ikkagi.
Leave a comment:
-
Juhul kui nõudlus ületab pakkumise oleks selline tegevus küll aasta jalgpallijobu tiitli väärilineAlgselt postitas atleticomadrid Vaata postitust...Mänguks vist topitakse midagi ette ikkagi.
Leave a comment:
-
Iiirimaa vastu oli piletitega mingi perse ju, et päris täismaja ei tulnudki või ma eksin?Algselt postitas Shparkz Vaata postitustKella 15 ajal oli nii 250 seisukohta saadaval. Millal koondisel viimati täismaja oli kodus? Iirimaa?
A muidu täna staadionist mööda minnes tekkis küsimus, et nah mul seda seisupiletit vaja, kui aiatagant näeb ka jumala okeilt staadionile
Mänguks vist topitakse midagi ette ikkagi.
Leave a comment:
-
Eesti - Malta 31.08 Pärnu Rannastaadion
Kella 15 ajal oli nii 250 seisukohta saadaval. Millal koondisel viimati täismaja oli kodus? Iirimaa?Sildid: Ei ole
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: