Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Malta 31.08 Pärnu Rannastaadion

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• ööö
    replied
    nats kummaline,et ei orgunnita lisa tribüüni.Aasta tagasi randa suudeti.Aga nagu kuulda siis mõni poliitik tahabki näidata,et tehti väike tribüün ja rahvas ei mahu ära.

Leave a comment:

• asdf
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Iiirimaa vastu oli piletitega mingi perse ju, et päris täismaja ei tulnudki või ma eksin?
    Eksid.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Iiirimaa vastu oli piletitega mingi perse ju, et päris täismaja ei tulnudki või ma eksin?
    A muidu täna staadionist mööda minnes tekkis küsimus, et nah mul seda seisupiletit vaja, kui aiatagant näeb ka jumala okeilt staadionile
    Mänguks vist topitakse midagi ette ikkagi.
    No jalgpalli värava taha pidid mingid seisukohad tekkima, et läbi inimeste vast siiski ei näe.

Leave a comment:

• Karter
    replied
    ...Mänguks vist topitakse midagi ette ikkagi.
    Juhul kui nõudlus ületab pakkumise oleks selline tegevus küll aasta jalgpallijobu tiitli vääriline

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
    Kella 15 ajal oli nii 250 seisukohta saadaval. Millal koondisel viimati täismaja oli kodus? Iirimaa?
    A muidu täna staadionist mööda minnes tekkis küsimus, et nah mul seda seisupiletit vaja, kui aiatagant näeb ka jumala okeilt staadionile
    Mänguks vist topitakse midagi ette ikkagi.

Leave a comment:

• Shparkz
    started a topic Eesti - Malta 31.08 Pärnu Rannastaadion

Eesti - Malta 31.08 Pärnu Rannastaadion

Kella 15 ajal oli nii 250 seisukohta saadaval. Millal koondisel viimati täismaja oli kodus? Iirimaa?
Working...
X