Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Okeaania turnee

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Jormma
    replied
    kunagi normaalse kvaliteediga vaadatav videokordus ka tuleb või näidataksegi meile ainult seda ebaõnnestunud ülekannet ?

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Igonen tegi väga sümpaatse mängu!

Leave a comment:

• tudeng
    replied
    Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
    Liivaku väravat ka kuskilt näeb?
    Videos 32. minut: https://www.facebook.com/jalgpallees...5768012123815/

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Liivaku väravat ka kuskilt näeb?

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitas Andres. Vaata postitust
    Ma usun, et nii mõnigi tegelane sirvib foorumit tihedamalt kui Soccerneti portaali või liidu kodukat. Nii et igati tervitatav.
    Ma usun, et isegi suurem osa. Wiiner võib küll statiga ümber lükata

Et muidugi jagage foorumis

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Lisan kõikidele telekavaatajatele, et eeldatava ülekande freim on ka uudisesse lisatud.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Jah, nüüd läbisirvides teema "Galerii: Eesti koondis jõudis Vanuatule, kuid mitusada kilo varustust jäi Fidžile (mäng saab peetud!)" on seal su mainitud lõik olemas.

Tšill, edaspidi küsin foorumist.

Leave a comment:

• asdf
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Mul ei ole midagi selle vastu, et keegi foorumisse postitab. Aga teatud küljest vaadates on naljakas, et foorumis olev suvalise asdf postitus oli ainuke info kogu internetis.
    Täna hommikul kell 6 Soccernetis ilmunud uudises oli lõik: "Juba varasemalt on teada, et nii jalgpalliliidu üleüldine suhtlus kui ka suhtlus teleülekande osas olid tõsiselt raskendatud - Vanuatu asjapulgad lihtsalt ei vastanud ühelegi kirjale. Tänaseks on tekkinud siiski juba ka mõõdukas lootus teleülekande toimumise osas, kuid asjad on veel selgumisel - EJL annab teada, kuidas sellega läheb."

Muud kirjeldasin eelmises postituses - niipea kui info sai selgeks, saadeti välja pressiteade. See juhtus 17 minutit minutit pärast minu postitust foorumis. Pressiteade oli enne postituse tegemist valmis kirjutatud ja saadetud kolleegidele toimetamiseks, millega läks 17 minutit aega. Ei näinud põhjust oodata 17 minutit, enne kui siia kirjutan.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas asdf Vaata postitust
    See ei ole ainuke info. Enne siia kirjutamist tegin valmis samal teemal pressiteate, mille kolleeg iga hetk üles riputab (edit: http://jalgpall.ee/koondis/uudised/e...oimalus-n12987).
    Mul ei ole midagi selle vastu, et keegi foorumisse postitab. Aga teatud küljest vaadates on naljakas, et foorumis olev suvalise asdf postitus oli ainuke info kogu internetis.

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Ma usun, et nii mõnigi tegelane sirvib foorumit tihedamalt kui Soccerneti portaali või liidu kodukat. Nii et igati tervitatav.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Algselt postitas asdf Vaata postitust
    Loomulikult võiks mõelda, et ah, mis ma siia foorumisse ikka kirjutan, niikuinii kõik loevad uudised - samas ma mõtlen nii, et siin on inimesed, kellele see otseülekanne väga palju korda läheb ja miks mitte just neile eraldi kirjutada.

Mina olen väga tänulik, et foorumi kaudu saab vahetut informatsiooni jalgpalli kohta. Mõnus! Lisaks, kui julgetakse selliselt päris vahetult üsna rohujuuretasemel ja avalikult infot avaldada - see on ju täiega kiiduväärt. Minu jaoks parem ja mugavam kui twitter või facebook.

Leave a comment:

• asdf
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Mulle ilma asjata kritiseerida ei meeldi ja tuhat vabandust, kui kellegi tundeid riivan, aga hästi naljakas on see, et ainuke info, mis teleülekande kohta tuleb, jagatakse Soccerneti foorumi teemas.

Mingi püsivalt uuenev uudis kusagil jalgpall.ee või soccernet.ee lehel oleks ju loogilisem?
    See ei ole ainuke info. Enne siia kirjutamist tegin valmis samal teemal pressiteate, mille kolleeg iga hetk üles riputab (edit: http://jalgpall.ee/koondis/uudised/e...oimalus-n12987). Kui mõtled, et kas varem ei olnud võimalik infot anda, siis kahjuks ei olnud - enne polnud toimunud reaalset kontakti Vanuatu telemeestega, lisaks ootasime viimase hetkeni, et ehk õnnestub enne seda, kui neil öö tuleb, striimi testida.

Loomulikult võiks mõelda, et ah, mis ma siia foorumisse ikka kirjutan, niikuinii kõik loevad uudised - samas ma mõtlen nii, et siin on inimesed, kellele see otseülekanne väga palju korda läheb ja miks mitte just neile eraldi kirjutada.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Mulle ilma asjata kritiseerida ei meeldi ja tuhat vabandust, kui kellegi tundeid riivan, aga hästi naljakas on see, et ainuke info, mis teleülekande kohta tuleb, jagatakse Soccerneti foorumi teemas.

Mingi püsivalt uuenev uudis kusagil jalgpall.ee või soccernet.ee lehel oleks ju loogilisem?

Leave a comment:

• asdf
    replied
    Otseülekande kohta värsket infot: teststriimi pole endiselt meieni suudetud toimetada, aga varasemale kogemusele tuginedes võiks kohalike asjaajamist vaadates hinnata tõenäosust, et otsepilt meieni jõuab ca 70% juurde. Kui kõik läheb hästi, siis alustame mõni minut enne kella 5 jalgpall.ee portaali ja Facebooki lehe "Eesti jalgpall" kaudu otsepildi edastamist, kommenteerib Raul Ojassaar. Garantiid kahjuks ei saa anda ja vabandame ette, kui ärkate üles ilma asjata. Igal juhul tekitame nii kiiresti kui internetivõimalused Okeaanias lubavad järelvaatamisse variandi.

Leave a comment:

• Hubert Gruber
    replied
    See väljak on ju täielik põld . Usutavasti ikka mänguväljak parem .

Leave a comment:

Working...
X