Algselt postitas fcfloraforever
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Valgevene (06.09.2019 @ A. Le Coq Arena)
Collapse
X
-
Pakuksin ikkagi koosseisuks välja Igonen, Teniste, Kuusk, Klavan, Kams, Kreida, Ainsalu, Vassiljev, Sinjavski, Sorga, Liivak.Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustSelle loogika järgi tuleks ju kuhugi toppida ka Vihmann. Ja nii Pikk, kui Kallaste mängivad Poolas, kohti vasakkaitses aga vaid üks. Selge, lükkame ühe neist näiteks paremale äärde!
Leave a comment:
-
Selle loogika järgi tuleks ju kuhugi toppida ka Vihmann. Ja nii Pikk, kui Kallaste mängivad Poolas, kohti vasakkaitses aga vaid üks. Selge, lükkame ühe neist näiteks paremale äärde!
Leave a comment:
-
Ma sooviks ka, et petreener valiks, et kas Tamm või Mets. Ei tundu hea mõte Mets panna DM'i mängima, kui ta pole sellel possal pikalt mänginud. Tamme saab muidugi alati 90+1 minutil skoorima tuua
Leave a comment:
-
Jah, ma oleksin väga õnnelik selle üle kui ta sinna ka jääks. Absoluutselt mitte mingit kindlust ta mulle ei sisenda. Palun too mulle 2-3 mängu, kus ta on kaitses Eesti koondise eest hea mängu teinud.Algselt postitas Iceman Vaata postitustMis sa päriselt tahad Tamme pingile jätta?
Ainuke mis endale meenub on vast kodumäng Soomega. See on ka kõik.
Leave a comment:
-
No me oleme nii väike koondis, et me ei saa jätta pingile neid vendi, kes tugevas liigas on oma klubide põhimehed. Mis sa päriselt tahad Tamme pingile jätta? Kuna Mets on varem keskpoolikus mänginud, siis üsna loogiline oleks, et tema poolikus ja kaitses Klavan-Tamm, kui mängitakse 4se kaitseliiniga.Algselt postitas ltltl Vaata postitustAndestage minu rumalust, aga mis poleemika sellega on, et kuidas mahutada ära samaaegselt Klavan ja Mets? Miks ei või mõlemad mängida koos kaitseliinis? Kuna mõlemad on vasakujalgsed või milles see probleem seisneb?
No noored väga eriti suurematest distantsidest osa ei võta ja iga aastaselt me oleme näinud, kui tohutu rahvamass on vanalinnas jooksmas seda noortejooksu. Et jah kindlasti suur osa, kes võiks mängul olla, on jooksmas.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustVõtmesõnaks on üks paljudest...
Leave a comment:
-
Tuli korra selline ketserlik mõte, et laseks nädalavahetuseks linna sõitnud emal ka natukene kodumaist vutti nuusutada - aga andke nõu, kuhu praeguse (väheste allesolevate piletitega) seisu juures kohad võtta? Päris nagu Valgevene poolehoidjate juurde (on neid üldse tulemas/olemas??) sattuda ei tahaks ja noh nähtavus võiks olla nii hea kui võimalik...
Nõuanded teretulnud.
Leave a comment:
-
Andestage minu rumalust, aga mis poleemika sellega on, et kuidas mahutada ära samaaegselt Klavan ja Mets? Miks ei või mõlemad mängida koos kaitseliinis? Kuna mõlemad on vasakujalgsed või milles see probleem seisneb?
Leave a comment:
-
Võtmesõnaks on üks paljudest...Algselt postitas JuriM Vaata postitustÜks paljudest Tallinna Maratoni jooksudest.
Leave a comment:
-
Üks paljudest Tallinna Maratoni jooksudest.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMis asi on Nike noortejooks?
Kell 19.00 on Eesti jaoks sitaks mõistlikum kui 21.45 (olenemata päevast).
Leave a comment:
-
Mis asi on Nike noortejooks?Algselt postitas JuriM Vaata postitustOk kas keegi teab miks nende kahe mängu puhul just reedel varasem mäng, mitte esmaspäeval? Point on näiteks, et reedel Nike noortejooks kell 19.00 ka, seega näiteks peavad paljud inimesed valiku tegema. Ja loogiline oleks, et vastu nädalavahetust võiks just hilisem mäng olla 😃?
Kell 19.00 on Eesti jaoks sitaks mõistlikum kui 21.45 (olenemata päevast).
Leave a comment:
-
Uefat mingi jooks ei huvita, neil see tv asjad.Algselt postitas JuriM Vaata postitustOk kas keegi teab miks nende kahe mängu puhul just reedel varasem mäng, mitte esmaspäeval? Point on näiteks, et reedel Nike noortejooks kell 19.00 ka, seega näiteks peavad paljud inimesed valiku tegema. Ja loogiline oleks, et vastu nädalavahetust võiks just hilisem mäng olla ?
Leave a comment:
-
Ok kas keegi teab miks nende kahe mängu puhul just reedel varasem mäng, mitte esmaspäeval? Point on näiteks, et reedel Nike noortejooks kell 19.00 ka, seega näiteks peavad paljud inimesed valiku tegema. Ja loogiline oleks, et vastu nädalavahetust võiks just hilisem mäng olla 😃?
Leave a comment:
-
Mäng kus peab nüüd kindlalt punkte tulema, sest millal ja kellelt siis veel? Olukord on muidugi rabe, enesekindlus on mudas (osadel) meestel ja uus peatreener oma valikute-taktikate-ideedega ka vaevalt et 100% täkkesse paneb.
Mis seal ikka, eks me näe, kui isukalt seekord mehed võitlevad ja ka pallita tööd teevad.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: