Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Gruusia (05.09.2020 19:00 @A. Le Coq Arena)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• eika
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Play offi jõudmine 10a tagasi oli ikka siga kõva saavutus vaadates tänase päeva koondise käekäiku. Kes toonasest satsist üldse koduliigas pallisid?
    Mitte keegi ehk siis suvaline koosseis aastast 2010:

Väravavahid
    Pavel Londak (14.05.1980) – FK Bodø/Glimt (NOR) 17/0
    Sergei Pareiko (31.01.1977) – Tom Tomsk (RUS) 22/0

Kaitsjad
    Enar Jääger (18.11.1984) – Aalesunds FK (NOR) 73/0
    Ragnar Klavan (03.10.1985) – AZ Alkmaar (NED) 66/1
    Raio Piiroja (11.07.1979) – Fredrikstad FK (NOR) 99/8
    Taavi Rähn (16.05.1981) – FK Baltika Kaliningrad (RUS) 55/0
    Andrei Sidorenkov (12.02.1984) – Sønderjysk Elitesport (DEN) 19/0
    Andrei Stepanov (16.03.1979) – FK Himki (RUS) 81/1
    Tihhon Šišov (11.02.1983) – FK Hazar Lankaran (AZE) 24/0

Poolkaitsjad
    Aleksandr Dmitrijev (18.02.1982) – Hønefoss BK (NOR) 61/0
    Dmitri Kruglov (24.05.1984) – FC Inter Bakuu (AZE) 57/1
    Sander Puri (07.05.1988) – AE Lárisa 1964 (GRE) 26/2
    Ats Purje (03.08.1985) – AEP Paphos FC (CYP) 24/3
    Konstantin Vassiljev (16.08.1984) – NK Nafta Lendava (SVN) 37/6
    Martin Vunk (21.08.1984) – Syrianska FC (SWE) 29/0

Ründajad
    Tarmo Kink (06.10.1985) – Middlesbrough FC (ENG) 47/4
    Andres Oper (07.11.1977) – AEK Larnaca FC (CYP) 117/36
    Kaimar Saag (05.08.1988) – Silkeborg IF (DEN) 27/2
    Sergei Zenjov (20.04.1989) – FC Karpatõ Lviv (UKR) 15/4

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Oleks huvitav teada, et millal viimati kodus nii impotentsed oldi? 0:0 pealt küll, aga 60 minutit kaotusseisus ja mitte ühtegi teravust, mitte ühtegi lööki raami. 90ndad on lõplikult tagasi.
    96 toodi treeneriks Thordarson ja hakkas looma.... Kusjuures sisuliselt sama seltskonnaga, kellega eelnevad Piir ja Ubakivi olid mannetud.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Play offi jõudmine 10a tagasi oli ikka siga kõva saavutus vaadates tänase päeva koondise käekäiku.
    Kes toonasest satsist üldse koduliigas pallisid?
    Premium liigas Floraga mingit Kalevit ja Tammekat retsida on üks asi aga rahvusvahelisel tasemel jääb sellest ikka vääääga puudu.
    Seda enam on väga tore lugeda tihti uudiseid, et järjekordne noor kutt kuhugi Itaaliasse läinud on. Kui sul vähegi talenti on, mine kohe minema siit Eestist.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas MNa Vaata postitust
    See on jah eilse mängu kõige nukram moment, et tegelikult ju võimalusi polnud mitte ühtegi. See oleks suur pettumus isegi Saksamaa vastu, aga meil oli vastas Gruusia..
    Oleks huvitav teada, et millal viimati kodus nii impotentsed oldi? 0:0 pealt küll, aga 60 minutit kaotusseisus ja mitte ühtegi teravust, mitte ühtegi lööki raami. 90ndad on lõplikult tagasi.

Leave a comment:

• baller
    replied
    Voolaid lootis 4 punkti kahest mangust aga pigem tuleb raskusi 6st mangust 1 punkti saamisega. Hõbepall jääb ka valja andmata vast see aasta.

Leave a comment:

• MNa
    replied
    See on jah eilse mängu kõige nukram moment, et tegelikult ju võimalusi polnud mitte ühtegi. See oleks suur pettumus isegi Saksamaa vastu, aga meil oli vastas Gruusia..

Leave a comment:

• enrito
    replied
    Lihtsalt mainin ära, et U21+A-koondis, 180minutit jalgpalli ja 0 lööki raami. Kõnekas fakt.

Leave a comment:

• risto
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Kes ETVs mängu kommenteeris?
    Mati Pari ja vanem Tiisler

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Kes ETVs mängu kommenteeris?

Leave a comment:

• ekspert
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    See, et tippu jõudmiseks tuleb ise kõrvalt vaeva näha ja piltlikult öeldes oma hoovis niikaua kõksida meloniga kuni enam valesti ei lähe on muidugi õige. Keskmine eesti jalgpallisõber jätkuvalt sülitab ka koduse klubijalgpalli peale, kus nagu NK fännid ühes oma möödunud sügise postituses tabavalt ütlesid, iga staadionile viidud euro aitab kaasa uute Klavanite tekkele.
    Ma ootan muidugi su postitusele jätku ekspert, sest praegu on veel oht, et siit tuleb kõige mastaapsem süü EJL kaelast rahva(või ükskõik kelle) õlule veeretamise katsetest üldse
    Ma ei süüdista kedagi ning veel vähem olen ma EJL Näen lihtsalt, et kogu see värk on meie ühiskonna paratamatus ja seetõttu ei soovi hakata kedagi risti lööma. Meloniga kõksimise kujundlikkus on küll õige, aga siia tuleb lisada veel üleüldine askeetlik suhtumine (nt Hein), mentaalne "toughness" (nt Piiroja) ja palju asju veel. Aga see kõik ei tule iseenesest.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    See, et tippu jõudmiseks tuleb ise kõrvalt vaeva näha ja piltlikult öeldes oma hoovis niikaua kõksida meloniga kuni enam valesti ei lähe on muidugi õige. Keskmine eesti jalgpallisõber jätkuvalt sülitab ka koduse klubijalgpalli peale, kus nagu NK fännid ühes oma möödunud sügise postituses tabavalt ütlesid, iga staadionile viidud euro aitab kaasa uute Klavanite tekkele.
    Ma ootan muidugi su postitusele jätku ekspert, sest praegu on veel oht, et siit tuleb kõige mastaapsem süü EJL kaelast rahva(või ükskõik kelle) õlule veeretamise katsetest üldse

Leave a comment:

• ekspert
    replied
    Mida ma soovin öelda, on see, et EJL võib meeldida/mitte meeldida - ega see ole püha lehm, kus kõik otsused ainult õiged on - aga kõik algab mingil määral rohujuuretasandilt, kus me igaüks saame midagi ära teha.

Võrdleksin jalgpallihariduse andmist/omandamist hetkel koolihariduse andmise/omandamisega. Jalgpallitreener on kui kooliõpetaja, kes poole kohaga töötades (ja see on laialt eesti spordis nii, kahjuks) peab manageerima 15+ last, võib-olla isegi rohkem. Samamoodi peab kooliõpetaja manageerima 20+ last ja nii päevast-päeva.

Nendesse valemitesse on juba kirjutatud sisse see, et manageeritava laste hulga seas on nii neid, kes saavad omapäi hakkama, ja neid, kellel on vaja järelaitamistunde mingi õpitava mooduli omandamisel. Selleks, et seda endale omandada, tuleb teha lisaks individuaalset tööd. Kes noorjalgpallurit/õpilast selles aidata saavad? Treener oma piiratud ressursside (nii füüsiliste, mentaalsete kui ka materiaalsete) poolest saab ainult suunata, kuid kodused (vanemad/jalgpalliharidusega sugulased) saavad selleks ka midagi reaalset ära teha. Ja seda ma näen kahjuks tänases ühiskonnas väga vähe. Ja need, kes niimoodi teevad, saavutavad ka edu (nt korvpallurite pojad rahvuskoondises).

See on ainult üks näide miljonist, millest hetkel vajaka jääb. Rahvuskoondis ei ole enam see koht, kus seda parandada saab.

Vabandan, kui ennist liiga emotsionaalselt reageerisin teie barrikaadidele ülestõusmisele, aga mulle on vastumeelt see, kui ühiskond hakkab oma abituses hakkab liiga palju lootma kesksetele organisatsioonidele (nagu nt Vabariigi Valitsus, kellelt me eeldame materiaalset toetust enda elu teostamiseks jne).

P.S.! See on üks osa minu arutelust. Jätkan arutelu esimesel vabal võimalusel.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas ekspert Vaata postitust
    Kuule, sorry, aga selle asemel nagu lammas määgida, kuidas teised kõiges süüdi on, võiks natukene mõelda, kuidas SINA ISE saaks olukorda parandada. Ehk järgmine kord, kui näed mõnda enda lähedast (peretuttav või -liige) noorjalgpallurit praaki tegemas, siis äkki õpetaksid/suunaksid teda mitte seda tegema vms. Miks peaks seda tööd piiratud aja ja ressurssidega tegema Karel Voolaid Eesti jalgpallikoondises? Selles on ju probleemi põhituum.
    Vaata sellega on see, et seda ei tohiks tegelikult teha. Selleks on treener. Ja kui iga suvakas hakkab noorjalgpallurit õpetama, siis on eos juba valesti. Ära palun anna selliseid soovitusi inimestele.

Algselt postitas ekspert Vaata postitust
    Kuule, sorry, aga selle asemel nagu lammas määgida, kuidas teised kõiges süüdi on, võiks natukene mõelda, kuidas SINA ISE saaks olukorda parandada. Ehk järgmine kord, kui näed mõnda enda lähedast (peretuttav või -liige) noorjalgpallurit praaki tegemas, siis äkki õpetaksid/suunaksid teda mitte seda tegema vms. Miks peaks seda tööd piiratud aja ja ressurssidega tegema Karel Voolaid Eesti jalgpallikoondises? Selles on ju probleemi põhituum.
    Polnud ilmselgelt minule, aga sellised üleskutsed veits ajavad kettasse küll. Mida telekavaataja saab teha? Ega sittagi ei saa teha. Ma saan siin foorumis enda arvamust välja öelda. Üks kord pani Jalgpalliliit seda tähele ja kutsus Aastalõputurniiri koosolekule. See oli äge.

Ma saan teha oma saadet ning tutvustada erinevaid jalgpalliga seotud inimesi. Tihtipeale on inimesed nõus seal osalema. Järjest rohkem Eestis elavaid venekeelseid saavad paremast küljest meie jalgpalli tundma õppida. Niivõrd kui võrd. Pole eriti suurem asi populaarne üritus ja ausalt öeldes ma ei saa üldse aru, miks ma nii palju jalgpallile seal keskendun. Ilmselt armastan seda spordiala.

Mida ma veel saan teha? Ma saan kaasa elada. Ja ma siiralt teen seda iga koondise mäng, iga Eesti klubi mäng eurosarjas. KÕIK! Kui keegi veel teab, kuidas mina telekavaataja või Pints või LaRaBla või Romario (ja nii edasi) saame aidata, siis me teeme seda. Hea meelega teeme. Teeme vast isegi tasuta.

Leave a comment:

• tudeng
    replied
    Algselt postitas J7P Vaata postitust
    Milline ettevõte või organisatsioon jätaks juhtimise muutmata, kui 30 aastat on de facto monopoolset ja piiramatut võimu omanud sama inimene ning tulemusi pole?
    Kui loll või hoolimatu peaks omanik olema, et usuks ikka veel selle juhi plaane?
    "Jalgpall kuulub fännidele" slogani najal on eriti kurb tõdeda, et Eesti fännide esindusorganisatsioon Jalgpallihaigla on surnud organisatsioon. Keegi võiks seal uksed kinni panna ja proovigu uued inimesed uuesti. Meil on läbiaegade kõige kohutavamad seeriad käsil, aga mitme aasta eest üldse see organisatsioon suutis enda koomas facebooki grupist kõvemat häält teha?

Praegu peaks nii liidule(k.a presidendile), klubidele kui ka koondisele selgelt survet avaldama, et me ei ole rahul, aga selle asemel ollakse vait nagu viimased x aastat. Kurb.

Leave a comment:

• J7P
    replied
    Milline ettevõte või organisatsioon jätaks juhtimise muutmata, kui 30 aastat on de facto monopoolset ja piiramatut võimu omanud sama inimene ning tulemusi pole?
    Kui loll või hoolimatu peaks omanik olema, et usuks ikka veel selle juhi plaane?

Leave a comment:

Working...
X