Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Martin Reim

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Swifty2002
    replied
    Replying to Topic \'Martin Reim\'

Muidugi meeldib mulle ka Hamre rohkem aga me rääkisime viimati eestlastest eitea mix sa norra kallale lähed?

Leave a comment:

• duff_K
    replied

Sa ära tõmble nii palju siin ma ei saanud kohe su mõtekäigule pihta nüüd saan ja nüüd vastan su esialgsele postitusele võimalusi lüüakse rohkem siis ära kui Kulik ei ole väljakul see on väga selge. Kulik lõi nagu hooajal vict mingi 8väravat Hamre aga 22 nii et Kulik ei ole midagi Florale nii tähtis kui Reim sa mõtle peaga veits.

Ja ära närvitse siin.

Leave a comment:

• Swifty2002
    replied

Originally posted by duff_K

mees mida sa oma arust võrdled nagu Kulik ründaja ja reim poolik Kuliku ülessanne ongi võimalusi ära lüüa nägid sa teda hooaja lõpul mängimas ainult uimerdas väljakul ei löönud ta mitte ühtki võimalust ära.
    mees sa oled idioot ve?

seda ma ütlesingi ju et kulik on ründaja ja reim poolik nagu???

a võibolla ei oska sa licalt lugeda. Loe uuesti läbi kui midagi pisnokkima hakkad.

Leave a comment:

• duff_K
    replied

mees mida sa oma arust võrdled nagu Kulik ründaja ja reim poolik Kuliku ülessanne ongi võimalusi ära lüüa nägid sa teda hooaja lõpul mängimas ainult uimerdas väljakul ei löönud ta mitte ühtki võimalust ära.

Leave a comment:

• Swifty2002
    replied

Originally posted by duff_K

Mulle ka see Kuliku võrdlemine Reimiga kuidagi kahtlane ikkagi suht imelik mõelda et Flora jääks hätta ilma Kulikuta aga Reimita Florat on raske kujutada

MA tahks muidugi näha kummal juhul rohkem väravavõimalusi ära lüüakse aga muidugi on poolkaitsate kaotus suurem kuid Reimile eelistaks siiski näiteks annistet või Novikovi või ka Haavistut

Leave a comment:

• duff_K
    replied

Mulle ka see Kuliku võrdlemine Reimiga kuidagi kahtlane ikkagi suht imelik mõelda et Flora jääks hätta ilma Kulikuta aga Reimita Florat on raske kujutada

Leave a comment:

• Kaarel
    replied

Originally posted by Swifty2002

Heh vajavad väga miks ta seal siis ei mängi ???

Teda kui inimesena ma ei tea aga kahjuks mängijana ta mulle ei meeldi nagu ka esimesest lausest vist aru saate aga eks see ole minu probleem , minu arust on ka siin eesti liigas paremaid mängijaid nt. Kulik , Novikov , Piiroja , Haavistu , Stepanov ja neid on veel aga need on need kes mulla ka meeldivad kui mängijad on ju häid mängijaid nii TVMKs kui ka Maardus!!!
    KULIK!?!?!? Mängimas oled teda näinud?

Leave a comment:

• vandersell
    replied

Originally posted by Swifty2002

...minu arust on ka siin eesti liigas paremaid mängijaid nt. Kulik , Novikov , Piiroja , Haavistu , Stepanov...
    Kulik??? Mingi ülikõva tegija on või? Ma ei teadnudki... Aga vbla ma üldistan tema taset liiga viimase mängu põhjal, kes teab.

Leave a comment:

• Swifty2002
    replied

Heh vajavad väga miks ta seal siis ei mängi ???

Teda kui inimesena ma ei tea aga kahjuks mängijana ta mulle ei meeldi nagu ka esimesest lausest vist aru saate aga eks see ole minu probleem , minu arust on ka siin eesti liigas paremaid mängijaid nt. Kulik , Novikov , Piiroja , Haavistu , Stepanov ja neid on veel aga need on need kes mulla ka meeldivad kui mängijad on ju häid mängijaid nii TVMKs kui ka Maardus!!!

Leave a comment:

• karoliina
    replied

välismaa klubid vajavad selliseid mängijaid nagu reim väga!!

Karoliina
    PS!! www.zone.ee/martinreimclub

Leave a comment:

• kräka
    replied

see mees vääriks välismaa klubi või mis tee arvate

Leave a comment:

• Patt27
    replied

Reimi väärtust näitab see, et aastatel, mil ta Kotkas mängis jäi Floral tiitel võtmata ju

Leave a comment:

• duff_K
    replied

Ma kaldun ka arvama et Reim on ikka väga hea mängija nii Eesti koondises kui FLoras.
    Aga siiski ärge nüüd Newcastlile kallale ka minge. Mis teha kui inimesele ta ei meeldi midagi ei saa teha. Sa näed teda mängimas ja miski lihtsalt häirib sind tema juures ma ei tea watever vahest lihtsalt on nii. Nt. minu puhul on nii ei taha nüüd et Reali fännid kallale tulevad aga mitte kuidagi ei seedi seda klubi mängijate vastu pole midagi kui tõsta kõik nad ümber Barcelonasse oleks ma nende äfnn jne. Aga lihtsalt on nii et ma lihtsalt ei kannata neid shitt happens!!
    Newcastle ära oma kommentaaridega liialda ka ää ikka ennast Reimiga võrdlema hakka siis paistad veel kusisem välja. !!!!

Leave a comment:

• ROOTSI KUNN
    replied

Mina tunnen Reimi ,kui inimest ja kui mängiat juba ligi kümme aastat ja pean teda üheks meie koondise raudvaraks.
    Inimesena äärmiselt sümpaatne ja rahulik . Martin võiks enamusele noortest ,
    profisportlasena eeskujuks olla .

Leave a comment:

• eston maravilha
    replied

nüüd kopipasteb kuskilt mingi statisktika põhjenduseks

Leave a comment:

Working...
X