Algselt postitas Tännnu
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-19 Koondis
Collapse
X
-
-
Guest repliedSelle piletiga peaks ikka kõigile mängudele saaamaVõi siis antakse aäkkih peale igat mängu uus mängu pilet Vms!
Aga isklikult arvan et sellega saab kõigile mängudele
Ja muideks enam seda triip koodi ei tõmmatagi ära vaid lastakse selle läbi piiksuva masina
Leave a comment:
-
Algselt postitas salajane33 Vaata postitustSellel on ikkagi küljes üks turvariba ja sellest ma järeldan, et valid ise millisele mängule lähed.
Tasuta ikka ja kõiki mänge, mis pileti peal kirjas on. Kutse seda tähendabki.
Leave a comment:
-
Algselt postitas atsetoon Vaata postitustsaan ma õieti aru, et 1 piletiga saab kõigile kolmele mängule?
Leave a comment:
-
Andke mulle 1000 seda piletit ja ma lähen vabatahtlikuna linnapeale jagama neid - veame kihla, et rahvast tuleks veel juurde siis)
Leave a comment:
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitusteesti inimene on mugav, kuigi on pilet ei minda ikkagist...
Leave a comment:
-
Algselt postitas Warren Vaata postitustSaan aru kui jagatud oleks umbes 12000 aga kas 30000 nati palju pole? Mis siis saab kui 20000 mõtleb ,et ah mis seal ikka-lähen ja veedan paar mõnusat tundi. Pistets-ei mahu ,mis sest ,et kutse ;D
Leave a comment:
-
Algselt postitas RabakukkOlen kuulnud, et pileteid on jagatud juba 30000 ringis.
On ka tõsi?
Megalahe oleks kui täismaja tuleks vaatama ju, annaks poistele kindlasti kõvasti motivatsiooni juurde.
Saan aru kui jagatud oleks umbes 12000 aga kas 30000 nati palju pole? Mis siis saab kui 20000 mõtleb ,et ah mis seal ikka-lähen ja veedan paar mõnusat tundi. Pistets-ei mahu ,mis sest ,et kutse ;D
Leave a comment:
-
Algselt postitas RabakukkOlen kuulnud, et pileteid on jagatud juba 30000 ringis.
On ka tõsi?
Megalahe oleks kui täismaja tuleks vaatama ju, annaks poistele kindlasti kõvasti motivatsiooni juurde.
Leave a comment:
-
kui on tasuta pilet ja õhtune aeg, miks siis mitu tuhat utoopia on?
Leave a comment:
-
Hilinemisega lisan, et eile lõi värava Subbotin ja panin ka eilse koosseisu üles.
Leave a comment:
-
väga hea mõte. mängude algus ka seekord 19.30
loodetavasti tuleb mitu tuhat pealtvaatajat ja huvitavad mängud ...
Leave a comment:
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustVäga õige koht valiti U-19 mängude promomiseks ja loodan et rahvas vahepeal neid pileteid ära ei kaota. Palju neid siis jagati eile?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: