Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-19 Koondis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Jormma
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Homme algab Eesti jalgpalli ühe kõige oodatuima aastakäigu U19 valikturniir, aga kus on koosseis?

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Homme algab Eesti jalgpalli ühe kõige oodatuima aastakäigu U19 valikturniir, aga kus on koosseis?

Leave a comment:

• Jormma
    replied
    Algselt postitas Ratnikov Vaata postitust
    Minu teada, J tahab Interi akadeemist lahkuda. Põhjuseks olevat see, et enam talle mängulises plaanis ei saa midagi see akadeemia anda. Kas tõesti ta tunneb end täiskasvanute jalgpalliks valmis olev või see on lastevanemate järjekordne jonn - will see.
    Aga saab ju interi esindusega trenne ehk siis on ka treeneri arvates valmis ? Kust sul selline info ?

Julgen väita, et mõlemad on probleemsed - nii Jürgens, kui ka Šapovalov, Š mängis koondises aga selle tõttu, et loodeti siiski, et tema kiiksud täisealiseks saamiseks lähevad üle, sest norm lapsevanemad jne jne.
    Jürgensiga lood nõnda, et seal lapsevanemad peaksid olema mõne psühhiaatriakliinikus paljude usta taha pandud ning kui J endal peaksid (või juba juhtunud) juhtuma Š'ga säärased käitusmisprobleemid, siis treener peaks tegelema nii hullude lapsevanemate kui ka mängija endaga, mitte oma tiimiga.

Minu teada, J tahab Interi akadeemist lahkuda. Põhjuseks olevat see, et enam talle mängulises plaanis ei saa midagi see akadeemia anda. Kas tõesti ta tunneb end täiskasvanute jalgpalliks valmis olev või see on lastevanemate järjekordne jonn - will see.
    Mida sa ajad ? Siiani on jürgens itaalia meedia ja iga treeneri käest ainult kiita saanud ja tulemused räägivad samuti enda eest. Isegi koondisesse sai järjepidevalt Hurdalt kutseid, aga nagu kuulda siis seal oli suur talent sapovalov ees. Kes floras pallides oli koondise valikutes vankumatu nr1. Sellises olukorras valik nr2 asemel olla koduklubis oli igati õigustatud vaadates tulemusi. A koondise lähimineviku näitel teame selgelt et koondis tolereerib sellist asja kenasti kui mängija on mingil ajahetkel nr2 ja vajab aega koduklubis asjad paika saamiseks.

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Algselt postitas enrito Vaata postitust

See kõik oli ju sellel ajal ilus aga kas see peaks automaatselt tähendama, et sa oled hea treener? Mina ei ole seda hetke veel näiteks tundnud, kus mul tekib tunne, et "vohh Reim on ikka kuradi hea treener."

Kui sul on siis anna teada, kus ja millal?
    Ma ei räägi siin sellest, et kas Reim on hea või halb treener, sellest on mul hetkel ükskõik, aga kui koondises on poiss, kellega pole "jutule saanud" lisaks temale veel 3 treenerit, siis on midagi siin pildil valesti.
    Kui kutt ei suuda oma peas vastu võtta seda, mida ütlevad treenerid, siis tulebki teha raskeid otsuseid. Vaevalt siin eriti palju määrab treeneri kvaliteet.
    Freiburgis treenerite kvaliteet kindlasti korralik ja vbla isegi parem kui Reimil, aga näed, ei pidanud seal akadeemias eriti kaua vastu, sest ühtäkki ei nähtud tal seal enam kohta. Huvitav, miks. Kas tõesti selline ennekuulmatu lugu, et treener sitt, kes meie parimast pojast ei suuda mängumeest vormida

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Julgen väita, et mõlemad on probleemsed - nii Jürgens, kui ka Šapovalov, Š mängis koondises aga selle tõttu, et loodeti siiski, et tema kiiksud täisealiseks saamiseks lähevad üle, sest norm lapsevanemad jne jne.
    Jürgensiga lood nõnda, et seal lapsevanemad peaksid olema mõne psühhiaatriakliinikus paljude usta taha pandud ning kui J endal peaksid (või juba juhtunud) juhtuma Š'ga säärased käitusmisprobleemid, siis treener peaks tegelema nii hullude lapsevanemate kui ka mängija endaga, mitte oma tiimiga.

vaadates kuhu jürgens omadega jõudnud on, siis siiamaani on ta vanematel 100% õigus olnud.

Leave a comment:

• Külaline
    Guest replied
    Algselt postitas Wikat Vaata postitust
    Reim Reimiks. Mul ajab ikka kopsu üle maksa tõsiasi, et Jürgens peksti koondise juurest Šapovalovi pärast minema. Nüüd ma loen, et 4 aastat on juba kutiga mingid probleemid. Aga kuna tegu oli tollal Flora mängijaga, siis pigistati silmad kinni. Nüüd pole koondises kumbagi.
    Eesti ei ole nii suur jalkariik, et saaks endale sellisel moel lubada ühe klubi mängijate eelistamist.

Leave a comment:

• Wikat
    replied
    Algselt postitas Maarek Vaata postitust
    Ma ei saa ka sellest Reimi heidist aru. Kui sul platsil ikka mingi tüüp, kellest meeskonnale lõppkokkuvõttes kasu pole, siis tulebki mune näidata ja rääkida asjadest otse ja ausalt ning kui see nolgil masti maha lööb, siis ...
    Reim Reimiks. Mul ajab ikka kopsu üle maksa tõsiasi, et Jürgens peksti koondise juurest Šapovalovi pärast minema. Nüüd ma loen, et 4 aastat on juba kutiga mingid probleemid. Aga kuna tegu oli tollal Flora mängijaga, siis pigistati silmad kinni. Nüüd pole koondises kumbagi.
    Eesti ei ole nii suur jalkariik, et saaks endale sellisel moel lubada ühe klubi mängijate eelistamist.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    isegi kui reimil on õigus, siis ma ei saa aru kuidas te õigustate seda pärast mängu materdamist nii? või kas ma pean tõesti selle mängu kuskilt järgi vaatama, sest see oli nii epic mis seal mängus toimus? kergem ei oleks olnud poissi pingile istutada sellise mängu eest?

ilmselt meeldib siin reimi pooldajatele taktika 5 5 0 ja eks siis saan tõesti aru, et miks see poiss ei meeldi. tahab seal 0 koha peal olla raisk.
    Keegi pole väga öelnud, et Reimi avalik materdamine on okei. Me oleme jõudnud järeldusele, et Šapo ego on suht pekkis ja ta ei sobi meeskonna mängu mängima, vähemalt hetkel. Ma pole ka seda mängu näinud, aga tõesti, äkki vend pani tõesti sellist šlangi, et kõik vaatajad said aru et midagi on totaalselt mäda. Üldiselt jah, treenerit pead austama või kuskil mujal ringkonnas argumenteeritult seletama, mis probleemid sul treeneriga on.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    isegi kui reimil on õigus, siis ma ei saa aru kuidas te õigustate seda pärast mängu materdamist nii? või kas ma pean tõesti selle mängu kuskilt järgi vaatama, sest see oli nii epic mis seal mängus toimus? kergem ei oleks olnud poissi pingile istutada sellise mängu eest?

ilmselt meeldib siin reimi pooldajatele taktika 5 5 0 ja eks siis saan tõesti aru, et miks see poiss ei meeldi. tahab seal 0 koha peal olla raisk.

Leave a comment:

• Silver
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Oppaaaa. Kaalaga saab ka üle pika aja milleski nõustuda. Ja Maarekul on ka muidugi õigus.
    +1. Šapovalovi jalgpallitreenerist isa on juba selline hõlmad-lahti alfaisase tüüpi indiviid, kes võiks alustuseks tegeleda poisi kasvatamisega. See, et su esimene puude ja samm on hetkel kaasmängijatest natukene tummisem, ei tähenda et sa võid mingit egomanjakki mängida ja rind kummis platsil lolli mängida. Belov võiks ka oma hoolelaust kasvatada, sest sellise suhtumisega ta kaugele ei jõua. On, mis on, aga treenerit tuleb austada. Eriti antud olukorras. Oma vitsad peksavad, selliseid kommentaare kuskil kommentaariumis ei tehta, kui sa tahad edaspidi ka sinisärkide eest mängida. Täiesti lubamatu ja näitab selgelt ära, et see vend hõljub kuskil pilvedes ja arvab, et kogu maailm on tema oma. Kaugel sellest. Toetan Martinit 100%.

Leave a comment:

• dnb
    replied
    Reim ei suutnud oma autoriteeti maksma panna ja vb ta peakski nooremale vanusegrupile keskenduma? U-19 grupi treener on selles mõttes üks raskemaid, ja ega meestesatsi treenergi pole lihtne olla. Kui pole kedagi kodust võtta, siis tuleb välismaalt otsida

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Mida teha?
    ikka kalli!

generational talent ju!

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Kujutaks nüüd ette, et Reim ja teised treenerid on tüübile sellist loengut kümneid kordi pidanud ja tüüp ikka ajab oma joru ja teeb mida heaks arvab. Mida teha?

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Algselt postitas enrito Vaata postitust
    Kasu pole.. kas see ei sõltugi enam treenerist, kuidas sa oma mängijaid platsil kasutad?

JK Tallinna Lõvid
    Tallinna FC Norma
    Tallinna FC Flora
    Kotkan TP

157 mängu koondises..

See kõik oli ju sellel ajal ilus aga kas see peaks automaatselt tähendama, et sa oled hea treener? Mina ei ole seda hetke veel näiteks tundnud, kus mul tekib tunne, et "vohh Reim on ikka kuradi hea treener."

Kui sul on siis anna teada, kus ja millal?
    Olen nõus, Reim tuleks asap lahti lasta, kui ta ei oska nii head mängumeest kasutada.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    No aga võtke Reimi jutt ette Õhtulehest. Väga selgelt toob kas tahtlikult või tahtmatult välja kuldse tõe elus üldisemalt (see hetk kui viitab neljale varasemale treenerile, kes seda asja viisakalt üritanud ajada) - kui sa oled lappes vend, siis nii kaua kuni sinust on meeskonnale rohkem kasu kui kahju, oled sa ka platsil. Lihtsalt see lävend on sinu jaoks palju kõrgemal kui vennal, kes ehk ei ole lappes vend.

Ju siis oli nii, et U17 ja varasemalt oli see kasutegur, kõik plussid ja miinused, treeneri jaoks koos. Ta oli siis ilmselt ka suurema kasuteguriga mängija. Aga kui sul ühel hetkel kasutegurit enam ei ole, sa 18 aastasena mängid kuskil legionis ja ei suuda keelt suu taga hoida, mängujoonist ning treeneri suuniseid järgida, siis ongi perses su jaoks. Isegi siis kui sa teoorias oleksid mänguliselt oskuste põhjal suurema kasuteguriga mängija ja tegelikult oleks su koht platsil.

Need jutud, kuidas Eestis peaks kedagi sitta pilpa peal hoidma, sest meil andekaid vendi vähe - mis te arvate, et Reim on täielik debiil või? Või teised Eesti treenerid? Oleks ta tõepoolest selline talent nagu siin osad väidavad, küll siis hoitakse ka asja. Aga mingi täiskasvanud, kuid tatikana käituva Legioni venna shenaniganide ees selili viskamist oodata, tulge taevas appi.

Kui treener ütleb, et hüppa, siis küsid kui kõrgele. Kui treener ütleb, et tööta kaitsesse tagasi, siis töötad. Eriti koondises, sest seda sul nii lihtsalt võimalik vahetada ei ole kui klubi. Ja kui treener on su arvates jobu, siis no olgu, aga selle peale enda oksa saagimine tundub veel rumalam.

Leave a comment:

Working...
X