320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-19 Koondis

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • Õhtulehe jalkatoimkond
    replied
    Eesti U19 noormeeste jalgpallikoondis alustab täna Lõuna-Eestis peetavat Balti turniiri, kus kohtutakse Leedu, Läti ja Soome eakaaslastega. Õhtuleht näitab kõiki Eesti U19 meeskonna kolme kohtumist otsepildis.

    Täna kell 18 kohtub Eesti Võru linnastaadionil Leeduga. Õhtulehe otsepilt algab mõned minutid varem, jalgpallimatši kommenteerib Kaspar Koort.

    Eesti U19 noormeeste jalgpallikoondis alustas täna Võrus Balti turniiri, kus kohtutakse Leedu, Läti ja Soome eakaaslastega. Avamängus kaotati 1:2 Leedule.

    Leave a comment:


  • Jaan95
    replied
    Väravavahiga suhtlus puudub jah. Tahtmine mängida mõningatel samuti puudub.

    Leave a comment:


  • Hubert Gruber
    replied
    Pildi kvaliteet tunduvalt parem kui eelmisel aastal .

    Lükkavad küll ilusti , aga i le jääb täpp peale panemata , paista ei ole hetke parimat füüsilist vormi , kuidagi aeglane see mäng .
    Siukseid kehasid ei ole , enamus kõik väikse kasvulised .

    Ei tea kas see on esimesest mängust , aga hetkel tundub küll ,et inglise keelne väravavaht Eestile ei sobi , kaitsjatega palju arusaamatusi sela kastis kasvõi lõpus see kui vv tahtis püüda aga üks kaitsja lõi palli auti , puhas suhtlemise küsimus .

    Leave a comment:


  • terrorwheel
    replied
    Päris vilets seis juba, kohtunik Eestikahjuks kaks küsitavat suluseisu vilistanud ja nüüd said valgevenelased penalti, vv tõmbas ründaja kastis maha või midagi sellist, ei pand väga tähele.

    Leave a comment:


  • Amadeus
    replied


    granatkini kodulehelt on võimalik leida online ülekande link.

    Leave a comment:


  • terrorwheel
    replied
    Kas keegi täna toimuvast Eesti - Valgevene U19 mängust streami on leidnud?

    Leave a comment:


  • pallimees
    replied
    Kahjuks on need lootused läinud kuna ainult parim kolmanda koha saanud meeskond pääseb edasi ja arvesse lähevad ainult esimese ja teise koha vastu saadud punktid. Sotimaal on neid juba 2. Meil 1.

    Leave a comment:


  • $$$
    replied
    Kui suured lootused kolmanda kohaga edasi pääsemisele on?

    Leave a comment:


  • Piksenool
    replied
    Algselt postitas budu Vaata postitust
    Eesti noored siis loputasid Islandit lausa 3-0! Kui alagrupis jäädi kolmandaks
    Lisaks mainitud Liivakule lõid väravad veel noored floorakad Herol Riiberg ja Rauno Sappinen.

    Leave a comment:


  • budu
    replied
    Eesti noored siis loputasid Islandit lausa 3-0! Kui alagrupis jäädi kolmandaks

    Leave a comment:


  • westfalen
    replied
    Liivak, viis Eesti juhtima Islandi vastu, 12 minutil.

    Leave a comment:


  • budu
    replied
    Täna U-19 tähtis mäng Islandiga ja ehk saadake oma esimene võit kätte! Kaks eelmist mängu tõestasid,et poisid oskavad mängida küll!

    Leave a comment:


  • Nahkpea
    replied
    Algselt postitas Marts Vaata postitust
    Vadim Gurnik - kodusel U19 EM-finaalturniiril sai ta kirja kolma täismängu ning pidi nende jooksul oma selja tagant 9 palli välja noppima. Enne otsustavaid mängegi oli just tema U19 põhiväravaht. Klubitasandil pallis ta Flora duublis ja triiblis, kuid 2012 hooaja lõpu poole juba eeskätt Flora duubelmeeskonnas. 2013. aastal kokku kirjas 19 mängu ja 1710 min, millest 11 mängu Flora II-s ning lisaks ka mõned korrad esinduse pingi soojendamist. Hooaja teise poole veetis mängumees juba FC Kuressaare ridades, kus sai kirja 8 täismängu ning arvatavasti ka palju tõrjetööd. Käesoleval hooajal polegi noormees seni jalgpall.ee andmetel mänguaega teeninud. On kellelgi mehe kohta infot?
    Gurnikuga olevat vist selline lugu, et pole erilisi ambitsioone jalgpallis ja küllap ta putsad (või tema puhul pigem kindad) varna riputas.

    Leave a comment:


  • sherf
    replied
    Ingermanni kohta on nagu kuskilt meeles, et pidavat ära lõpetama jalgpalliga.

    Leave a comment:


  • Marts
    replied
    Kuhu on pea kaks aastat hiljem jõudnud meid U19 EM-finaalturniiril esindanud mängijad ehk mis on neist küll saanud?

    Väravavahid

    - Vadim Gurnik - kodusel U19 EM-finaalturniiril sai ta kirja kolma täismängu ning pidi nende jooksul oma selja tagant 9 palli välja noppima. Enne otsustavaid mängegi oli just tema U19 põhiväravaht. Klubitasandil pallis ta Flora duublis ja triiblis, kuid 2012 hooaja lõpu poole juba eeskätt Flora duubelmeeskonnas. 2013. aastal kokku kirjas 19 mängu ja 1710 min, millest 11 mängu Flora II-s ning lisaks ka mõned korrad esinduse pingi soojendamist. Hooaja teise poole veetis mängumees juba FC Kuressaare ridades, kus sai kirja 8 täismängu ning arvatavasti ka palju tõrjetööd. Käesoleval hooajal polegi noormees seni jalgpall.ee andmetel mänguaega teeninud. On kellelgi mehe kohta infot?

    - Riido Reiman - finaalturniiril paraku mänguaega ei saanudki, kuid sügisel kodumaal toimunud U19 EM valikturniir 2012/13-l sai kirja kolm täismängu (sisselastud väravaid 6). Klubitasandil kasvas 2013. aastal ta mänguaeg Kuressaares märgatavalt ning temast sai klubi esipuurilukk - 17 täismängu, millest 1 karikasarjas. Ka Esiliigas on just Reiman vastaste ründemängureid blokeerimas.

    Kaitsjad

    Johannes Kukebal-Kevin Ingermann-Karol Mets-Artur Pikk

    Kõik need neli noort mängumeest said finaalturniiril kirja kolm täismängu.

    J.Kukebal: 2012. hooajal juhatas Tallinna Kalevi kaitseliinis vägesid, kuuludes põhimeeskonda. Eelmist hooaega alustas põhikoosseisus (Flora särgis, kellele ta mängijaõigused kuuluvad), vastaseks vana tuttav Tln. Kalev. Ka nädala pärast kuulus ta esi 11 sekka, kuid edaspidi hakkas ta esmalt pinki soojendama ja siis viidi ta Flora duubeltiimi üle. Suvel naases Kalevisse oma vanale ja harjumuspärasele positsioonile ehk põhikaitsjaks. Käesoleva aasta algus tõi endaga kaasa debüüdi U21-koondises, kuid läbimurret Floras pole seni tulnud ning vähemalt hetkeseisu järgi on ta jätkuvalt Kalevis pallimas.

    K. Ingermann: 2012. hooaeg eeskätt Levadia duublis, pluss esinduse pingisoojendamine. Uus aastanumber tõi endaga kaasa debüüdi U21-s, kuid mänguaega jagus siiski vaid Levadia duublis. Suvel liitus samuti Tallinna Kaleviga ning sai kõrgliigas 7 täismängu. Kus ja kas ta hetkel pallimas on, selle kohta mul paraku andmed puuduvad. Keegi teab?

    K.Mets: meie "Suure-Võitleja" Raio Piiroja mantlipärijaks nimetatud kaitsja jaoks on kahest eelnevast kaitsepartnerist karjäär märksa paremini edenenud. 2012. aastal tegi lisaks Flora põhimeeskonnas pallimisele ka debüüdi U21-tasemel. 2013. aasta oli veelgi edukam - võrdlemisi edukad etteasted Floras teenisid talle välja ka debüüdi A-koondises, millele lisandus sel hooajal veel teinegi mäng. Kas lähiajal näeme meie kaitselootust juba välismaal pallimas?

    A.Pikk: temagi sai 2012. aastal Meistriliigas ühes tippklubis pallida, nimelt Levadias ning mänguaegagi kogunes talle palju. Järgmises aastanumbris lisandusid ka U21-mängud ning jätkus ka Levadia põhikoosseisus mängimine (sh sel hooajal). Kas ka teda võib varsti Rahvuskoondist esindamas näha? Miks mitte ka väljamaal?

    Martin Kase - tema vist pigem ikkagi ründaja (a la Sander Post). Finaalturniiril sai natuke rohkem kui poolaja mängida. Hooaeg jätkus Tallinna Kalevis suure portsu mänguminutitega. Taaskord U21-kohtumised. 2013. aasta möödus aga hoopis Esiliigas, sh käesoleva hooaja algus, kuigi mänguminuteid on ka Premium Liigas juba vaikselt juurde tiksumas tänu viimase aja headele esitustele.

    Mikk Metsa - enne finaalturniiri pallis FC Viljandis. Pärast pea poolt tundi mänguaega Kreeka eakaaslaste vastu kolis üle teise ML-satsi juurde, kelleks oli Kuressaare. Jällegi järgnesid mängud U21-tasemel, kuid klubitasandil jätkus karjäär Esiliigas Viljandi JK Tuleviku ridades, kus ta ka sel hooajal mängimas.

    Märten Pajunurm - mõne minuti sai viimases alagrupimängus kirja, kuid vähemalt nimi vutiajalukku kirjutatud. Alustas Kuressaares, edasi Flora duubel ning siis suvel tagasi Kuressaarde, kus ta ka sel hooajal, nüüdeks siis Esiliigas, palli taga ajamas on.

    Poolkaitsjad

    Karl-Eerik Luigend (Kapten): temagi jaoks on karjäär pigem ülesmäge läinud. Ajalooline värav Kreeka U19-le ja kolm täismängu, Floras kandev roll ja tundub, et mees on sel aastal seni parimat hooaega tegemas (loodetavasti nüüd midagi ära ei sõnunud). Kui samas (või paremas ) vaimus jätkab, siis võib ka A-koondise uks avaneda. Miks mitte ka välismaale minek mõne aja pärast? Potentsiaali nagu oleks ju iseenesest.

    Brent Lepistu: finaalturniiril osales kõikides kohtumistes, kuid hooaeg möödus erinevalt Luigendist Flora duubelmeeskonnas. Hooaja pärast lisaks U21-le hakkas tulema ka hooaja lõpus mänguaeg Meistriliigas ja see trend on ka 2014. aastal jätkumas. Kas mängumees on end lõplikult põhimeeskonda murdnud?

    Andreas Raudsepp: mänguaega jagus sarnaselt noortekoondise kaptenile 270 minuti jagu, kuid ML-is vähem. Loogilise sündmuste arenguna tuli U21-koondis ja lisaks järjest suurenev roll Levadia keskväljal.

    Nikita Martõnov-Martin Ustaal: Ustaal jätkuvalt Paide Linnameeskonna pallur, finaalturniiril sai kah viimases mängus mõned hetked omaealiste tipptaset omal nahal tunda. Martõnov sai Portugali vastu kirja poolaja. 2012. aasta möödus Levadia duublis, kuid 2013. aastal ajas "nahkkera" juba liigatase kõrgemal Infoneti ridades taga. Sel aastal on sarnaselt paljude teiste saatusekaaslastega ka Venemaal eduka U21-turniiri maha pidanud, kuid põhimeeskonnas pole viimasel ajal väga palju mänguaega saanud.

    Ründajad

    Hannes Anier: 2011. aastal lõi Hannes Anier Flora eest Meistriliigas 25 mänguga 10 väravat, kuuludes seejuures vaid 10 korda põhikoosseisu. 2012. aasta märtsis järgnes üleminek Taani tippklubisse Odense Boldklub, kus allkirjastas kolmeaastase lepingu ning tõi ma mõned eurod Flora kukrusse. Tulevik tundus helge. Finaalturniiril kahjuks jalga valgeks ei saanud, kuid mänguaeg oli maksimumilähedane. Taani kõrgliigas paraku läbimurret ei tulnud ning hetkel polegi avalikkusele teada, mis edasi. Taani klubist ta lahkus (st vabaagent) ning on seni edutult otsinud uut leivaisa. Soome hiiu HJK jaoks meite mees polnud piisavalt hea, ka Tšehhi- ega Šotimaal teda edu ei saatnud. Viimane aeg oleks endale uus klubi leida, sest mängupaus on liigagi pikaks veninud. Miks mitte naasta kodumaale?

    Artur Rättel: finaalturniirilt üle 200 minuti mänguaega. Siis mõneti kõikuvad esitused (mõni sähvatus oli, kuid stabiilsusest jäi pigem vajaka) Levadia särgis Meistriliiga tasemel. Muidugi ka U21. Usun, et mehe läbimurret ongi seni takistanud eeskätt ebastabiilsus, kuid sisu mehes on ja küllap mõni välismaa kosilane ta lähiajal endale hangib-soetab. Loodetavasti. Siiski, selleks vaja endaga veel palju tööd teha.

    Juri Gavrilov: pea tunnikese ta kahe mängu peale kokku sai. Edasi mängud Flora duublis-triiblis. Järgnes Kuressaarega ellujäämisheitlus Meistriliigas. Mänguaega küll tuli palju, kuid väravasoon jäi leidmata. Näis, kas Kurega sarnases situatsioonis olevas Tallinna Kalevis läheb noorhärral väheke paremini.

    Kas ja kellelt lootsite enamat? Kas ja kelle senises (taand)arengus olete pettunud või siis üllatunud? jms Avaldagem oma mõtteid.

    Leave a comment:

Working...
X