320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-19 Koondis

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • kesa
    replied
    Kas BT mänguprotokoll Leeduga jääbki saladuseks?

    Leave a comment:


  • alfabeet
    replied
    Soome U-19 vs Eesti U-19 18.00 live at http://huuhkaja.tv/

    Leave a comment:


  • janiion
    replied
    Noored on vist sellisesse ikka jóudnud, et kóik tahavad ise teha ja söötu antakse viimasel vóimalusel. Selline tunne oli küll. Hirmus palju sööduvigu keskväljal. Tänu sellisele arutule rahmeldamisele jóudsime terve mängu jooksul ainult móne üksiku pealelöögini. Aserid seevastu lükkasid väga kindlalt palli üksteisele. Kóigest hoolimata jóudsime avapoolajal lüüa ka teise värava, kuid värava ees vehklemisel fikseeriti meie mehele käega mäng.
    Bogdan oli esimesel poolajal täiesti tuim ja ootas lihtsalt ees palli. Kuna söödu täpsus oli poistel selline nagu ta oli, siis ega see pall niisama naljalt ette ei jóudnud. Üks väravavóimalus oli, aga löök läks napilt posti kórvalt mööda. Vaheajal sai Dinamo poiss ilmselt veits sugeda riietusruumis, sest teist poolaega alustas ta juba märksa agressiivsemalt ja jóudis isegi väravani, küll kahjuks selgest suluseisust. Ootasin palju enamat temalt.
    Kapten Avilovi südametunnistusele jääb aserite värav, kui kastis jäeti täiesti markeerimata vastaste ründaja. Ülejäänud mängu oli kindel.
    Veel väärib ära märkimist Kaspar Paur, keda jagus väljakul kóikjale ja surus vastaseid kóvasti. Ka värava autor Kauber oli väga nähtav ning töötas palju. Tamme oli väravas ka hea ja kuigi vastased meie väravale just turmtuld ei andnud, tegi noormees väga soliidse partii.
    Jaan Roos oli okei.

    Leave a comment:


  • janiion
    replied
    Kui keegi mängule läheb, siis rääkige, kuidas Bogdan Vastsuk mängis. Olen silma peal hoidnud tema tegemistel Dinamo noorteakadeemias ja tehnilised vóimed peaksid tal vägagi tasemel olema. Ise kahjuks mängule ei jóua. Märg unistus on näha teda uuesti Infoneti särgis mängimas, aga karta on, et see tüüp lendab palju kórgemalt.

    E: fak it. Lähen ise kohale. Roos on peakohtunik, seda venda peab ka kaema.

    Leave a comment:


  • Shparkz
    replied
    24 märts kell 13.00 Eesti U19 - Aserbaidžaan U19.
    Sportland arena. Sõpruskohtumine.

    Leave a comment:


  • R.Madridista
    replied
    Pole Floras, pole koondises.

    Leave a comment:


  • HenriP
    replied
    U17 kapten istutatakse U19 pingile ja tema koha võtab endale kutt, kes pole varem koondist esindanud.

    Põhjendus oli vist midagi taolist, et kokkumäng on kaitseliinis parem, sest klubitasandil mängitakse koos.

    Hästi läheb Voolaid.

    Leave a comment:


  • urmar
    replied
    Selles koondises mängis siiski ka 6 1995. aastal sündinut, ehk siis järgmise aasta koondislast.

    Leave a comment:


  • -RoMaRiO-
    replied
    Kas tõesti ootas keegi sellelt koondiselt imetegusid? 92 ja 93 koondised olid meie mõistes väga head, 94 on selle-eest väga kehva, 95 ja 96 tulevad jälle head rühmad, nii see paraku väikeste jalgpalliriikide puhul käib.

    Kui vaadata kasvõi viimase kahe aasta U19 koondislasi (92-93), siis neil oli eelringis juba täiesti mõistlikul kogusel ML-s silmapaistnud mängijaid, praeguses koondises ma aga ei näe meest, kes võiks tulevikus professionaalse jalgpallurina välismaale pääseda või siis A-koondises mängida, kui just mõni noormees väga hilise arenguga ei ole.

    Leave a comment:


  • antz-
    replied
    Poisid võtsid end 0;1peal kokku. Kuigi avapoolajal oldi lähedal nii värava löömisele kui ka laskmisele. Kõik mängisid nii nagu oskus lubas. Eriti kiidaks keskaitsjaid kui ka vasak kaitsajat Kevin Aloed kes ei pelganud ettevõtta ja viia meeskond just enda äärelt rünnakule.

    Leave a comment:


  • Marek_T
    replied
    Fäärid on, jah, meie arm ja hirm. Irooniline, aga tõsi.

    Leave a comment:


  • urmar
    replied
    Igatahes lõpetas 1994. aastal sündinute koondis oma olemasolu 2:1 võiduga Fääride üle! Ma ei näe põhjust, miks ei võiks peatreener selle üle uhke olla. Fääri saarte võistkond on end igati ohtliku vastasena tutvustanud meile igal tasandil, kus vastamisi läinud oleme. Vähem negatiivsust.

    Leave a comment:


  • Piksenool
    replied
    Viimaste aastate noortekoondistest ongi just seda aastakäiku hinnatud kõige nõrgemaks. Tagant tuleb juba häid vanusegruppe, praegused U-16 ja U-17 on üsna lubavad. U-17 on see aasta alistanud näiteks Itaalia 1:0, alistanud 2x Läti ning viigistanud Leedu ja Soomega.

    Leave a comment:


  • Marek_T
    replied
    Voolaid tituleerib fäärlastest läbi ussi emmi jagusaamise "õnnestumiseks igas etapis"...


    Hästi, sõbrad. U19 koondisest ei saa meie õhukeses jalgpallikultuuris mitte mingis asendis rääkida kui favoriitidest ükskõik millise tiimi vastu. Ka mitte Fääride, see on kurb ja objektiivne reaalsus, nagu täna näha sai. Voolaiu jutt aga - õnnestumine igas etapis - on ikka päris õõnes jura. Ainus, mis õnnestus, oli kusise viigi ja haleda peksasaamise ära hoidmine. Meie mängupilt oli lihtsalt masendav, esimesel poolajal pidi tõdema, et Fäärid tegid vähe, aga see, mis nad tegid, oli jalgpalli kontekstis üsna loogiline ja ülepea jalgpallilaadne. Meie poisid aga väristasid, rabistasid, pudistasid, kartsid palli, venitasid, molutasid... Äärepoolik nr. 16 - no anna kannatust... Aga ei, ei hakka samas mehi ükshaaval tampima, meeskondlikult oldi saast niiehknaa...

    Tekko esimene värav oli stiilne. Ilus ja puhas pomm, nagu Kostja parematel päevadel (poiss ise ka särginumbriga 14 ja peale esimest kolli sellele ise Kostja plakatile viibates tähelepanu pööras). Teine värv oli padukobistamine (kobin meie õnneks, jumal tänatud) ja juhtima me läksime, aga no ei jäänud palju puudu, et oleks saaremeestel lastud kohe ka viik ära paugutada. Mingite kõrgemate jõududega või ma ei tea... Alekoki muruhaldjaga ei ole Fääridel häid suhteid... Meie õnneks.

    Hea meel, et see pauk mööda läks ja võit koju jäi, aga see, kuidas see tuli... Mingiks optimismiks selle satsiga küll põhjust ei ole ja rääkida üleüldse mingist õnnestumisest... Rootsi Kunni negativstlik jaur, mida ta noortekoondiste erinevate teemade all pikalt juba ajanud, on selle aastakäigu puhul paraku küll igati õigustet...

    Kahju. Voolaiul on kõvasti tööd ja loodame ikka paremat. Mis meil muud üle jääb. Peab uskuma.

    Leave a comment:


  • ROOTSI KUNN
    replied
    Tänases mängus oli taseme vahe meeletu . Kohati tundus nagu mängiks meie omad elus esimest korda jalgpalli .Meie parim oli Saarlas aga teda ikka ei osatud ära kasutada sellest mõttes ,et kutil on kiirust ja julgust. Mõned vennad väristasid kohutavalt või siis lihtsalt oskused on väga -väga nõrgad nagu nr. 11. Vennal olid lõpus krambid mitu korda aga Karla välja ei vahetanud.
    Meie 10 oli kah enam vähem ja nr 3. sai kohati hakkama . Väravavahi kala oli teine värav.
    Karla Voolaiu kohta ma praegu midagi head ega halba ei ütleks ,sest alles suht hiljuti võttis koondise üle aga pigem paneks esimese mängu kohta negatiivse hinde .
    Rahvast nagu ikka rohkem ,kui Meistriliiga tippmängudel . Loodan ,et poistel jätkub motti Fääridele ära panna . Ukraina on liig ja sama hea nagu inglased .

    Leave a comment:

Working...
X