320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-19 Koondis

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • Diftong
    replied
    Luigendi sissetoomine minu meelest täna palju ei muutnud, põhiliselt mängiti edasi parema ääre kaudu. Omalt poolt kiidaks siis staadioni murukatet, mis nägi ülihea välja võrreldes alecoqi omaga 2 päeva tagasi(peab nõustuma, et omaosa kindlasti ka selles et üks päikesele paraktiliselt terve päev avatud), kuigi platsi profiil kui selline tundus konarlik. Ps, kas oskab keegi asjapulk kommenteerida miks täna just sellel väljakul mängiti( saan aru, et publikul ja küprokitel oleks täna alecoqil külm hakanud loojuva päikese all)? Kas oli kokkulepe, et murul mängitakse vms?
    Last edited by Diftong; 03.05.12, 21:05. Põhjus: kirjavead

    Leave a comment:


  • Piksenool
    replied
    Ütleme nii, et 0:0 seis on Eestile pigem võit. Esimene poolaeg ja pisut teise pooalaja algusest valitsesid küprokid mängu täielikult. Reimani head tõrjed hoidsid värava puutumatuna. Sitema õnne korral oleks seis vabalt ka 0:4 võinud olnud. Reiman tõrjus 2x lähilöögi, ühe palli tõi lati alt ära ja üks pall tõsteti tühja värava poole teele, aga langedes kukkus õnneks latti. Rätteli, Luigendi ja Metsa sissetoomise järel domineeris juba Eesti. Hea mängu tegi Eesti poole pealt ka kogu mängu kaasa teinud Kukebal.

    Pilt mängust:



    Brent Lepistul jäi mängus Küprose vastu aega ka muuks, kui vaid karistuslöökide löömine.

    Leave a comment:


  • mazz
    replied
    Algselt postitas mutt Vaata postitust
    Tänaselt mängult Küprosega on live-ülekannet oodata vist liiast? Oli nagu lubatud?...
    Kahjuks ei mänginud seekord välja jah. Iseenesest oleks väga huvitav teada, kuidas teine koosseis hakkama saab, aga eks jääme ootama kohalkäinute muljeid.

    Leave a comment:


  • mutt
    replied
    Tänaselt mängult Küprosega on live-ülekannet oodata vist liiast? Oli nagu lubatud?...

    Leave a comment:


  • keemiainsener
    replied
    Huhh, alates 25. maist algab siis pooleteise nädalane periood, mil tohutul hulgal eesti jalgpallile olulisi kohtumisi - u19 eliitringid otsustavad meie vastased EMil, u21 valikmängud, võõrsil sõpruskohtumised tuntud jalgpalliriikidega ja kodune Balti turniir tuleb ka ära võita. Bring it on!

    Leave a comment:


  • Marek_T
    replied
    Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
    Ja ikkagi kardan ,et tulevad suured saunad .
    Millal alagrupid selguvad või tähendab õigemini, kas ja kuidas need loositakse? Eliitringi kohtumised on 25.-31.mai, sealt tulevad finaalturniiri meeskonnad, aga turna alagruppidesse sätitakse ikka loosiga ju, ei?

    Seda tabelit siin vaadates pakuks, et juunis mängivad Maarjamaal meie meeste kõrval Holland, Inglismaa, Saksamaa, Portugal, Taani, Horvaatia ja Itaalia. Kõik ka eliitringi korraldajariigid. Kuradima auväärne seltskond, peab ütlema. Ja konstruktiivne pessimism on siin ilmselt põhjendatud küll, jah. Ei oska küll eelistada mingi koosseisuga alagruppi meie poistele, vastasmansad on kõik nii, et võta üks ja viska teist. Taani, Horvaatia ja... Ma ei teagi... Portugal? Siis võiks ehk viigipunkti ühestki mängust loota, ei?

    Arno annab mõista, et eile Küprose vastu nähtud mäng saabki olema enamvähem meie stiil ka turniiril. Kompaktne kaitse, kontrate peale mäng - just, nagu A-koondis 10-15 aastat tagasi. Mega oleks muidugi, kui poisid ka mõne üllatuse sepistaks, aga sellise hullumaja vastu on seda raske loota. Loodame pigem, et mõni neist eliitringis komistab ja sestap mõni must hobune siia satub

    Leave a comment:


  • Marek_T
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Ingermann keskkaitses oli üllatuslikult kindlam kui Mets.
    Mets ei ole ka Floras teab mis head hooaega tegemas, suht ebastabiilse mänguga on silma jäänud senistes kohtumistes, nii-et ma ei ütleks, et see üllatus oli.

    Leave a comment:


  • ROOTSI KUNN
    replied
    Delfile antud intervjuus ütleb Arno ,et peame realistideks jääma ja selles on tal kahjuks õigus . üle varju ei hüppa ja kui tahame kodusel turniiril vähegi normaalseid numbreid näha siis peab kaitse lukku panema ja lootma ,et mängu jooksul tekib mõni võimalus. Kuigi meie reaeliseerimisprotsent on sitt siis ehk koduseinad aitavad .
    Ja ikkagi kardan ,et tulevad suured saunad .

    Leave a comment:


  • Nahkpea
    replied
    Luigend on üldse sel hooajal tõsist läbimurret tegemas. Floras on ta vasakul äärel seni ikka väga hea olnud.

    Leave a comment:


  • -RoMaRiO-
    replied
    Ei ole see Küpros midagi nii kehv, sama sats lasi alagrupis Norraga viigi ja võideti Lätit 2:0, kiirelt peale vaadates tundub, et enamus kutid neil ka Küprose kõrgliigas veidi mänguminuteid teeninud. Eesti ja Küprose liigat võrdlema ei hakka...

    Mänguliselt me olime täpselt selles paremad, milles me olema peamegi - tahtejõud, meeskonnatöö ja teineteise abistamine, olgu kaitses olime kohati pehmed ja lasime kergelt ehitada, aga muidu minu jaoks ikka pigem positiivne sooritus. Kui me võrdleme söödukvaliteeti ja üleüldist tehnilist pagasit, siis on muidugi mängu kurb vaadata, aga see puudujääk tulebki asendada oma tugevate külgedega.

    Positiivseid persoone oli kah kindlasti rohkem kui negatiivseid, Martõnovi panus oli nigel ja Viikna kah pärast pikki vigastusi pole enam see. Ingermann keskkaitses oli üllatuslikult kindlam kui Mets. Eeldades, et suurte vastu kasutame valikturniiril jätkuvalt 4-5-1 skeemi, siis Rättel või Anier pingile? Vasakul äärel Luigend kah ees.

    Leave a comment:


  • rauulo
    replied
    Lisaks Luigendile tõstaks mina esile veel Gavrilovi - pea kõik Eesti võimalused tulid sealt tema ääre pealt, kaasa arvatud väravaolukord ja siis see Rätteli puterdus. Positiivne üllatus.

    Leave a comment:


  • ROOTSI KUNN
    replied
    Võit oli vajalik aga mina lõppkokkuvõttes mänguga rahule ei jäänud. Liiga palju praaki ja valesööte , üksteise mittemõistmist oli. Aga see on kindlasti uue taktikaga seotud ,sest Frank -bundesi ja Arno- oranje taktikad erinevad täielikult. Küpros oli parajalt sitt kah ,kuigi füüsiliselt suuremad ja nats tehnilisemad .
    Aga nii peabki vaikselt käima kerima ,algul nõrgemate vastu võidud ja siis väheke tugevamate vastu võidud , viigid ja siis juba turniiril mõni üllatus . Eks näis ,mis neljapäeval suudetakse ,kui Anier ( loodetavasti ) mängib .
    Luigend oli väga hea , Rättel hukkas mitu võimalust aga samas oli terav. Väravavaht nõrk ja hea ,et pasa keeramine kurvalt ei lõppenud. Kokkuvõttes annaksin hindeks rahuldava .

    Leave a comment:


  • Tanel
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Olen küllaltki nõus, räägitakse küll, et meil jube vahva "skautimissüsteem" ja kõikide andekate kohta info olemas. Tuleb siiski tõdeda, et sinna tuumikusse on üpris keeruline saada ja alati eelistatakse Flora ning Levadia duubli mängijaid.

    Minu jaoks kõige huvitavam näide on 92. a. sündinud Ilja Antonov, FC Puuma kasvandik, kes hetkel on end kindlalt Levadia põhikoosseisu mänginud ning minu jaoks tegemist üldse kogu Meistriliiga ühe parima poolkaitsjaga. Vaatamata sellele pole ta esindanud ühtegi noortekoondist, vaid saalikoondisesse pääsenud.
    Antonov on ka minu nähtu põhjal põhimõtteliselt ainus noorem mees, kes julgeb ja suudab tempot dikteerida. Kui U19-sse võtta enam ei saa, siis peaks U21 kindlasti võimaluse saama.

    Koos Luigendiga mängija, kes võiks tegelikult juba suvel kotid pakkida ja parematele karjamaadele minna. Kui lähevad, siis hakkavad juba järgmisel valikturniiril suure tõenäosusega oma rolli mängima... Luigendile vasakul äärel, rääkimata keskväljast Antonovi puhul, konkurentsi palju pole ja noored mehed, kes palliga tegutseda oskavad, kuluks VÄGA ära.

    Leave a comment:


  • kesa
    replied
    Neljapäeval prooviks ehk ilma Luigendita, teda on Floral laupäeval Kalju vastu hädasti vaja...!

    Leave a comment:


  • Marek_T
    replied
    Üldjoontes eelkõnelejaga nõus. Lisaksin veel niipalju, et silma jäi see, et meie poisid kardavad füüsiliselt mängida. Küprokid andsid keha ikka mõnusalt ja võitsid nii liiga mitu kahevõitlust. Meie poistel jäi palli peale spurtides lõpus nagu julgusest puudu, et puus või õlg vastasele vastu "toetada". Kontrate lahendused olid sinisärkidel kindlasti loogilisemad ja sestap ka teravamad, see on kõva pluss. Keskväljal anti kontrolli liialt käest, aga kaitse suutis praagid siiski ilusasti ära siluda. Kokkuvõttes: suhteliselt korralik esitus. Küpros pole just Belgia või Ukraina, aga näha on, et Arno on poisid uuesti mängima pannud. MoM - Luigend, ilma kahtluseta. Edu neljapäevaks!

    Leave a comment:

Working...
X