Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti vs. Fääri saared

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Huvitav, kui palju see ettevõtmine rusikakangelastele maksma läks?

Kommentaar

..üks meile paljudele teada tuntud jalkafänn on siis jälle uudiskünnise ületanud,ellpool mainitu vihjeks - oli reede öö,tiblad olid tunginud Gruusiasse ja Vene saatkond jäi teepeale ette!!!

P.S.Uudistes teda siiski jalgpallifännina ei esitletud (õnneks/kahjuks)...
      RummaBastards!

Kommentaar

Huvitav kas Joosep tegi seda hetkeemotsiooni pealt või oli see temp halvasti planeeritud, et vahele jäi?
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
          Huvitav kas Joosep tegi seda hetkeemotsiooni pealt või oli see temp halvasti planeeritud, et vahele jäi?
          ...ei saa ju kommenteerida sest siinset foorumit loevad ju ka "kvaliteet"-ajakirjanikud kellel lausa südames soe hakkab kui saaks jälle vutifännidele s...a keertata n.n. uuriva ajakirjanduse egiidi all!!!
          RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
            ...ei saa ju kommenteerida sest siinset foorumit loevad ju ka "kvaliteet"-ajakirjanikud kellel lausa südames soe hakkab kui saaks jälle vutifännidele s...a keertata n.n. uuriva ajakirjanduse egiidi all!!!
            Einoh, Joosepist poleks seda küll uskunud. Istume siin praegu minu juures ja arutame seda asja
            Igasugu sopalehed palun mulle homme mitte helistada.
            Ja igaks juhuks mainin et olin 4 päeva Otepääl ja mulle ja Kunnile palun seda mitte kaela määrida!
            Ja Saiakäigust koristage küünlajalad millega aknad purunevad !!!

Kommentaar

Working...
            X