Meie telegrami-kanali lugejatel oli võimalus seda kuulata lausa laivis eile õhtul. Nii nagu me Marioga arvasime ja tundsime 2 minutit pärast lõpuvile kõlamist.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti koondis
Collapse
X
-
Algselt postitas Drogba Vaata postitustKas a-koondise selle aasta kalender tuleb peale Küprose sõelmänge välja? Mingid sõprusmängud ma eeldan ikka suveks juba kokkulepitud, aga ei ole avalikud veel? Eeldatavasti peaks ju nii C kui ka D rahvusteliiga sügisel algama, mis tähendab, et paar kolm mängupäeva ikka juunisse mahub?
Leave a comment:
-
See on ju detsembrist saadik teada ja kui meelest läinud, siis netist minutiga leitav . Kui D grupp siis : juunis San Marino kodus ja Malta võõrsil , septembris vastupidi . Kui C siis : juunis Kosovo ja P- Iiri kodus ja Kreeka ja Iiri võõrsil . Septembris Kreeka kodus ja Kosovo Pristinas .
Leave a comment:
-
Algselt postitas Drogba Vaata postitustKas a-koondise selle aasta kalender tuleb peale Küprose sõelmänge välja? Mingid sõprusmängud ma eeldan ikka suveks juba kokkulepitud, aga ei ole avalikud veel? Eeldatavasti peaks ju nii C kui ka D rahvusteliiga sügisel algama, mis tähendab, et paar kolm mängupäeva ikka juunisse mahub?
Leave a comment:
-
-
Kas a-koondise selle aasta kalender tuleb peale Küprose sõelmänge välja? Mingid sõprusmängud ma eeldan ikka suveks juba kokkulepitud, aga ei ole avalikud veel? Eeldatavasti peaks ju nii C kui ka D rahvusteliiga sügisel algama, mis tähendab, et paar kolm mängupäeva ikka juunisse mahub?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Cooked Vaata postitustNimekiri siis väljas. Mõtlesin, et kas Meerits on vv osakonnas siis täiesti maha kantud? Ma pole Nõmme Kalju mänge nüüd niimoodi jälginud ka, aga ma ei mäleta küll kordagi, kus ta oleks koondise- või klubimängus alt vedanud. Ma saan aru, et vanus on juba märkamatult suur, aga siiki? Ei?
Ehk arvestatakse viie mehega: 1. Hein, 2. Igonen, 3. Vallner, 4. Aksalu, 5. Meerits.
Teistel pole enne lootustki koondisesse saada, kui Häberli ei saa teha oma nädalast laagrit ja kutsuda sinna kindel grupp inimesi, kellega edasi minna. Seni on šveitslase töö olnud hea, niiet minul pole kahtlust tema metoodikas kahelda.
Leave a comment:
-
Nimekiri siis väljas. Mõtlesin, et kas Meerits on vv osakonnas siis täiesti maha kantud? Ma pole Nõmme Kalju mänge nüüd niimoodi jälginud ka, aga ma ei mäleta küll kordagi, kus ta oleks koondise- või klubimängus alt vedanud. Ma saan aru, et vanus on juba märkamatult suur, aga siiki? Ei?
Leave a comment:
-
Kams ütles, et Klavan tuleb kohale. Millal nimekiri avaldatakse?
E: täna 13:00 pressikas.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitust
Su Twitteris oli lausa kuus sekundit!
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
Trinüüni telegramis me postitasime need 5 sekundit.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustKus see ringleb muidu? Võiksid video panna.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: