320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti koondis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• telekavaataja
    replied
    Meie telegrami-kanali lugejatel oli võimalus seda kuulata lausa laivis eile õhtul. Nii nagu me Marioga arvasime ja tundsime 2 minutit pärast lõpuvile kõlamist.

Leave a comment:

• asdf
    replied
    Algselt postitas Drogba Vaata postitust
    Kas a-koondise selle aasta kalender tuleb peale Küprose sõelmänge välja? Mingid sõprusmängud ma eeldan ikka suveks juba kokkulepitud, aga ei ole avalikud veel? Eeldatavasti peaks ju nii C kui ka D rahvusteliiga sügisel algama, mis tähendab, et paar kolm mängupäeva ikka juunisse mahub?
    17. detsembril 2021 avalikustati kalender nii C kui ka D liigaks: https://jalgpall.ee/koondis/uudised/...o-vastu-n19516

Leave a comment:

• MALAGA
    replied
    See on ju detsembrist saadik teada ja kui meelest läinud, siis netist minutiga leitav . Kui D grupp siis : juunis San Marino kodus ja Malta võõrsil , septembris vastupidi . Kui C siis : juunis Kosovo ja P- Iiri kodus ja Kreeka ja Iiri võõrsil . Septembris Kreeka kodus ja Kosovo Pristinas .

Leave a comment:

• El President
    replied
    Kas a-koondise selle aasta kalender tuleb peale Küprose sõelmänge välja? Mingid sõprusmängud ma eeldan ikka suveks juba kokkulepitud, aga ei ole avalikud veel? Eeldatavasti peaks ju nii C kui ka D rahvusteliiga sügisel algama, mis tähendab, et paar kolm mängupäeva ikka juunisse mahub?
    Juunis ja septembris peaks RL toimuma

Leave a comment:

• krissucool
    replied
    sõelmänge
    Ära ropenda, palun.

Leave a comment:

• Drogba
    replied

Leave a comment:

• dnb
    replied
    keegi uut teemat ei viitsi alustada? homme peaks mingi mäng olema

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Cooked Vaata postitust
    Nimekiri siis väljas. Mõtlesin, et kas Meerits on vv osakonnas siis täiesti maha kantud? Ma pole Nõmme Kalju mänge nüüd niimoodi jälginud ka, aga ma ei mäleta küll kordagi, kus ta oleks koondise- või klubimängus alt vedanud. Ma saan aru, et vanus on juba märkamatult suur, aga siiki? Ei?
    Häberli ütles, et Meerits jäi hetkel valikust esimesena välja.

Ehk arvestatakse viie mehega: 1. Hein, 2. Igonen, 3. Vallner, 4. Aksalu, 5. Meerits.

Teistel pole enne lootustki koondisesse saada, kui Häberli ei saa teha oma nädalast laagrit ja kutsuda sinna kindel grupp inimesi, kellega edasi minna. Seni on šveitslase töö olnud hea, niiet minul pole kahtlust tema metoodikas kahelda.

Leave a comment:

• Cooked
    replied
    Nimekiri siis väljas. Mõtlesin, et kas Meerits on vv osakonnas siis täiesti maha kantud? Ma pole Nõmme Kalju mänge nüüd niimoodi jälginud ka, aga ma ei mäleta küll kordagi, kus ta oleks koondise- või klubimängus alt vedanud. Ma saan aru, et vanus on juba märkamatult suur, aga siiki? Ei?

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Kams ütles, et Klavan tuleb kohale. Millal nimekiri avaldatakse?
    E: täna 13:00 pressikas.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Kasper Vaata postitust

Su Twitteris oli lausa kuus sekundit!
    *püsti näpp pilt*

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust

Trinüüni telegramis me postitasime need 5 sekundit.
    Su Twitteris oli lausa kuus sekundit!

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Kus see ringleb muidu? Võiksid video panna.
    Trinüüni telegramis me postitasime need 5 sekundit.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Kus see ringleb muidu? Võiksid video panna.

Leave a comment:

• MNa
    replied
    Krdi tiblajunn. Muud ei tahagi öelda.

Leave a comment:

Working...
X