320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti koondis
Collapse
X
-
Kostja osas kordaks üle seda, et peatreener paneb platsile tugevaima koosseisu. Kui Kostja pannakse mängu, siis noortest pole keegi parem Kostjast. Muidugi jah, eilne esitus oli kohutav nagu ka kogu koondise oma. Malta vastu oleksime juba rida saanud sellise mänguga.
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMinu jaoks on kõige üllatavam, et Kostja jätkab ka selles tsüklis. Mitte niivõrd tema enda pärast vaid seetõttu, et noorematel mängijatel puudub võimekus treeneritele näidata, et aeg on edasi liikuda.
Leave a comment:
-
Minu jaoks on kõige üllatavam, et Kostja jätkab ka selles tsüklis. Mitte niivõrd tema enda pärast vaid seetõttu, et noorematel mängijatel puudub võimekus treeneritele näidata, et aeg on edasi liikuda.
Leave a comment:
-
Kõik hästi ju. Selles liigas saame vähemalt mõne võidu ka kirja, siis saab Pohlak & co rääkida, kuidas on progressi ning kaotuste-viikide asemel võidud ka. Kõik on nii nagu peab
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa olen ikka täielik #teamsanderpuri. Ta on kõige eestlaslikum mängija ever ja kui tofu siin kunagi viis aastat tagasi (võis ka vähem olla) ütles, et Puri enam koondisesse ei saa, siis ma loodan, et Puri saab mingi 130 koondisemütsi ikka kätte.
Ilma irooniata, muide.
Aga muidu tore poiss jah
Leave a comment:
-
Algselt postitas Zebrette Vaata postitustHahhaha, ma just märkasin, et San Marino mänguks ei viitsinud keegi eraldi teematki teha
Leave a comment:
-
Hahhaha, ma just märkasin, et San Marino mänguks ei viitsinud keegi eraldi teematki teha
Leave a comment:
-
Tahtsin siia tullla oma sõnu sööma pärast 1. poolaja lõppu, aga vaadates 2. poolaja ära läks ikka täppi.
Mängu saab nii kokku võtta, et San Marino kaotas keskendumise ära 10-20 minutiks ja lasi endale 2 lihtsat väravat lüüa. Eesti mängupilt oli sama halb kui Küprose vastu.
Leave a comment:
-
Ma olen ikka täielik #teamsanderpuri. Ta on kõige eestlaslikum mängija ever ja kui tofu siin kunagi viis aastat tagasi (võis ka vähem olla) ütles, et Puri enam koondisesse ei saa, siis ma loodan, et Puri saab mingi 130 koondisemütsi ikka kätte.
Ilma irooniata, muide.
Leave a comment:
-
Koondise mäng peaks olemama pidupäev .Viimased 2 mängu on olnud pigem " back to 90 -s ". Masendav mängupilt . Ja mis mõte oli 85ndal minutil vahetada sisse kaks 100 aastast Tammeka taati ?? Et nad ka 100 koondisemängu täis saaks ? Vassiljevi oleks võinud 20 min varem välja võtta , võidu käestlaskmise ohtu ju siiski reaalselt ei tekkinud .
Leave a comment:
-
Selles osas võinuks minna hullemalt. Saanuks üle noatera Küproki vastu, siis oleks täna vastas olnud Kosovo, mis andis täna mõnuga Küprokile molli. Seega vähemalt on võit!
Leave a comment:
-
Algselt postitas MNa Vaata postitust
Teine poolaeg oli tõesti vilets. Aga tahaks siiski õhtu lõpetada positiivse sõnumiga, et parem sita mänguga võit kui sümpaatse mänguga ebaõnnestumine. Pidi ju klassi näitama kui sita mänguga oma ära võetakse
Leave a comment:
-
Algselt postitas MNa Vaata postitust
Teine poolaeg oli tõesti vilets. Aga tahaks siiski õhtu lõpetada positiivse sõnumiga, et parem sita mänguga võit kui sümpaatse mänguga ebaõnnestumine. Pidi ju klassi näitama kui sita mänguga oma ära võetakse
Leave a comment:
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustVabandage väga aga mis sitt see just oli? Kas me olemegi tõesti nii kehvad? Jubedus kuubis.
Leave a comment:
-
Algselt postitas kaala Vaata postitust
Nii lihtsalt ei saa midagi. Alates over/under 7.5 goals hakatakse pakkuma
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: