Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Frank Liivak (FCI Levadia, Eesti)
Collapse
X
-
BREAKING NEWS: Staarfoorumlane Montag nägi täna hommikul Liivakut Tallinna lennujaamas! Hetkel veel lahtine, et kas Liivak lendas Tartusse või välismaale.
-
Paar päeva tagasi nähtud Tartus liikumas, seega läinud ilmselt pole veel kuskile jah.
Leave a comment:
-
Guest repliedEgas need lennukid võivad katki ka minna ja ei saagi kodumulda talla alt ära pühkida.Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust9. jaanuar!
Leave a comment:
-
Näiteks Portugal või siis tõesti Austria, Šveits või Horvaatia. Küpros oleks kah ok või siis serie b varuvariandina, samuti ka mitte kehv.
Leave a comment:
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKas ma ainuke, kellel ei ava selle lehekülje esimeses postituses olevat linki? Või on artikkel kustutatud?See on lihtsalt valesti lingitud. http://soccernet.ee/artikkel/liivak-...e-korgliigasseAlgselt postitas QRkood Vaata postitustLiivak käskis maha võtta, sest klubi hüppas alt ära.
Leave a comment:
-
Liivak käskis maha võtta, sest klubi hüppas alt ära.Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKas ma ainuke, kellel ei ava selle lehekülje esimeses postituses olevat linki? Või on artikkel kustutatud?
Leave a comment:
-
Kas ma ainuke, kellel ei ava selle lehekülje esimeses postituses olevat linki? Või on artikkel kustutatud?
Leave a comment:
-
mu meelest vahet polegi, kuhu liigasse läheb, peaasi,et läheb. ka soome oleks etem, kui eesti ja ka eesti oleks etem, kui niisama vahtida, nagu seni. mehel on olemas tehnika, kiirus, julgus palliga midagi ka teha, asjad mida siinse liiga mängijatel eriti palju ei kohta. kahju, kui kõik see kaduma läheb.
Leave a comment:
-
-
Kas viitad Kimbaloulale?Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustAlates Hispaania 4. liigasse siirdumisest (ja juba ka siis) on iga üleminekuaken Liivaku sõnade kohaselt midagi suurt toimumas.
e: mul on isiklik kokkupuude ka ühe vahva jalgpalluriga, kellest enda sõnul olid/on igast suured ja väga suured jalgpalliklubid huvitatud. Nüüd on olukord selline, et aasta vabaagendina ei ole ta jätkuvalt ühegi jalgpalliklubiga liitunud. Nii juhtub kui mängija on piisavalt naiivne, et uskuda mitte tõsiseltvõetavaid agente. Liivakule edu ja loodetavasti on tõesti nüüd vahva leping ees ootamas, aga enne ei usu kui see klubi oma ametlikes kanalites teda ei tutvusta.
Leave a comment:
-
Alates Hispaania 4. liigasse siirdumisest (ja juba ka siis) on iga üleminekuaken Liivaku sõnade kohaselt midagi suurt toimumas.Algselt postitas rainis007 Vaata postitustNo kui nüüd päris aus olla, siis ega seda kisa niipalju ei ole midagi (praegu, I mean).
Ikka siin kohalikud diletandid kaagutavad ja spekuleerivad. ETV spordiuudistest ega mingitest portaalidest pole mingit promo läbi käinud ja suuri lubadusi välja antud. Selles kui siin vutihuvilised kaevuvad ja spekuleerivad ei saa ju mehe vastu aus olles küll teda ennast süüdistada.
e: mul on isiklik kokkupuude ka ühe vahva jalgpalluriga, kellest enda sõnul olid/on igast suured ja väga suured jalgpalliklubid huvitatud. Nüüd on olukord selline, et aasta vabaagendina ei ole ta jätkuvalt ühegi jalgpalliklubiga liitunud. Nii juhtub kui mängija on piisavalt naiivne, et uskuda mitte tõsiseltvõetavaid agente. Liivakule edu ja loodetavasti on tõesti nüüd vahva leping ees ootamas, aga enne ei usu kui see klubi oma ametlikes kanalites teda ei tutvusta.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: