Algselt postitas Tallinec
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Oliver Jürgens (Ujpest, Ungari)
Collapse
X
-
Ujpestil on enne koondisepause veel ees 3 mängu. Alati on võimalus koondisse kutsuda ja mängijaga ise tutvuda. Kui ta üldse soovib koondist esindada. Aga arvestades meie ründajate nappust/taset, võinuks ta ammu kutse saada. Ma ei mõista miks meil kõik protsessid nii kaua võtavad, enamasti jäädakse mängudes hiljaks ka vahetustega. Naaberriikides olemegi tuntud "aeglaste eestlastena".
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas dnb Vaata postitustUjpestil on enne koondisepause veel ees 3 mängu. Alati on võimalus koondisse kutsuda ja mängijaga ise tutvuda. Kui ta üldse soovib koondist esindada. Aga arvestades meie ründajate nappust/taset, võinuks ta ammu kutse saada. Ma ei mõista miks meil kõik protsessid nii kaua võtavad, enamasti jäädakse mängudes hiljaks ka vahetustega. Naaberriikides olemegi tuntud "aeglaste eestlastena".Iga spordiharrastaja suitsetab kvaliteetset - paberosse
Kommentaar
-
Algselt postitas HR1 Vaata postitustMeil ju talendid koondises, Ojamaa kasutegur koondises madalam kui oleks Jürgensil...
Kommentaar
-
Algselt postitas Tallinec Vaata postitustMis aastal sa nägid Jürgensi mängus (täismäng)?
Kommentaar
-
Algselt postitas HR1 Vaata postitust
Vaadates Ojamaa kasutegurit Floras siis sinna võib Kauberi Vaprusest ka võtta, oleks rohkem kasu
Kommentaar
-
Algselt postitas cyrusvk Vaata postitust
Ma lisaks Ojamaale juurde ka teised meie koondise ründajad, kes kahes viimases mängus piisavalt mänguaega said (Anier, Zenjov) - arvestades nende taset võiks tõesti paljusid teisi Eesti kodakondsusega ründajaid testida. Jürgens asja hullemaks ei teeks, kui see praegu on meil seal ründajate osakonnas.
Kommentaar
-
Algselt postitas NuFc Vaata postitust
Testida saab mängijat kes tahab koondisse tulla.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitust
On selgelt öeldud, et oodatakse A - koondise kutset.
Algselt postitas soccernet.eeKoondisekutse lükkas tagasi Itaalia klubi Torino ründaja Oliver Jürgens, kes andis kirjalikus vastuses teada, et ta ei soovi praegu ühegi Eesti koondise eest mängida ja palus ennast rohkem mitte kutsuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Calma7 Vaata postitust
Kus see täpsemalt välja öeldud on? Soccerneti artiklis selle teema kohta oli kirjas, et ei soovi ühtegi Eesti koondist esindada:
Ma ise tahaks väga teda koondises näha, aga kui ta (või tema isa) pole vahepeal avalikult kuskil välja öelnud, et Jürgens on nüüd valmis koondist esindama, siis ma ei näe miks Häberli peaks teda vägisi kutsuma.
Varasemalt on öelnud et soov on olemas aga huvi a-koondise poolt puudub täielikult. Korra olla noortekoondisest keegi isale helistanud ja lubanud uuesti helistada ja sinna paika see jäi.Iga spordiharrastaja suitsetab kvaliteetset - paberosse
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar