Vanna, Vunk, Slava ja kes see neljas on?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kes järgmisena?
Collapse
X
-
Algselt postitas kuuraa Vaata postitustsander puri
Kui nüüd vaadata veel siin koosseise ja asju ning kes ka enne välismaal pallinud, siis välismaale oleks veel võimalik nii mõnigi mängija saata:
FC Levadia
Tihhon isov ja Taijo Teniste oleksid sellised kindlamad variandid, kuid nii Gussev kui ka Neemelo on välismaal aastaid mänginud miks mitte ka nende poolt väikene üllatus.
FC Flora
Mihkel Aksalul tiirutab Inglismaal loodetavasti ka tema lahkub, Monikov käis otimaal testimisel, nemad tunduvad olevat vähemalt mulle Flora järgmised müügiartiklid
Nõmme Kalju
Minu teada hetkel lepinguta Hurt ja Novikov oleksid samuti välismaa klubides vägagi arvestatavad lisajõud. Rõkevitski käis siin suvel testimisel Bulgaarias vist kui ma ei eksi, taset tal on kuskil madalamas liigas nt Superettanis v Addecoligaenis saaks vabalt hakkama nagu ka Tõnis Kaukvere, aga see minu arvamus.
Vnoo see selleks materjali on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustNoo Lemsalu käis ka ´98 vist Liverpooli juures kui ei eksi...
Paraku testimine enamasti lepingut ei tähenda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kutt Vaata postitustAksalu tõenäoliselt teenib lepingu
Kommentaar
-
No Hansasse lepingu teenimine oleks kindlasti samm edasi Norra liigaga võrreldes. Kas peale Lemsalu 1996/1997 aasta hooaega Mainzis siis teine eestlane 2 BL-s.
Kummaline, et siiamaani alates iseseisvumisest pole Eestile geograafiliselt kõige lähemal asuvasse tõelisesse Euroopa Tippliigasse veel ainsamatki maarjamaa poega suutnud lepingut teenida. Hansa küll aste madalamal, kuid asub ju Rostock suisa sama mere teises otsas.
Raiot oleks oodanud selle paari aasta taguse inglise klubide haibi asemel BL klubide ustele koputamas. Praegu ilmselt vanuse kasvades on keerulisem kontrahti teeenida.Wij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
-
Nõmme Kaljust siirdusid siis Martin Hurt (!!!) ja Diego Douglas Balbinot (niisama mainin) Ungari kõrgliiga klubisse Nyíregyháza Spartacus.
Allikas: http://www.szpari.hu/szparihu-hirek/...06_523711.html
Mõlemad sõlmisid 2,5 aastased lepingud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar