Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Taavi Rähn (74/0)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Rähni mansa panid siis teises mängu venelaste U21 kotti 1:O

Kommentaar

Algselt postitas valgekoer Vaata postitust
      Rähni mansa panid siis teises mängu venelaste U21 kotti 1:O
      see vist U19 ikka

Kommentaar

vist ikka U21

Kommentaar

vist ikka U21
          a oskad sa kuidagi seletada,miks sel aastal järsku U21 välja pandi,kui tavaliselt mängib seda turniiri U19?

Kommentaar

seletage parem fenomeni, et kuidas see puujalg on põhirivistuses nii tugevas tiimis?
            olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
              seletage parem fenomeni, et kuidas see puujalg on põhirivistuses nii tugevas tiimis?
              Puupeale on raske seletada

Kommentaar

sa ZAZ seleta parem fenomeni miks sinusugune puupea jalka vastu huvi tunneb.

Kommentaar

ma seda postitades kartsin, et Taavi kütab lõuksi tänaval ehk aga et mingid arvamusliidrid pommitama hakkavad ei osanud küll ette näha.

Aga tõsiselt ka, Rähn on siiski aeglane ja väheliikuv et liiga edukas olla... ometigi mängib ta päris tugevas tiimis ja põhikoosseisus.

Kommentaar

ma seda postitades kartsin, et Taavi kütab lõuksi tänaval ehk aga et mingid arvamusliidrid pommitama hakkavad ei osanud küll ette näha.

Aga tõsiselt ka, Rähn on siiski aeglane ja väheliikuv et liiga edukas olla... ometigi mängib ta päris tugevas tiimis ja põhikoosseisus.
                    Öeldi ju, et oled puupea.

Kommentaar

ja ometi lööb ta seal väravaid ka nagu näha...koondises võib ta ju sitt olla aga nagu näha siis seal saab kenasti hakkama...
                      puuupea
                      FC Flora

Kommentaar

sa ZAZ seleta parem fenomeni miks sinusugune puupea jalka vastu huvi tunneb.
                        jalgpall on lihtsalt nii imeline mäng et ta tõmbab ligi igastsugu eri inimesi
                        www.netsoccer2.com

Kommentaar

vahet pole kus nad on kas eestis või välismaal mängida nagunii ei oska
                          rainar

Kommentaar

Ma lähen ja häbenen, siin ju nii targad vennad mu paika pannud

Kommentaar

Ma lähen ja häbenen, siin ju nii targad vennad mu paika pannud
                              mida sa sarkasmitsed siin. see, et ta sulle ei meeldi ei tähenda, et ta halb mängija on. tõesti tal pole henry kiirust, messi pallivaldamis oskust, beckhami lööki, fabregase söödu oskust, aga ju siis mehes on midagi, mille tõttu ta sobib klubi mänguplaani. Ilmselt võitluslikus, mass, pikkus ja nii hull puujalg ka ta nüüd ei ole kui sa siin kirjeldad. tehnika ja soeng(pop teema viimasel ajal) ei tee mängijat.

mulle isiklikult on ta mängijana alati meeldinud, vb ukraina päevil rohkem kui praegu, aga küll ta leiab jälle oma kindluse, sest tal tundub sellest olevat kõige rohkem puudust. no eesti ajakirjanud ja jalkafännid ka sellele väga kaasa ei aita. edu talle igatahes!
                              How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

tekib küsimus, olete te teda mängimas näinud?
                                Algselt postitas JT8055
                                Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Working...
                                X