Rähni mansa panid siis teises mängu venelaste U21 kotti 1:O
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Taavi Rähn (74/0)
Collapse
X
-
Algselt postitas valgekoer Vaata postitustRähni mansa panid siis teises mängu venelaste U21 kotti 1:O
Kommentaar
-
Algselt postitas valgekoer Vaata postitustvist ikka U21
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustseletage parem fenomeni, et kuidas see puujalg on põhirivistuses nii tugevas tiimis?
Kommentaar
-
ma seda postitades kartsin, et Taavi kütab lõuksi tänaval ehkaga et mingid arvamusliidrid pommitama hakkavad ei osanud küll ette näha.
Aga tõsiselt ka, Rähn on siiski aeglane ja väheliikuv et liiga edukas olla... ometigi mängib ta päris tugevas tiimis ja põhikoosseisus.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustma seda postitades kartsin, et Taavi kütab lõuksi tänaval ehkaga et mingid arvamusliidrid pommitama hakkavad ei osanud küll ette näha.
Aga tõsiselt ka, Rähn on siiski aeglane ja väheliikuv et liiga edukas olla... ometigi mängib ta päris tugevas tiimis ja põhikoosseisus.
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustma seda postitades kartsin, et Taavi kütab lõuksi tänaval ehkaga et mingid arvamusliidrid pommitama hakkavad ei osanud küll ette näha.
Aga tõsiselt ka, Rähn on siiski aeglane ja väheliikuv et liiga edukas olla... ometigi mängib ta päris tugevas tiimis ja põhikoosseisus.
puuupeaFC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas valgekoer Vaata postitustsa ZAZ seleta parem fenomeni miks sinusugune puupea jalka vastu huvi tunneb.
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustMa lähen ja häbenen, siin ju nii targad vennad mu paika pannud
mulle isiklikult on ta mängijana alati meeldinud, vb ukraina päevil rohkem kui praegu, aga küll ta leiab jälle oma kindluse, sest tal tundub sellest olevat kõige rohkem puudust. no eesti ajakirjanud ja jalkafännid ka sellele väga kaasa ei aita. edu talle igatahes!How does Freddy Kruger wipe his butt?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar