Mis kuradi kogu aeg? Saage üle juba. Olen kindel, et te pole väravaolukorda näinudki, alati ei ole omavärav mängija süü.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Taavi Rähn (74/0)
Collapse
X
-
Minu meelest on ka Piiroja oma väravasse ikka kolistanud ka. Sellest ei paista keegi suurt numbrit tegevat. See,et kaitsja üritab iga hinna eest pealelöögile mõnd kehaosa vahele saada näitab pigem tema võitlusvaimu kui käpardlikust. Ja kuna Rähn pole just 1.60 siis on tal ka seda suurem võimalus palli suunda muuta. Ma ei usu, et ta selle palli konkreetselt postide vahele lõi-pigem rikosett. Paljud kes siin hirmsasti kritiseerivad pole vist kunagi kaitses mänginud ning arvavad, et see niisama lihtne on.
Kommentaar
-
Algselt postitas cáñamo Vaata postitustkeegi tõlkida ei viitsi vää ?
Aga üldiselt tere tulemast Internetti - hea algus on translate.google.com ja www.lastekas.ee.
Kommentaar
-
Algselt postitas khristo Vaata postitustRähn on peatselt vaba agent ja peab Neftsiga läbirääkimisi. Nimetab Kruglovi klubi praegu oma eelistatuimaks alternatiiviks.
Aga üldiselt tere tulemast Internetti - hea algus on translate.google.com ja www.lastekas.ee.Algselt postitas cáñamo Vaata postitustvahi killumeest
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustRähn Bakuus, võimalus ka klubi nimi foorumis ära muuta
Hea samas et sellisegi variandi leidis, võrreldes Leeduga ehk pisikene tagasiminek .
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustMiks tagasiminek? Kruglov hakkas alles siis korralikult mängima, kui Neftšisse läks.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustMiks tagasiminek? Kruglov hakkas alles siis korralikult mängima, kui Neftšisse läks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar