Rüütli on ikka suht pussy vend, ei suuda kordki Lindperet Eestisse tuua. Peatreener või asi?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Joel Lindpere (107/7)
Collapse
X
-
Algselt postitas cyhton Vaata postitustRüütli on ikka suht pussy vend, ei suuda kordki Lindperet Eestisse tuua. Peatreener või asi?
Kommentaar
-
mida te ajate lennupiletid maksavad 14-16k see pole mingi raha. Kõigest 64 mängule ostetut piletit, kui hinnaks võtta 250EEK. http://estravel.symphony.cz/et/maste...307a131251e562
Kommentaar
-
Kui asi lennupiletites siis oli Operil suurem soov koondist esindada kui Joelil. Kuna kui ta avastas hiinas , et pileteid polnud ostetud , ostis ta need ise. Küllap ta siis arvestas kah sellega , et see raha vb ei tule kunagi tagasi. Kuigi selle kõigepeale ma küsin ainult ühte. Oli seda Brasiiliat vaja ?
Kommentaar
-
Ajan veidi välist teemat koondisejuttude vahele.
Kodanik Lindpere kuldsed sõnad:
Marquez on selline tagasihoidlik, kellel on tehnika ja mänguoskus hästi paigas. Henry teeb vahel selliseid trikke, mida ise kindlalt teha ei oska.»
Artikkel ise siin:
Pettumus küll, aga tuleb ka austada Joeli valikuid. Mees, kes kahtlemata andnud maarjamaa vutielule palju.
Kommentaar
-
Algselt postitas *Rivo Vaata postitustNo ma arvan et ma ka ei tahaks 30 tuhat maksta omast taskust, et jalgpalli mängida, nii au asi see Eesti koondise esindamine ka ei ole, ning Joel teab, et Eestis on mõni tema asendaja ka olemas, milleks siis oma raha raisata??
Kommentaar
-
Mis asja, mis ta on seal nii õhku täis läinud nüüd, et on juba väikese Eesti jaoks "liiga hea". Pingeline graafik ja koha eest võitlemine my ***. Kui piletit kohe ei kompenseeritaks, vaevalt see ka peamine probleem oleks, miks siis väiksema palgaga mängijad on nõus kohale tulema. Asi on ikka tahtmises kinni. Ning praegu on ideaalne aeg Itaalialt kodus punkte röövida, ei tea kas selliseid võimalusi tuleb.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar