Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vjatšeslav Zahovaiko

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• HellBoy22
    replied
    Algselt postitas ELLvanaPEER Vaata postitust
    Ei tea kas sealt soome liigast mingeid striime ka loota on? Pean silmas tänast mängu.
    Minu teada soome liigast striime ei pakuta.

Leave a comment:

• ELLvanaPEER
    replied
    Ei tea kas sealt soome liigast mingeid striime ka loota on? Pean silmas tänast mängu.

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
    Netist leidsin mina sellise statistika:
    Leirias 12 mängu, 0 väravat
    Debreceni eest 2 mängu, 0 väravat.
    Ainsad väravad lõi ta treeningmängudes või duubli eest, vist ka karikamängudes?
    Leiria
    6/0- 85 min.- 2009/10
    7/0 - 207 min .- 2010/11

Debreceni
    2/0 - 25 min. -2011/12

Debrecen II
    4/2 - 326 min. - 2011/12

Slava vutikunsti jõudis nautida
    Leiria särgis
    2009/10 - 7307 pv.
    2010/11 - 23006 pv.

Debreceni särgis
    2011/12 - 8800 pv.

Debrecen II särgis
    2011/12 - 1300 pv.

Leave a comment:

• Kaspy
    replied
    Netist leidsin mina sellise statistika:
    Leirias 12 mängu, 0 väravat
    Debreceni eest 2 mängu, 0 väravat.
    Ainsad väravad lõi ta treeningmängudes või duubli eest, vist ka karikamängudes?

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Ma olen alati öelnud, et Zahovaiko on kõige alahinnatum koondislane.

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Ma ei ole Zaho tegemistega end väga kursis hoidnud. Muidugi rõõmlesin viimati URU mängul tema nimele läinud kolli üle, aga eks see oli selline õnnelik kamsipuude rohkem. Aga okei, läks ja hästi läks. Klubikarjääris... Leirias ta ju siiski lõi väravaid, kui mälu ei peta, siis paar tükki isegi päris tähtsatel kohtadel? Ungaris tundus, et teda lihtsalt ei usaldatud. Jala ta seal ju valgeks sai, kui ma ei eksi?

Ja sestap ongi Zaho mulle üks müstilisemaid pallureid. Temas nagu on midagi ja samas nagu ei ole ka. Sõprakates on värateid prõmminud küll, aga sõpakatekoondislaseks ta jäänud ongi... Klubides ta nagu on midagi ja samas nagu ei ole ka...

Slava on 30. Kas see on siis tõesti nii metsik häbi tulla tagasi kodukamarale oma karjääri lõpetama? Kui tal Soomes hästi läheb, ma olen siiralt rõõmus ta pärast, aga... Kurat, poolpalluriks ka keel ei paindu teda nimetama. Ahi on 15 mänguga ümmarguse nulli peal, Zaho ligi neljakümne mänguga siiski 8 kolli kirja saanud.

Slava, tule koju parem. Täitsa ilma irooniata. Kalju kui koondislaste lesila peaks sulle kenasti sobima ja usun, et saaksid seal kolli peksta rohkem kui honveedide man või poros.

Leave a comment:

• budu
    replied
    No kui Zahovaiko Soomes ka väravatelöömisega hakkama ei saa siis ainukene samm on tagasi koduliigasse madistama tulla.Eks kurele ikka mõne ära lööb

Leave a comment:

• Aílton
    replied
    Algselt postitas kabanoss Vaata postitust
    Laupäeval 4 eestlast korraga platsil?
    Tundub Puri ei mängi, kui just kreeklased vahepeal tööd ei viitsi teha.

Leave a comment:

• kabanoss
    replied
    Laupäeval 4 eestlast korraga platsil?

Leave a comment:

• Kaspy
    replied
    Võib siis öelda, et KuPs läheb hooajale vastu eestlastest ründeliiniga. Huvitav olukord.

edit: Huvitav tähelepanek kodulehelt, kas firmad mängijate nimede taga on seal seepärast, et on mängijatele isiklikeks sponsoriteks?

Leave a comment:

• Jalka Fänn
    replied
    Nii see ongi! Zahovaiko KuPsis nüüd. Ametlikult märgitud veel pole aga nii seisis klubikodulehel Tubli Zaho!

Leave a comment:

• budu
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kotka TP 2 on sündinud!
    Oot meil vabu koondislasi on kes võiks veel sinna siirduda? EJL võib olla selle klubi omanikuks hakanud

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Kotka TP 2 on sündinud!

Leave a comment:

• HellBoy22
    replied
    Kui kõik plaanipäraselt läheb, siis saab Zahovaikost Puri ja Purje klubikaaslane

Leave a comment:

• qrat
    replied
    Zahhovaiko testimisel ka KuPS-is. Ei tea kas soomlastele on eestlased nii südamelähedasteks muutunud?

Leave a comment:

Working...
X