Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vjatšeslav Zahovaiko

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Meintz
    replied
    Slava 5-0 võidumängus täna platsile ei saanud

Leave a comment:

• salajane33
    replied
    Vigastus ilmselt siis läbi ja sai tänases karikamängus teisel poolajal mängu. 5-1 võit saadi

Leave a comment:

• Mällar
    replied
    Sekkus seisul 5-2 hetkel mängu (72.minutil) !
    LIVE

Leave a comment:

• Jihad
    replied
    Zaho tuli sisse just vahetusest

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Algkoosseisus ta igatahes ei alustanud.

Leave a comment:

• foorumid
    replied
    Debrecenil juhib hetkel 5-2 vasase vastu, zahho osalemis e kohta ei oska infot anda.

Tuli 70ndal minutil sisse (Y)

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Algselt postitas Nurmekas Vaata postitust
    Eesti koondisel on vaja ryndajat, kes ka ise tekitab võimalusi. Oper oli vanasti selline ja seda vägagi puises ning mitte-loovas meeskonnas. Hetkel Zenjov suudab seda oma tehnika ja kiirusega, Saag võitlusvõimega, Kink tehnika ja kauglöökidega, Ahjupera ehk tulevikus oma pikkuse ja jõulisesega. Zahho - ei näe mina seal seda. Eesti koondis ei hakka kunagi vastase karistusalas palli pööritama ning hulgaliselt võimalusi tekitama.
    Lamp, Zenjov ja Ahjupera ongi tast paremad ja tamm ning igast teised noored on varus kasulikumad tuleviku jaoks, aga pole vaja meest alandada, võrreldes igasuguste Neemelode, Voskobonnikovide jne vendadega ta ikka superstaar, vähemalt saab öelda lastelastele - et mul kannatas kunagi Portugali liigas "mängida". Ega igaüks ei suuda 140 mänguga 120 väravat panna eesti liigas.
    Igastahes loodab, et saab Ungaris mängida ka, peaks enamvähem tema tase olema, eeldatavasti võiks see Ungari tippklubi sobida ka talle, eeldusel et nad hoiavad hästi palju palli ja tekitavad ründajatele võimalusi, hea positsioonivalik ikkagi Zahho üks trumpe.
    Eks näis, peaasi et mänguaega jaguks.

Leave a comment:

• Nurmekas
    replied
    Eesti koondisel on vaja ryndajat, kes ka ise tekitab võimalusi. Oper oli vanasti selline ja seda vägagi puises ning mitte-loovas meeskonnas. Hetkel Zenjov suudab seda oma tehnika ja kiirusega, Saag võitlusvõimega, Kink tehnika ja kauglöökidega, Ahjupera ehk tulevikus oma pikkuse ja jõulisesega. Zahho - ei näe mina seal seda. Eesti koondis ei hakka kunagi vastase karistusalas palli pööritama ning hulgaliselt võimalusi tekitama.

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Algselt postitas Nurmekas Vaata postitust
    Ma ei tea, selleks et korraliku ründaja tase tagasi saaks tulla, pidi kunagi see tase ka olemas olema.
    Ta ikka on selline aeglane ja tehniliselt mitte kõige parem. Ainukene hea asi on tõesti see, et ta suudab end väravaesises saginas tihti löögile mängida (ründajale väga oluline oskus), ent samasuguse headuse ja kindlusega ta need võimalused kõik ka hukkab.
    Aga no äkki tõesti Portugalist midagi jäi külge ja suudab Ungaris ca 10 kolli taguda hooaja peale.
    Ja aga vähemalt ta oskab väravaid lüüa, erinevalt teistest praegustest staarründajatest, kes koondises pelavad.

Leave a comment:

• Nurmekas
    replied
    Ma ei tea, selleks et korraliku ründaja tase tagasi saaks tulla, pidi kunagi see tase ka olemas olema.
    Ta ikka on selline aeglane ja tehniliselt mitte kõige parem. Ainukene hea asi on tõesti see, et ta suudab end väravaesises saginas tihti löögile mängida (ründajale väga oluline oskus), ent samasuguse headuse ja kindlusega ta need võimalused kõik ka hukkab.
    Aga no äkki tõesti Portugalist midagi jäi külge ja suudab Ungaris ca 10 kolli taguda hooaja peale.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Kõva tempoga trenni on ta Portugalis kindlasti saanud. Usun, et võib Ungaris väga hästi särama lüüa.

Leave a comment:

• martn26
    replied
    Mis on siis põhjused... Slava on kindlasti kogenenud, piisava motivatsiooniga teeb head ttenni, tuleb ka vorm ja kiirus, ning see toob talle kindlasti täiesti korraliku ründaja taseme tagasi...

Mina küll hoian talle pöialt.. kuid ei eita seda, et Portugali perioodist ja praegu tal veel koondisesse asja ei ole... Aga ootame kuni mängud hakkavad ja näeme, kas mängida ka saab ja kui hästi ta mängib....

Leave a comment:

• Nurmekas
    replied
    Ning seda pöhjusega.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Slava on kõige alahinnatum mängija Eesti koondise fännide hulgas.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Ei tahaks uskuda, Debreceni klubi juhtivatel isikutel peab ikka kõvasti usku olema Slavasse, et 29-aastase mängijaga sõlmitakse niivõrd pikk leping.

Leave a comment:

Working...
X