Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vjatšeslav Zahovaiko
Collapse
X
-
Vigastus ilmselt siis läbi ja sai tänases karikamängus teisel poolajal mängu. 5-1 võit saadi
Leave a comment:
-
Debrecenil juhib hetkel 5-2 vasase vastu, zahho osalemis e kohta ei oska infot anda.
Tuli 70ndal minutil sisse (Y)
Leave a comment:
-
Lamp, Zenjov ja Ahjupera ongi tast paremad ja tamm ning igast teised noored on varus kasulikumad tuleviku jaoks, aga pole vaja meest alandada, võrreldes igasuguste Neemelode, Voskobonnikovide jne vendadega ta ikka superstaar, vähemalt saab öelda lastelastele - et mul kannatas kunagi Portugali liigas "mängida". Ega igaüks ei suuda 140 mänguga 120 väravat panna eesti liigas.Algselt postitas Nurmekas Vaata postitustEesti koondisel on vaja ryndajat, kes ka ise tekitab võimalusi. Oper oli vanasti selline ja seda vägagi puises ning mitte-loovas meeskonnas. Hetkel Zenjov suudab seda oma tehnika ja kiirusega, Saag võitlusvõimega, Kink tehnika ja kauglöökidega, Ahjupera ehk tulevikus oma pikkuse ja jõulisesega. Zahho - ei näe mina seal seda. Eesti koondis ei hakka kunagi vastase karistusalas palli pööritama ning hulgaliselt võimalusi tekitama.
Igastahes loodab, et saab Ungaris mängida ka, peaks enamvähem tema tase olema, eeldatavasti võiks see Ungari tippklubi sobida ka talle, eeldusel et nad hoiavad hästi palju palli ja tekitavad ründajatele võimalusi, hea positsioonivalik ikkagi Zahho üks trumpe.
Eks näis, peaasi et mänguaega jaguks.
Leave a comment:
-
Eesti koondisel on vaja ryndajat, kes ka ise tekitab võimalusi. Oper oli vanasti selline ja seda vägagi puises ning mitte-loovas meeskonnas. Hetkel Zenjov suudab seda oma tehnika ja kiirusega, Saag võitlusvõimega, Kink tehnika ja kauglöökidega, Ahjupera ehk tulevikus oma pikkuse ja jõulisesega. Zahho - ei näe mina seal seda. Eesti koondis ei hakka kunagi vastase karistusalas palli pööritama ning hulgaliselt võimalusi tekitama.
Leave a comment:
-
Ja aga vähemalt ta oskab väravaid lüüa, erinevalt teistest praegustest staarründajatest, kes koondises pelavad.Algselt postitas Nurmekas Vaata postitustMa ei tea, selleks et korraliku ründaja tase tagasi saaks tulla, pidi kunagi see tase ka olemas olema.
Ta ikka on selline aeglane ja tehniliselt mitte kõige parem. Ainukene hea asi on tõesti see, et ta suudab end väravaesises saginas tihti löögile mängida (ründajale väga oluline oskus), ent samasuguse headuse ja kindlusega ta need võimalused kõik ka hukkab.
Aga no äkki tõesti Portugalist midagi jäi külge ja suudab Ungaris ca 10 kolli taguda hooaja peale.
Leave a comment:
-
Ma ei tea, selleks et korraliku ründaja tase tagasi saaks tulla, pidi kunagi see tase ka olemas olema.
Ta ikka on selline aeglane ja tehniliselt mitte kõige parem. Ainukene hea asi on tõesti see, et ta suudab end väravaesises saginas tihti löögile mängida (ründajale väga oluline oskus), ent samasuguse headuse ja kindlusega ta need võimalused kõik ka hukkab.
Aga no äkki tõesti Portugalist midagi jäi külge ja suudab Ungaris ca 10 kolli taguda hooaja peale.
Leave a comment:
-
Kõva tempoga trenni on ta Portugalis kindlasti saanud. Usun, et võib Ungaris väga hästi särama lüüa.
Leave a comment:
-
Mis on siis põhjused... Slava on kindlasti kogenenud, piisava motivatsiooniga teeb head ttenni, tuleb ka vorm ja kiirus, ning see toob talle kindlasti täiesti korraliku ründaja taseme tagasi...
Mina küll hoian talle pöialt.. kuid ei eita seda, et Portugali perioodist ja praegu tal veel koondisesse asja ei ole... Aga ootame kuni mängud hakkavad ja näeme, kas mängida ka saab ja kui hästi ta mängib....
Leave a comment:
-
Ei tahaks uskuda, Debreceni klubi juhtivatel isikutel peab ikka kõvasti usku olema Slavasse, et 29-aastase mängijaga sõlmitakse niivõrd pikk leping.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: