tänased artiklid Portugalis-
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vjatšeslav Zahovaiko
Collapse
X
-
pakuks et taktika eelkõige, sest jälle vaja ju "suurega" mängida- vastaseks on seekord Sporting. ja kindlasti on Sportingult lihtsam viigipunkt kätte saada kui seda oli Portolt.
samas muidugi on ka uute ründajate lisandumine viinud ta mänguminutit veelgi minimaalsemaks. kuigi kui nüüd aus olla, siis ega ka need uued ründajad pole veel mitte millegagi silma paistnud- selle aastanumbri sees näiteks vist polegi veel kordagi suudetud palli koduväljakul vastaste puuri saata.
ja noh koondisemängud ka ju kohe ukse ees.
vigastust ei tohiks tal olla, sest ajakirjanduses mainiti, et mees jäeti valikust välja peatreeneri otsusel.
vähe OT, kuid näiteks veel eelmisel hooajal esikindaks olnud serblane Djuricic on nüüd klubiga niivõrd raksus, et isegi kuigi hetkel esikinnas Gottardi sai viimases voorus vigastada ja jääb nädalateks välja, pole serblane valikusse ikkagi mahtunud.
Leave a comment:
-
üle pika aja pole Zahovaikot mänguks üles antud. Leirial mäng siis homme Sportinguga
Leave a comment:
-
Zahovaiko tänaseks kohtumiseks Portoga hetkeseisuga üles antud.
edit. ja jälle peab kahjuks tribüünilt vaatama
Leave a comment:
-
Ma arvan, et koosseisu, kes Academicaga mängima sõitsid ta arvati aga ju on ta üks neist meestest, kes isegi pingile ei mahtunud ja peab mängu tribüünilt vaatama.
Leave a comment:
-
Mingid viimase hetke muudatused või ma ei tea...ma küll teda ei näe koosseisus eurospordi livetimingus.
Leave a comment:
-
Ma ütleks et tahtmist jagub meie mehel kõvasti aga sealse liiga tempot ta välja ei mängi. Kasvõi see mööda läinud pealelöögi olukord, kiirem mees oleks seal väravavahti ennetanud, Zahho stardikiirendus pole aga teab mis kõva.
Õhus oli ta üldiselt hea.
Leave a comment:
-
Leiria 0-1 taga. Viimased kümme minutit. Korralik surve vastastele peale pandud. Saa nüüd kangelaseks.Algselt postitas Epic Vaata postitustSlaaaaava tuleb!!!!
Kaks korda jõudis ohtlikule positsioonile. Ühes situatsioonis tuli ka peale löök, mis lendas väravast mööda. Ühe hea rünnaku momendi raiskas, kui jäi veidi lohakaks palliga ja selle kaotas ning vastasele vea tegi. Leiria viimane korralik võimalus tekkis, kui meie mees teenis välja karistuslöögi otse trahvikasti joone juures. Selline täitsa korralik cameo, ma ütleks.
Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: