Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vjatšeslav Zahovaiko

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• lorenzo
    replied
    tänased artiklid Portugalis-

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    pakuks et taktika eelkõige, sest jälle vaja ju "suurega" mängida- vastaseks on seekord Sporting. ja kindlasti on Sportingult lihtsam viigipunkt kätte saada kui seda oli Portolt.
    samas muidugi on ka uute ründajate lisandumine viinud ta mänguminutit veelgi minimaalsemaks. kuigi kui nüüd aus olla, siis ega ka need uued ründajad pole veel mitte millegagi silma paistnud- selle aastanumbri sees näiteks vist polegi veel kordagi suudetud palli koduväljakul vastaste puuri saata.
    ja noh koondisemängud ka ju kohe ukse ees.

vigastust ei tohiks tal olla, sest ajakirjanduses mainiti, et mees jäeti valikust välja peatreeneri otsusel.

vähe OT, kuid näiteks veel eelmisel hooajal esikindaks olnud serblane Djuricic on nüüd klubiga niivõrd raksus, et isegi kuigi hetkel esikinnas Gottardi sai viimases voorus vigastada ja jääb nädalateks välja, pole serblane valikusse ikkagi mahtunud.

Leave a comment:

• Kaspy
    replied
    Huvitav kas vigastus või sulges ukse uute meeste lisandumine?

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    üle pika aja pole Zahovaikot mänguks üles antud. Leirial mäng siis homme Sportinguga

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    Zahovaiko tänaseks kohtumiseks Portoga hetkeseisuga üles antud.

edit. ja jälle peab kahjuks tribüünilt vaatama

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Ma arvan, et koosseisu, kes Academicaga mängima sõitsid ta arvati aga ju on ta üks neist meestest, kes isegi pingile ei mahtunud ja peab mängu tribüünilt vaatama.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Mingid viimase hetke muudatused või ma ei tea...ma küll teda ei näe koosseisus eurospordi livetimingus.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    tänaseks telemänguks Zahovaiko samuti üles antud

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    meie mees jalgis mangu hoopis tribuunilt ja klubi sai 1-0 kaotuse

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    homseks mänguks Zahovaiko üles antud

Leave a comment:

• Kaspy
    replied
    Ma ütleks et tahtmist jagub meie mehel kõvasti aga sealse liiga tempot ta välja ei mängi. Kasvõi see mööda läinud pealelöögi olukord, kiirem mees oleks seal väravavahti ennetanud, Zahho stardikiirendus pole aga teab mis kõva.
    Õhus oli ta üldiselt hea.

Leave a comment:

• Epic
    replied
    Algselt postitas Epic Vaata postitust
    Slaaaaava tuleb!!!!
    Leiria 0-1 taga. Viimased kümme minutit. Korralik surve vastastele peale pandud. Saa nüüd kangelaseks.

Kaks korda jõudis ohtlikule positsioonile. Ühes situatsioonis tuli ka peale löök, mis lendas väravast mööda. Ühe hea rünnaku momendi raiskas, kui jäi veidi lohakaks palliga ja selle kaotas ning vastasele vea tegi. Leiria viimane korralik võimalus tekkis, kui meie mees teenis välja karistuslöögi otse trahvikasti joone juures. Selline täitsa korralik cameo, ma ütleks.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    myp2p-s ka kindlasti üleval. SportTV streami üldiselt ikka leiab

Leave a comment:

• Epic
    replied
    Algselt postitas duff_K Vaata postitust
    streami ka kuskil?
    Triobet pakub.

Leave a comment:

• duff_K