Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vjatšeslav Zahovaiko
Collapse
X
-
ega pole lootust löödud väravast liikuvat pilti näha?Algselt postitas lorenzo Vaata postitustZahovaiko on üles antud homsele BWIN-karika kohtumisele Gil Vicentega. tegemist siis teise ringi korduskohtumisega Leirias. esimese kohtumise võõrsil Leiria kaotas tulemusega 2-3.
Leave a comment:
-
Esimene ametlik koll? Nüüd võiks liigas ka veel silma pähe saada, sest antud vastane mängib siiski üks pügal allpool. 1-1 jäigi muidu.
Leave a comment:
-
Kasu peaks sellisest väravast rohkem olema, kui edasipääsust, kui see toimuks ilma Slava kollita. Mis meil selle klubi edust ikka on, peaasi, et oma mees ikka pildile saaks.Algselt postitas Lamb Of God Vaata postitustEdasi ikka ei saadud, nii et suht kasutu värav.
Leave a comment:
-
Zahovaiko on üles antud homsele BWIN-karika kohtumisele Gil Vicentega. tegemist siis teise ringi korduskohtumisega Leirias. esimese kohtumise võõrsil Leiria kaotas tulemusega 2-3.
Leave a comment:
-
Olen rohkem hõbedapoiss.Algselt postitas Bobik Vaata postitustVaikimine on seepärast kuld, et siis ei paista nii loll välja. Sa ei kasuta seda võimalust ära.
Ka mina tahan sama uhke olla nagu Liis Lass.
A osavalt ärapandud rsk. A ka mina eksin nagu näha
koondisemängud ei mõju hästi.
Leave a comment:
-
See on üks kõige lahe-absurdsemaid avaldusi, mis ma siin lugenud olen. aitähAlgselt postitas Piksenool Vaata postitustNo ma ei usu, et maailmas on inimesi kes valdavad portugali keelt.
Leave a comment:
-
Vaikimine on seepärast kuld, et siis ei paista nii loll välja. Sa ei kasuta seda võimalust ära.Algselt postitas Piksenool Vaata postitustNo ma ei usu, et maailmas on inimesi kes valdavad portugali keelt.
Leave a comment:
-
No ma ei usu, et maailmas on inimesi kes valdavad portugali keelt.Algselt postitas eits Vaata postitusthuvitav kas zahhovaiko ise selle aja jooksul on portugali keele omandanud, kasvõi mingilgi määral. või käib elu-olu inglise keeles
Leave a comment:
-
Ilmselt tal need "Löö"jms. on selge aga trennis ikka inglise keeles ma arvan.
Leave a comment:
-
huvitav kas zahhovaiko ise selle aja jooksul on portugali keele omandanud, kasvõi mingilgi määral. või käib elu-olu inglise keeles
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: