Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vjatšeslav Zahovaiko

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• keemiainsener
    replied
    No Meistriliigale tuleb ikka kasuks, kui ka klubid väljaspool top3 end sellise kvaliteediga (ikka heas mõttes) täiustavad. Mees juba kolmekümnendates ka, eks välisreisid temal juba selja taha jäänud. Nüüd aeg Meistriliiga kõigi aegade parimate väravaküttide edetabelit vallutama minna.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Väga vinge värk ja ainuõige otsus tema poolt Sillamäega liituda.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Floral polnud palka maksta, et endale ei tõmmanud?

Leave a comment:

• jansa
    replied
    Zaho ja matused - Sillamäel maandumine on muidugi tõeliselt kõrgelt kukkumine!

Leave a comment:

• budu
    replied
    Millal Kreeka esiliiga alustab?

Leave a comment:

• chac
    replied
    Algselt postitas budulojus Vaata postitust
    pigem pakkus ennast tasuta kreeklastel ju pappi enam ei ole
    kreeklastel on pappi s*taks... ainult neil rahvuslik eripära seda mitte riigimaksudeks maksta

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas budulojus Vaata postitust
    Küllap Eesti garanteerib, et ikka oleks

Leave a comment:

• budu
    replied
    Algselt postitas jkj Vaata postitust
    aga tundub, et tal on hea agent

Leave a comment:

• jkj
    replied
    aga tundub, et tal on hea agent

Leave a comment:

• jansa
    replied
    ..ja ei läe kindlasti ka kaua aega kui ta seal klubis varumeeste pingile potsatab ja lõpuks isegi varumeeste nimekirjast välja arvatakse. Omapärane feneomen eesti jalgpallis!

Leave a comment:

• HellBoy22
    replied
    Ei läinudki kaua, et endale uus klubi leida. Koos Martiniga siis Kreekasse.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas markofkin Vaata postitust
    Minu jutt käis käesolevast hooajast ja käesolevast Prosast. Käesoleval hooajal ei ole käesolev Prosa paugutanud. Tammekas lõi kõigile, aga see oli Tammeka. Florasse pole mees sulandunud. Reimi teene see või Prosa enda psüühika, ma ei tea, aga üsna selge tundub, et Prosa oleks Tammekale märksa vajalikum mees praegu kui Florale.
    Sellele kirjutan kahe käega alla.

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Minu teada suutis Prosa Tammekas kõigile lüüa. Vastavat statistikat mul kohe ei ole aega üles otsida.
    Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitust
    Üle-eelmine hooaeg Florale lõi kübara Lillekülas, aga kes seda ikka mäletab, eksju. Reim lihtsalt ei suuda oma ideetusse 442 tehnilisi mängijad maksimaalselt ära mahutada, pigem sobibki selline tala nagu Zahovaiko sinna ette pikke palle noppima.
    Minu jutt käis käesolevast hooajast ja käesolevast Prosast. Käesoleval hooajal ei ole käesolev Prosa paugutanud. Tammekas lõi kõigile, aga see oli Tammeka. Florasse pole mees sulandunud. Reimi teene see või Prosa enda psüühika, ma ei tea, aga üsna selge tundub, et Prosa oleks Tammekale märksa vajalikum mees praegu kui Florale.

Leave a comment:

• Halb ründaja
    replied
    Üle-eelmine hooaeg Florale lõi kübara Lillekülas, aga kes seda ikka mäletab, eksju. Reim lihtsalt ei suuda oma ideetusse 442 tehnilisi mängijad maksimaalselt ära mahutada, pigem sobibki selline tala nagu Zahovaiko sinna ette pikke palle noppima.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas markofkin Vaata postitust
    kõvematele satsidele lööjat Prosast ei ole.
    Minu teada suutis Prosa Tammekas kõigile lüüa. Vastavat statistikat mul kohe ei ole aega üles otsida.

Leave a comment:

Working...
X