Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kahju, et nii suurest lootusest on saanud pallur, kelle highlight on Horvaatia esiliiga duubli eest värava löömine veelnõrgemale duublile.
Highlightsiks ma seda ei nimetaks, aga jh duubli eest ta mängis ja värava lõi. Vaadates koosseise siis vägapalju põhisatsi mehi oli duublis, ju tehti hooaja eelseid viimaseid vangerdusi. Ootame liigamängu ära (10.03), siis saab täpsemalt öelda kus ta hetkel seal klubis paikneb.
Iga spordiharrastaja suitsetab kvaliteetset - paberosse
Meenutus eelmise aasta oktoobri intekast:
On tõesti olnud mitu üleminekut, kus nii mina kui ka mu agent oleme enne lepingu sõlmimist rääkinud peatreeneri, abitreeneri, spordidirektori kui ka klubi presidendiga, et selgeks teha, et ma ei tunne ennast hästi paremal äärel, aga kõik muud positsioonid ründeosas sobivad väga hästi. Kõik muidugi lubavad, et mind ei nähtagi paremas ääres ja räägitakse seda, mida vaja kuulda, aga siis kui allkirjad all ja mängud algavad, siis võite arvata, mis kohal mind kasutatakse.
Iga spordiharrastaja suitsetab kvaliteetset - paberosse
Kommentaar