320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tarmo Rüütli-mees kes päästab koondise??

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • budu
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Pehrsson = Viggo Jensen 2 ?
    Ei olnud see Viggo midagi nii kehva, talle ei antud põhimõtteliselt aega üldse sisse asja elada

    Leave a comment:


  • atleticomadrid
    replied
    Pehrsson = Viggo Jensen 2 ?

    Leave a comment:


  • martn26
    replied
    Uus peatreener peaks suutma meid valikgrupis vähemalt teise koha konkurentsis hoidma... siis ma oleks nõus sõnu tagasi võtma...

    Ootame, elame-näeme... Ehk jalgpallispesialistid Jalgpalliliidus on näinud uues kandidaadis midagi erilist, mida me veel ei teagi!
    Igaljuhul ootan homset põnevusega!

    Leave a comment:


  • Nahkpea
    replied
    Eks peabki vabalt võtma, mis siin ikka muud üle jääb. Lõppude lõpuks on kõige tähtsam, mis platsil toimuma hakkab ja kui see suudab vaigistada skeptikute, sh minu, arvamust, siis vaevalt keegi meist pisaraid valab.

    Kuigi veel ametlikku kinnitust Rootsi meedias läbikäinule pole, siis ma siin endamisi mõtlesin, et mida uue peatreeneri puhul üldse valikturniiril õnnestumiseks nimetada? Rüütli on lati üsna kõrgele ajanud.

    Leave a comment:


  • Silver
    replied
    Ootaks ära teate, et uus mees tuleb. Seejärel annaks kas vanale või uuele uue võimaluse ja alles siis kommenteeriks kes on hea ja kes pole. Mis kogemus Rüütlil enne koondist oli? Avar välismaine silmaring? Kogemusi Euroopast treeneri tasemel? Mõne skandinaavia tippliiga noortesüsteemi kogemus? Pigem ei.. samas sai ju hakkama. Võtame vabalt ja vaatame, mis saab..

    Mis puutub Optimusi Ojamaa-fetišhisse, siis kamoon - ta on saanud kõvasti võimalusi ja olgem ausad - iga väikese sähvatuse juures on olnud ka suhteliselt ego-manjakaalset silmad kinni tormamist. Pole küll tekitanud wow tunnet. Samasugune vend nagu Kink ca 10a tagasi, kui kõik vaatasid ja ootasid. Mängis ennast ilusti kaardile, aga see oli ka kõik. Ootused olid Kingi suhtes sama suured kui Ojamaa osas, aga hetkel küll ei paista, et siit võiks tulla - tase on koondisele piisav, aga see on hetkel ka kõik.

    Meil on Eestis 10 mängijaid, kelle suhtes on ootused olemas, aga nagu näha pole keegi ennast täitsa tippu suutnud mängida. Okei, ma ei räägi Poomist..
    Last edited by Silver; 20.11.13, 17:21.

    Leave a comment:


  • optiums
    replied
    Kohati paneb imestama, et Rüütli nii armas on. Eks ta üks nostalgia on, sest küsitavusi on palju, näiteid:

    1) Rüütli ei suuda kuidagi usaldada mingit rolli Ojamaale ja karta võiks isegi Ojamaa loobumist koondisest, sest Sotimaal ja Poolas osatakse teda mängitada, Rüütli aga justkui ei tahagi leida võimalust. Eilegi ei saanud Ojamaa millegipärast platsile, kas oli vigastus? Seda me ei tea.

    2) Pärast edukat valikturniiri asus Rüütli Vassiljevile uut kohta platsil otsima ja tulemuseks polnud ei liha ega kala. Jamps tuli välja, sest meie parim oli surutud kuskile tahaplaanile.

    3) Kramplik soov kasutada koondises ründajat, kes palle maha võtma peaks, aga see taktika pole Eestile edu toonud. Neemelo, Vosko, Ahjupera ja nüüd siis Hunt. Viimane on küll arenemisvõimeline, aga eelistada teda Ojamaale on ikka jama.

    Lisaks veel Šišovi kuidagi maniakaalne mängitamine.

    Samas see uus rootslane on ka kahtlane valik, agaPohlaku valikud on pea alati alguses maha tehtud ja siis, kui ta lepingut enam ei pikendata, on samuti pohlakut maha tehtud.

    Leave a comment:


  • Martin
    replied
    Algselt postitas Myrgel Vaata postitust
    Vastasel juhul kõlab järgmise koondise mängu ajal fänluse asemel üks korralik vilekoor..
    "Eesti maailmameistriks" ei kõlagi nagu 0:... kaotuste puhul tavaks ja kombeks?

    Vilet pole vist senini kordagi kuulnud.

    Leave a comment:


  • martn26
    replied
    Algselt postitas kesa Vaata postitust
    UEFa liikmesriikide koondiste eesotsas olevatest treeneritest
    Vogts, Hodgon, Lagerbäck, Katanec, Capello, Fomenko on pigem erandid, kellel on eelnevalt teise riigi koondise juhtimise kogemus.
    Van Gaal, Terim, Ghedin ja Caras on oma riigi teisel ringil, Piturca kolmandal.

    Okei ei keskendunud sellele statistikale nii põhjalikult, lihtsalt tundus loomulik, et tulevasel peatreeneril võiks olla lemas minginegi kogemus koondiste eesotsas... kasvõi abitreenerina või siis vähemasti noortekoondiste treenerina... Usun, et seesugune valik oleks tunduvalt suurem...

    Elame-näeme... Variante on ju veel, miskit pole veel ametlikult öeldud. Äkki Rüütli ikka saab enda väljateenitud võimaluse!



    Siia tooks välja teise teema alt kaasfoorumlase postituse:

    Algselt postitas vincent Vaata postitust
    Jelle oli olnud Hollandi süsteemis noortekoondiste treener viis aastat ja toodi ka siia esialgu noortetreeneriks pluss Pijpersi paremaks käeks. Siis tuli edutamine. Pijpers tuli täpselt samamoodi Hollandi noortekoondiste süsteemist. See on juba iseenesest päris kõva kvaliteedimärk, kui meestele on sellises jalgpalliriigis noorte treenimine usaldatud.
    Praegu võtame ikka tunduvalt nõrgema klassiga välistreeneri kui omal ajal! Kas rahasid on vähem??

    Leave a comment:


  • Ertai
    replied
    Tõesti, paneb pead vangutama, okei see kord läks pisut ehk rappa, aga vastased olid ka tugevad, eelmine tsükkel ajas ootused kõrgele.
    Tahaks näha kord veel Rüütlit ja meeskonda pingutamas, usun et ideaalne EMi võimalus on just see tsükkel, kogemusi on ja sama tuumik mängib.
    Nüüd uue mehe toomine oleks jube vale. Usun, et mingid sahkerdamised võivad aset leida, treener makstakse kinni ja rahasid jm hakatakse tohlakuga koos liigutama, see on mu suurim hirm, ma ei ütle, et asi nii läheb, lihtsalt kardan.

    Samas toodi ehk ta ainult klubitreeneriks või siis abitreeneriks ja võtab järgmine tsükkel üle, see tunduks mõistlik käik.

    Igal juhul toetan ma Rüütlit järgmise tsükli ette pukki, peale seda saab mis saab, aga lasta sel heal võimalusel hetkel käest muudatustega.. vot see ei ole hea. Vähemalt ma nii arvan.

    Eks näha ole, kas ja mis tehtud on, ilmselgelt meeskond ja treener satuvad surve alla, kui selline diil tehtud, esimesed kaotused päädiks ilmselt fännide pahameele väljendamisega staadionil, mis oleks ka üpris tavatu.

    Leave a comment:


  • kesa
    replied
    UEFa liikmesriikide koondiste eesotsas olevatest treeneritest
    Vogts, Hodgon, Lagerbäck, Katanec, Capello, Fomenko on pigem erandid, kellel on eelnevalt teise riigi koondise juhtimise kogemus.
    Van Gaal Ghedin ja Caras on oma riigi teisel ringil, Terim ning Piturca kolmandal.

    Leave a comment:


  • Nahkpea
    replied
    Asi võib olla polegi niiväga tema klubijuhendamise karjääris, aga ikkagi huvitab mind, mille alusel ta välja on valitud? Midagi peab ju olema või on töötus tõesti ainus argumentatsioon tema valikuks!? On tal mingi visioon tõstmaks Eesti rahvuskoondise kvaliteeti?

    No eks vaatame, enne kui reaalseid tulemusi väljakul pole, julgen jääda skeptiliseks. Ja ma söön väga hea meelega oma sõnu kui ta meid positiivse valiktsükliga üllatab.

    Leave a comment:


  • eika
    replied
    Okei, sellest pidevalt läbi käivast väitest ma ei saa ka aru
    Algselt postitas martn26 Vaata postitust
    Lisaks pole nagu ette näidata koondie juhendamise kogemust, mis on vägagi erinev klubide juhendamisest!
    Palju on neid peatreenereid, kellel on reaalselt koondise juhendamise kogemust ja kes oleks hetkel nö saadavad? Selliselt lähenedes oleks Eesti koondise ainus reaalne peatreenerikandidaat Roman Ubakivi. Pole ju ka tippjalgpallis nii, et on mingid kindlad peatreenerid, kes tegelevad ainult koondistega ja peatreenerid, kes tegelevad ainult klubidega.

    Leave a comment:


  • Malfoy
    replied
    Juhul kui tuleb uus mees, siis eksimisruumi tal tegelikult pole. Ülesanne on viia koondis EMile ja punkt. Selle põlvkonna tähtsaim valikturniir algab järgmisel sügisel, praegu hakata uusi tuuli tekitama...

    Leave a comment:


  • realking
    replied
    Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
    Kahtlase väärtusega rootslase pukki istutamine ei ole mullegi karvamööda, kui see tõsi peaks olema, aga see sinu viimane lõik on puhas kuld. Kuidas need paranoikud seda asja ette kujutavad siis? Kahe aasta pärast on Kostja asemel Luigend keskväljal, Morozovi asemel Mets keskkaitses, Anieri asemel Sappinen ründes? Pedõk väravas ja Pareiko pingil? Ja kõik puhta Pohlaku kiusu ja mahhinatsioonide pärast? Mõtlete ka, mida räägite?

    Florast ei ole TÄNA koondisesse peale debüüdi teinud Metsa kedagi pürgimas ega paistmas isegi mitte lähema paari aasta perspektiivis. Levadiast on Morozov ja Artjunin tulnud ja kui keegi tahab väita, et Lipin, Kulinitš, Vaštšuk, Liivak, Rättel, Antonov või ükskõik kes praegustest noortippudest jääb A-koondisest välja sellepärast, et seal mõni Flora mängija Pohlaku kiusu pärast ees on, olgugi, et tase välja ei vea, siis... Palju õnne, muud ei oska öelda.
    Sa ära võta seda asja nii, et tohlak topib koondise müügiartiklite saamiseks enda mehi täis. Mina vaatan seda asja selliselt, et mitte mingit muud argumenti läbikukkunud noore rootslase palkamiseks pole, kui et teda on kergem mõjutada. Ja me kõik teame, et koondise tase pole tohlakule kõige tähtsam, tähtis on enda poisse edutada. Või on mingi muu seletus ajale, mis Levadia oli meister ning meeskonnast polnud mitte ühteig koondislast. Ning kes Levadiasse läks, see järsku kadus ka koondisest? Ehk siis paranoia võib olla, aga hetkel on väga selgelt näha treenerivahetuse motivatsioon. Rüütli lihtsalt tegi oma asju, tegi seda tegelikult kuradi hästi ja ei lasknud habemega tossikesel endale kõrva sosistada midagi.

    Tead, omast kogemusest ja ennast võttes näiteks - inimesed ei muutu. Kohanevad nö, ajavad asja veidi teisiti, aga motivatsioon on ikkagi üks ja see sama. Võtta suvaline välismaalane, kes mitte midagi ei tea eestlastest ning panna ta koondise treeneriks. see tähendab seda, et vähemalt aasta saab käia ja kiita omi ning teha ajupesu.

    Mina ei ole üks nendest, kes leiaks, et inimesed kuidagi parandavad ennast jne. Mina ei anna teist võimalust lihtsalt. Ja tohlak on endale teinud juba häbi ning me oleme näinud mis mees ta on. Nähes täpselt sama joont, mis olnud siiani, ei teki minul kõhklusi selles osas, mis tulevik tooma hakkab.

    Oma sõnade tõestuseks:
    Algselt postitas ek Vaata postitust
    Lõik EPL'st (http://epl.delfi.ee/news/sport/ruutl....d?id=51062757)):
    Osutasid juba, et omal ajal mõjutati Flora omaniku poolt koondise peatreenerit. Kui palju Pohlak sulle siis vihjeid jagas, kui 2000. aastal koondise ohje hoidsid?

    Mis kuradi vihjeid! Seal polnud mingeid vihjeid, asi oli nii selge, et... Aga kuna see oli aastal 2000 ja praegu tuleb juba aasta 2007, siis miks vanast asjast enam rääkida. See on teada – kusjuures pole vaja üldse isiklikuks minna, et Pohlak või mitte –, et kui mingi klubi ja koondise treener on üks ja sama isik, tekivad probleemid. Täiesti selge, et treener pole siis enam oma valikutes vaba.
    Eestis, tänu jumalale, on selline olukord nüüd möödas ja rohkem ma seda otseselt torkida ei tahaks. Kui palju mind seal käsutati või mitte, on ammu minevik.


    Leave a comment:


  • martn26
    replied
    oi blinn... ei meeldi see asi, kuid vilistame alles siis, kui mees on võimaluse saanud! JUHUL KUI SEE TÕSI ON!

    EDIT:
    Lisaks pole nagu ette näidata koondie juhendamise kogemust, mis on vägagi erinev klubide juhendamisest!

    Leave a comment:

Working...
X