Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vassiljev Kostja (FC Flora, Eesti)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Mängijate piirang ehk vene natsionalismi kombitsad sealses jalgpallis ?
    Ma ei tea, kas püüdsid siin mingit huumorit arendada või mõtlesid seda tõsiselt, aga natsionalismiga pole välismängijate piirangul küll midagi ühist. Samahästi võib siseturu kaitset defineerida kui natsionalismi ilmingut...

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Mängijate piirang ehk vene natsionalismi kombitsad sealses jalgpallis ?

Leave a comment:

• AreYouReady
    replied

Leave a comment:

• Rumori di Spogliatoio
    replied
    Minu andmetel Kostja pakkunud ka Itaalia Serie B tugevus klubile Bari (artikkel siin Itaalia keeles sest tuli huvi)

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    "Natuke üllatavalt see teade minu jaoks tuli, kuna enne laagrit olime koostöö pikendamise osas kokku leppinud. Lõpuks juhtus nii, et olin testimisel klubis, kus olin mänginud viimased kolm aastat." Ehk siis Kostjal pole praegu tuleviku suhtes õrna aimugi.

http://sport.postimees.ee/2859469/va...ik-loodi-sassi

Leave a comment:

• vincent
    replied
    Karpin said that his ideal league would be one without a foreigner limit, as was the case when he played in the Spanish league, but said the key issue in Russia was that most professional football clubs are funded by state-controlled companies or regional governments. "If the money's from the state, then let's spend it on local footballers," he said.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Karpin on muideks leegionääride limiidi suurim vastane. Venemaal on see üldse suhteliselt terav teema, kuna limiit võimaldab teatud vene rahvusest mängijatel ilma konkurentsita platsile saada ning pidurdub areng, samas tõuseb aga hüppeliselt palk. See, mida Karpin on enam-vähem toetanud, on mudel, kus on piirang registreeritud mängijatele mitte algkoosseisu mängijatele. See tähendab seda, et registreeritakse 25 mängijat, millest 10 tohib olla välismaa passiga. See ei kindlustaks venelastele koha algrivistuses, samas oleks igal võistkonnal valida ikkagi hulgaliselt vene mängijate vahel.

Leave a comment:

• vincent
    replied
    Esiliigas on juba jupp aega reegel, et kolm tükki võib korraga mängus olla. Kõrgliigas võib praegu jah korraga platsil olla seitse ja seda tahetakse vähendada paari-kolme aasta pärast kuue peale, eksmängijatest mingi seltskond eesotsas Karpiniga just tegi selles suunas kõva lobitööd. Pärast pekkiläinud MMi ilmselt võetakse see teema veelgi teravamalt üles.

Kui aga Amkari kodulehe koosseisu vaadata, siis neil põhimeeskonna nimekirjas praegu ainult kuus venelast ongi, kellest kaks tükki lisaks veel väravavahid, nii et pole väga üllatav liigutus.

e: kuue peale tahetakse vähendada siis mitte meeste arvu platsil, vaid üldse välismaalaste arvu meeskonna ridades.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitas mg Vaata postitust
    tundub, et venemaal on ka mingi võõrsilmängijate limiit pandud nagu eestis, et uudises oli kirjas soov vene passi järgi.
    pareikol esiliigas sama jama, kuigi seal vist on see välismaalaste reegel juba ennemuiste sees olnud.
    Venemaal on hetkel seitsme välismängija limiit. Piirang puudutab ainult platsil olevaid mängijaid, klubi võib soetada neid piiramatult. Üle-eelmine hooaeg oli kuue mängija piirang ja nüüd sahinad käivad, et tahetakse taas karmistada seda limiiti.

Venemaal on olukord ka mõnevõrra teine kui ehk mujal Euroopas. Enamus klubisid on seal riigiettevõtete rahastatud ja nagu on Valeri Karpin öelnud, siis riigi rahad peaks kulutama eelkõige kohalike pallurite peale.

Edit: see jutt käib siis kõrgliiga kohta, meie mõistes esiliigas on see piirang oluliselt karmim.

Leave a comment:

• mg
    replied
    tundub, et venemaal on ka mingi võõrsilmängijate limiit pandud nagu eestis, et uudises oli kirjas soov vene passi järgi.
    pareikol esiliigas sama jama, kuigi seal vist on see välismaalaste reegel juba ennemuiste sees olnud.

Leave a comment:

• Mister
    replied
    Üsna üllatav, et lepingupikendust ei pakutud, aga olen nõus eelpool kõnelejatega, et vaevalt uue klubi leidmisega probleeme tekib ja loodaks südamest, et idas ei jätka.

Leave a comment:

• Felipe
    replied
    Mina olen rahul et ta Permis ei jätka, loodaks nüüd väga et ta Venemaal ka ei jätka.

Leave a comment:

• Meintz
    replied
    Ei ole tingimata halb. Agent näitab mõnele hädasti mehi vajavale klubile (näiteks Eibar või Blackpool) Eesti - Hollandi/Põhja Iirimaa/Serbia mängu linte ja ei teki uue klubi leidmisega raskusi

Leave a comment:

• Rumori di Spogliatoio
    replied
    ...aga kahjuks leping ei uuenda. Treeneri sõnad.

Leave a comment:

• Rumori di Spogliatoio
    replied
    Kostja trennib Austrias

Leave a comment:

Working...
X