Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vassiljev Kostja (FC Flora, Eesti)
Collapse
X
-
Kostja siis karikas kaks kolli kõmmutanud.tema klubi vahetuse kohta ei ole ka rohkem infot kuulda olnud
-
Ilmselt eesti nr 1 pendla lööa ka hektel.Huvitav oleks näha kelle Rüütli paneks lööma kui võimalus oleks.
Leave a comment:
-
see,et koondise kapten skoorib ei huvita vist mitte kedagi.isegi soccernetis ei ole selle kohta uudist tehtud
Leave a comment:
-
Hetkel käib mäng Nafta ja NK Domzale vahel ning poolajaks juhib Nafta 2-1, Kostja skooris pennust 39.minutil
Leave a comment:
-
ma ei imestaks kui sellega tõesti eestimees jälle tegeleb.üks mees teeb rohkem kui teised kokkuAlgselt postitas dnb Vaata postitustPraegune tööandja otsib Vassiljevile uut klubi
Samas pole poolkaitsja usaldanud kogu tööd vaid praeguse koduklubi kätesse. «Üks mittelepinguline agent tegeleb ka praegu minu asjadega,» lisas mängumees.
Marko Välja?
Leave a comment:
-
Praegune tööandja otsib Vassiljevile uut klubi
Samas pole poolkaitsja usaldanud kogu tööd vaid praeguse koduklubi kätesse. «Üks mittelepinguline agent tegeleb ka praegu minu asjadega,» lisas mängumees.
Marko Välja?
Leave a comment:
-
Skooris just penaltist, hetkel seis 1-1, 5 minutit mängida..
Penalti tuli olukorrast, kus kohtunik nägi, et kaitse blokeeris palli käega väravajoonelt.
EDIT: 2-1 Nafta juhib
Leave a comment:
-
Guest repliedkalev ikkaAlgselt postitas Felipe Vaata postitustReinu juures, Kalev teadis rääkida sulle v
Leave a comment:
-
Reinu juures, Kalev teadis rääkida sulle vAlgselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustKerge vigastus, max. nädal audis.
Leave a comment:
-
Guest repliedKerge vigastus, max. nädal audis.Algselt postitas magicm Vaata postitustKeegi teab kui tugevalt keskväljamootor vigastatud on?
Leave a comment:
-
90 minutit.Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustNafta võitis täna Maribori 3-1. Kostja väravat ei löönud. Veel pole tglt aru saand, kas Kostja mängis.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: