Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vassiljev Kostja (FC Flora, Eesti)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• metssiga
    replied
    kahtlane kaart...

Leave a comment:

• NIRK
    replied
    Vassiljev teenis Lendava Nafta võidumängus punase kaardi

Eesti jalgpallikoondislase Konstantin Vassiljevi koduklubi Lendava Nafta sai Sloveenia meistriliigas võõrsil 2:1 jagu Drava Ptujst, Vassiljev eemaldati mängust kahe kollase kaardi tõttu 71. minutil.

Kohtumise lõppedes oli Naftal väljakul üheksa ja Ptujl kümme meest. Nafta läks Peter Gerenceri väravast juhtima juba viiendal minutil. 58. minutil teenis Robert Kurec punase kaardi ja kohtunik andis Naftale ka penalti, mille Dalibor Volaš väravavahi selja taha lõi ja Nafta 2:0 juhtima viis.

71. minutil sai teise kollase kaardi Vassiljev ning ta oli sunnitud mängust lahkuma. Minut hiljem lõi Borut Semler seisuks 2:1.

Leave a comment:

• vincent
    replied
    www.prvaliga.si on sealse meistriliiga väga asjalik leht. Kostja mängis mõlemas mängus 90 minutit.

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Kostja tegi täismängu ja selle info sain ma Nafta kodukalt.

Leave a comment:

• Kaspy
    replied
    Nafta on pidanud hooaja 2 esimest mängu, kui 1.voorus kaotati võõrsil 0-2 Rudar Velenjele, kodulehe teatel omas meeskond mitmeid võimalusi, mida mehed ära ei löönud, nende hulgas ka Vassiljev ja eile viigistati 2-2 kodus Publikum Celjega.
    Video mängust asub siin : http://www.rtvslo.si/play/4-goli-in-...ava2.40384640/
    Kas mitte Nafta viigivärav ei tulnud peale Vassiljevi pealelööki mille väravavaht Nafta mängija ette tõrjus?
    Igaljuhul infot koosseisude kohta vähemalt Nafta kodulehelt ei suutnud leida. Oskab keegi ehk mõne lehe anda kus seda kajastatakse?

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Mm säh, kaevasin teiste huviliste jaoks ka välja, kuigi tegelikult ütlesin ma juba kõik ära.

Konstantin Vassiljev. Poolkaitsja leping Sloveenia klubiga Lendava Nafta lõppes, kuid eile treenis ta taas koos meeskonnaga. "Vahepeal tekkinud varianti enam ei ole. Kui midagi paremat ei leia, jätkan Naftas," lausus Vassiljev.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitas vtp Vaata postitust
    Minu arust ma lugesin ükskord kuskilt, et see vahepeal tekkinud variant langes ära ja kui mingit uut huvitavat pakkumist kuskilt ei tule, siis jätkab Kostja Sloveenias. Või ajan ma midagi segamini?
    Ma lugesin kuskilt sama.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Minu arust ma lugesin ükskord kuskilt, et see vahepeal tekkinud variant langes ära ja kui mingit uut huvitavat pakkumist kuskilt ei tule, siis jätkab Kostja Sloveenias. Või ajan ma midagi segamini?

Leave a comment:

• Shermann
    replied
    Kui huviline on Altach, siis otsus peaks selguma vast lähiajal, kuna liiga algab juba 14. juulil.

Leave a comment:

• budu
    replied
    No kas rohkemat infot ei ole Kostja kohta kuulda?mis saama hakkab,kas jätkab Sloveenias või liigub edasi ?

Leave a comment:

• Hybrid Soldier
    replied
    Jah, my bad

Leave a comment:

• Shermann
    replied
    See oli siiski 2007-08.

Leave a comment:

• überalles
    replied
    ei tea kui palju see klubi tasemest räägib, kuid ze elias on küll olnud kunagi väga hea mängija. omal ajal milano interis, 2004 brasiilia meister, praegu aga ilmselt mõni poole kohaga pensionil sambaõpetaja-jalgpallur. hitleri nimekaim,väravavaht Schicklgruber mängis ka kunagi koondises, praegu üle 40 juba.

Leave a comment:

• Looder
    replied
    Eelmine hooaeg pudeneti Austria bundesligast välja I divisjoni.

Leave a comment:

• Shermann
    replied
    Algselt postitas Hybrid Soldier Vaata postitust
    Ei ole tegu ju esiliiga satsiga.
    Austrian Bundesligas mängivad.
    08-09 hooaeg lõpetasid Bundesliga viimase ehk 10. kohaga

Leave a comment:

Working...
X