Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Valeri Karpin

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Herr
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust

https://sport.delfi.ee/artikkel/1201...infot-avaldada

Miks see läheb iga intekaga aina veidramaks?
    tundub, et PR tiimid on tööle asunud.
    “meie oleme kõigest ohvrid, ühiskond ja meedia ei mõista meid”
    klassikaline lüke teha sitas olukorras end ohvriks.

Tegelt ka, see vend jookseb paari päeva pärast kaptenipaelaga väljakule?

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust

No saanuks ju veel halvemini ja sõda nimetada "erioperatsiooniks".

Miks see läheb iga intekaga aina veidramaks?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Appi - kuidas see suudeti nüüd kommunikatsiooni kaudu 100x hullemaks teha .

Ma olen ausalt sõnatu.
    No saanuks ju veel halvemini ja sõda nimetada "erioperatsiooniks".

Leave a comment:

• MNa
    replied
    See "olen rahu poolt" ja "sõjavastane" ja "loodan, et see saab kiirelt läbi" on tõesti täiesti mittemidagiütlev hall löga. Putin on ka korduvalt öelnud, et ta tahab sõja kiiret lõppu.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Eranio Vaata postitust
    Loodan, et see teema ei tekita lõhet inimeste vahel, kes tegelikult on üksmeelselt selle sõja vastu ja suudame süüdistamisele nüüd lõpu teha.
    Sõjavastane on antud hetkel nii vale termin.

Ukraina territoriaalse terviklikkuse poolt ja Natsi-Venemaa verise genotsiidi vastasuse rõhutamine on see mis on oluline ja selline peaks see kommunikatsioon ka olema.

Leave a comment:

• Halb ründaja
    replied
    "Sõjavastane" on selline imelik termin. See on veits selline, et olen rahul kui Ukraina võidab ja olen rahul kui Venemaa võidab.

Rahvas tahtis ju midagi muud kuulda kui "sõjavastane".

Leave a comment:

• Eranio
    replied
    Loodan, et see teema ei tekita lõhet inimeste vahel, kes tegelikult on üksmeelselt selle sõja vastu ja suudame süüdistamisele nüüd lõpu teha.

Leave a comment:

• Lamemaalane
    replied
    Algselt postitas cyrusvk Vaata postitust

Operi jutt seal artiklis siis selline: «Olen iseseisva Eesti patrioot ning NSVL-i aega mäletan läbi erinevate murede, mis meiegi peret saatsid. Narvas kasvanud Karpin võib muidugi tunda minevikku teisiti, ma ei tea tema vaateid. Olen tugevalt sõjavastane inimene ja osalemine õhtusöögil ei mõjutanud mitte kuidagi minu hoiakuid mineviku suhtes ega sõjavastasust,» ütles Oper.

Ta lisas, et on nõus, et jalgpallur peab avalikkuse ees olema ettevaatlik, kuid sellise olukorra tekkimsit oli raske ette näha. «Olen kindel, et kõik õhtusöögil osalenud endised ja praegused koondislased on igas tähenduses Eestile lojaalsed. Loodan, et see teema ei tekita lõhet inimeste vahel, kes tegelikult on üksmeelselt selle sõja vastu ja suudame süüdistamisele nüüd lõpu teha,» lisas ta.

«Olen juhtunu eest vabandust palunud ning keskendun nüüd, et anda endast maksimum Eesti koondise käimasolevas laagris.»
    Tubli Oper anna Eesti jalgpallile edasi oma teadmisi, eriti noortele ja teinekord ole ettevaatlikum, kui vanad sõbrad välja kutsuvad

Leave a comment:

• cyrusvk
    replied
    Algselt postitas Herr Vaata postitust

Oper jagab selgitusi - https://sport.postimees.ee/7684269/a...inud-pahameelt

minule pole täies mahus nähtav kahjuks.
    Operi jutt seal artiklis siis selline: «Olen iseseisva Eesti patrioot ning NSVL-i aega mäletan läbi erinevate murede, mis meiegi peret saatsid. Narvas kasvanud Karpin võib muidugi tunda minevikku teisiti, ma ei tea tema vaateid. Olen tugevalt sõjavastane inimene ja osalemine õhtusöögil ei mõjutanud mitte kuidagi minu hoiakuid mineviku suhtes ega sõjavastasust,» ütles Oper.

Ta lisas, et on nõus, et jalgpallur peab avalikkuse ees olema ettevaatlik, kuid sellise olukorra tekkimsit oli raske ette näha. «Olen kindel, et kõik õhtusöögil osalenud endised ja praegused koondislased on igas tähenduses Eestile lojaalsed. Loodan, et see teema ei tekita lõhet inimeste vahel, kes tegelikult on üksmeelselt selle sõja vastu ja suudame süüdistamisele nüüd lõpu teha,» lisas ta.

«Olen juhtunu eest vabandust palunud ning keskendun nüüd, et anda endast maksimum Eesti koondise käimasolevas laagris.»

Leave a comment:

• Herr
    replied

Ma olen ausalt sõnatu.

Oper jagab selgitusi - https://sport.postimees.ee/7684269/a...inud-pahameelt

minule pole täies mahus nähtav kahjuks.

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Ma olen ausalt sõnatu.

Leave a comment:

• ZinedineZidane
    replied
    Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitust
    Vandenõuteoreetikud ka kohale ilmunud
    Kes seal riigis tahab tegutseda, siis ei pea vandenõulane olema, et aru saada, et seal vaja lihtsalt kummardada ja kuuletuda. Ülejäänud kukuvad aknast alla kogemata.

Leave a comment:

• Halb ründaja
    replied
    Vandenõuteoreetikud ka kohale ilmunud

Leave a comment:

• Hyrax
    replied
    Kuidas see mudel töötaks? Kõik on osalised või siis Stepanov üksi ja ülejäänud on lihtsalt "kasulikud idioodid"?

Leave a comment:

• ZinedineZidane
    replied
    Algselt postitas Eranio Vaata postitust
    Kui suur on võimalus, et tegu ongi FSB infooperatsiooniga? Kas on varasemaid pilte Karpiniga?
    Võib vabalt olla planeeritud ja kinni makstud, olin aastaid jälginud ühte venekeelset youtube kanalit, kõik oli normaalne, kuniks sõda tuli, hakkas äkki imelikku juttu rääkima oma kanalis. Hiljuti reisis veel seal Mariupolis, internetis sai ka juba lugeda, et on võimudele käe andnud.

Leave a comment:

Working...
X