Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Valeri Karpin
Collapse
X
-
Mul tekkis tegelikult küsimus, et kuidas koondis selle üle elab? Ses suhtes on Pohlaku positsioon ja avaldus natuke arusaadav, et kui mingi suure hurraaga hakata Vassiljevit ja Zenjovi (kas ta pole mitte ukraina juurtega?) protsessima, siis viiks see mõneks ajaks koondise kuhugi 90ndatesse tagasi, kus jooksis Eesti jalgpallis selge rahvuspiir ja see viimaste aastate edukas integratsiooniprojekt oleks kohe katki. Muidugi meie poolt vaadates oleks selline "kes tegi? ise tegi!" olukord, kuid, jah, katsu sa siis Eesti jalgpalli parimad pojad jälle ühe mütsi all mängima. Ikka ilgelt loll jama.
-
Puhas kuld. Ega need lääneliitlased olidki ka jah sellised kahtlased, hämasid oma natside vastasusega, tegelikult oli tollane peavool lihtsalt germanofoobid!
Leave a comment:
-
Ma muus osas ei hakka parem endal harja punaseks ajama, aga viitaks siinkohal sellele väidetavale 'müstilisele sõprusele', millega seda juhtumit nii mõnelgi puhul siluda üritatakse.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustEks tegemist on vanade sõpradega, keegi neist ei mõelnud seal õhtusöögil, et ai, see mees on Vene koondise peatreener, temaga me küll ei tohi suhelda. Jalgpallurid, eriti vene rahvusest jalgpallurid ei ole arvatavasti riikliku piiarr plaaniga piisavalt kursis, et mõista, kuivõrd äärmuslikult venevastane on tänaseks Eesti peavool.
Zenjov: Stepanov kutsus ja me ei teadnud isegi, kes tuleb kohale. Meie jaoks oli see ka huvitav, et [Karpin] tuli," sõnas Zenjov Postimehele. Ta lisas, et tema teada tundis Karpinit Stepanov, kuid koondislastest polnud keegi temaga varem tuttav.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Istu sisse oma peavoolu jutuga, fking tibla!Algselt postitas mcnamara Vaata postitustEks tegemist on vanade sõpradega, keegi neist ei mõelnud seal õhtusöögil, et ai, see mees on Vene koondise peatreener, temaga me küll ei tohi suhelda. Jalgpallurid, eriti vene rahvusest jalgpallurid ei ole arvatavasti riikliku piiarr plaaniga piisavalt kursis, et mõista, kuivõrd äärmuslikult venevastane on tänaseks Eesti peavool.
Leave a comment:
-
sa oled tõsiselt kurb ja masendav inimene.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustEks tegemist on vanade sõpradega, keegi neist ei mõelnud seal õhtusöögil, et ai, see mees on Vene koondise peatreener, temaga me küll ei tohi suhelda. Jalgpallurid, eriti vene rahvusest jalgpallurid ei ole arvatavasti riikliku piiarr plaaniga piisavalt kursis, et mõista, kuivõrd äärmuslikult venevastane on tänaseks Eesti peavool.
Leave a comment:
-
saaksid oma mõtet natuke laiendada/täpsustada? praeguse aja/sõja kontekstis päris hämmastav avaldus.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustJalgpallurid, eriti vene rahvusest jalgpallurid ei ole arvatavasti riikliku piiarr plaaniga piisavalt kursis, et mõista, kuivõrd äärmuslikult venevastane on tänaseks Eesti peavool.
- Likes 1
Leave a comment:
-
No selle peale, et vana kommunist siia midagi sellist postitab vöis mürki võttaAlgselt postitas nimastain Vaata postitust
seniilseks vaikselt ära pannud?
- Likes 1
Leave a comment:
-
seniilseks vaikselt ära pannud?Algselt postitas mcnamara Vaata postitustEks tegemist on vanade sõpradega, keegi neist ei mõelnud seal õhtusöögil, et ai, see mees on Vene koondise peatreener, temaga me küll ei tohi suhelda. Jalgpallurid, eriti vene rahvusest jalgpallurid ei ole arvatavasti riikliku piiarr plaaniga piisavalt kursis, et mõista, kuivõrd äärmuslikult venevastane on tänaseks Eesti peavool.
Leave a comment:
-
Eks tegemist on vanade sõpradega, keegi neist ei mõelnud seal õhtusöögil, et ai, see mees on Vene koondise peatreener, temaga me küll ei tohi suhelda. Jalgpallurid, eriti vene rahvusest jalgpallurid ei ole arvatavasti riikliku piiarr plaaniga piisavalt kursis, et mõista, kuivõrd äärmuslikult venevastane on tänaseks Eesti peavool.
Leave a comment:
-
Miks sa nii arvad? Peale fännisuhte rohkem suhteid ei ole. Kumbagi Pohlakut isiklikult ei tunne kui see peaks huvitama.Algselt postitas dnb Vaata postitust
sa muidu oled kuidagi jalkaliidu või floraga seotud?
Leave a comment:
-
Ma ei ole jõudnud seda olukorda veel seedida, kuna 1901901 muud projekti käsil olnud. Küll aga nüüd kuulates neid podcaste ja lugedes kõike mis igalpool kirjutatud siis tundub väga nii, et Stepanov korraldas mingi istumise ja näe kutsus Karpini ka - marunõme, sest tundub nagu enamus ei teanud kes täpselt kutsutud olid.
Nüüd aga see teine pool - Okei Stepanov on prügi, et sellises olukorras nii kõvatada tahab, aga kõik need kellelt kommentaare on küsitud oleks võinud nii siis vastatagi - et näe oli jah selline istumine, ei me ei olnud teadlikud et Karpin ka seal on ja näe ei olnud aga poolt, et selline pilt nüüd Stepanovilt poolt üles pannakse - aga selle asemel on vist meedia koolituselt midagi puudu jäänud ja vastused on olnud väga kohutavad.
Antud hetkel meedia ja ühiskonna poolelt on kogu selle ühe pildi optika olnud täielik rongiõnnetus.
- Likes 1
Leave a comment:
-
sa muidu oled kuidagi jalkaliidu või floraga seotud?Algselt postitas trk Vaata postitust
Küllap ikka. Ma oma arvamuse Karpini kohta olen siin mõned postitused tagasi päris selgelt välja öelnud.
Leave a comment:
-
Küllap ikka. Ma oma arvamuse Karpini kohta olen siin mõned postitused tagasi päris selgelt välja öelnud.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
Ja mis sa arvad, kas Karpin on miljonär või ei ole?
Leave a comment:
-
Ja mis sa arvad, kas Karpin on miljonär või ei ole?Algselt postitas trk Vaata postitust
Ühes kommentaaris oli, et laps on Narva kooli toodud, aga see ei pruugi tõele vastata. See minu sõnum oligi, et miljonäridel on palju lihtsam lahkuda kui normaalsetel tööinimestel. Juba puhtalt rahalistel põhjustel.
Leave a comment:
-
Ühes kommentaaris oli, et laps on Narva kooli toodud, aga see ei pruugi tõele vastata. See minu sõnum oligi, et miljonäridel on palju lihtsam lahkuda kui normaalsetel tööinimestel. Juba puhtalt rahalistel põhjustel.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
Karpini pere on koos temaga Venemaal. Siia tulevad puhkama.
Kõik ei saa Venemaalt lahkuda, aga ometi suudab seda miljonärist ärimees.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: