320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Henri Anier (Lee Man, Hongkong)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Motherwell sai viimase üleaja rünnakuga Aberdeeni vastu võõrsil 1:0 võidu kätte ja sellega ka meistrivõistluste hõbeda. kusjuures väravale eelnes konkreetne taistelupallo, kus vastase väravavaht kõrge palli võtmisel lihtsalt maha joosti. seejärel käis pall latis ja tõrjuti joonelt, käsi oli vist ka, enne kui sisse kobistati. ainult Šotimaal.

    Anier alustas pingil, aga vahetati sisse juba 18. minutil ja mängis lõpuni. võitles ees palli pärast, aga millegi väga erilisega silma ei paistnud. nii palju, kui mängu nägin, oli kõik Aberdeeni kontrolli all kuni päris lõpuni.

    Kommentaar


      Õhtulehes selline keskmise pikkusega intervjuu Henri Anieriga.

      Eesti koondise ründaja Henri Anieri hooaeg oli edukas - tema koduklubi Motherwell lõpetas Šoti meistriliiga teise kohaga ning hõbemedal viis nad Euroopa liiga teise eelvooru. Üheksa väravat löönud ning kuus resultatiivset söötu andnud Anier tunnistas Õhtulehele, et saavutus ise maitses kui kuld!

      Kommentaar


        Now, this was unexpected...
        欢迎访问粉色APP导航【fenseapp.net】!本色下载app黄版下载,本色下载安装,本色秀app立即下载,本色秀直播app下载是超好玩的短视频手机APP,提供ios苹果下载/安卓下载。片源丰富,高潮迭起!
        Rumori di Spogliatoio - Estonian football in English
        Premium Liiga Clubs News
        Facebook
        Twitter

        Kommentaar


          Tore uudis! Loodame, et vennad Anierid saavad veel suuremat tuult tiibadesse Saksamaal!
          Victoria Concordia Crescit

          Kommentaar


            Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitust
            Aue ründeliinis on oodata siis vennaste vahel konkurentsi.
            "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

            Kommentaar


              Hannese üle kahtlemata hea meel, kuid Henri oleks ju võinud ikka Motherwellis jätkata, sest tegi ta ju seal päris hea hooaja, pluss meeskond kvalifitseerus ka Euroopa Liigasse.

              Igatahes, on, kuidas on, loodan vähemalt, et vennad hakkavad siis üheskoos Saksamaal lammutama! Bundesliga ootab!

              Kommentaar




                Home / News / TV: ‘Well sell Anier to AueTV: ‘Well sell Anier to Aue

                Thursday, June 19, 2014
                Motherwell FC can today confirm Henri Anier has been sold to 2. Bundesliga side FC Erzgebirge Aue for an undisclosed fee.
                Discussions between the clubs have been ongoing for a period of time before an agreement was eventually reached.
                Anier joined the club last season on loan from Viking FK, scoring seven goals before signing for the club on a full-time basis last January.
                He went on to score a subsequent two goals in the second half of the season, eventually taking his tally to nine goals in 40 appearances during 2013/14.
                Speaking to motherwellfc.co.uk, the Estonian said: “I had a big decision to make leaving Motherwell as it has been a brilliant place for me to play football.
                I really enjoyed things on and off the park. However, this was a good option for me and for the club, so it is one I had to take.
                “I want to wish everyone at Motherwell the very best of luck for the future and thank everyone for all their support in the last year.”
                ‘Well boss Stuart McCall added: “We have managed to keep the majority of our squad together this summer but when an offer comes along for a player, the club has to consider it.
                “I’ve already been working on several options to replace Henri and now that his move is official, we will now look to pursue them.”

                Everyone at Motherwell Football Club would like to thank Henri for his contribution during his spell at Fir Park and wish him every success in his future career.

                Kommentaar


                  ja sakslastel ka uudis olemas.


                  Veilchen verpflichten Brüder Anier


                  Der FC Erzgebirge Aue verpflichtet die Brüder Henri und Hannes Anier.
                  Mit neun Toren und 6 Torvorlagen in 37 Partien gehört Henri Anier zu den effektivsten Profis der schottischen Premiership. Ab dem 1. Juli 2014 wird der estnische Nationalspieler (15 Spiele, 5 Tore) das Trikot der Veilchen tragen. Der 23-Jährige wechselt vom schottischen Erstligisten FC Motherwell zum FC Erzgebirge Aue und erhält einen Dreijahresvertrag bis zum 30. Juni 2017. Über die Ablösemodalitäten vereinbarten beide Klubs Stillschweigen.
                  Hannes Anier absolvierte im Mai ein Probetraining bei den Veilchen und konnte die Verantwortlichen überzeugen. Der 21jährige Stürmer gab in diesem Jahr sein Debüt in der Nationalmannschaft von Estland und erzielte dabei in 2 Spielen ein Tor. Zuletzt war er in Dänemark bei Odense BK unter Vertrag. Auch Hannes erhält ein Vertrag bis zum 30. Juni 2017.
                  Sportvorstand Jens Stopp: „Henri ist einer der Topstürmer der 1. Schottischen Liga. Er hat unser Anforderungsprofil komplett erfüllt. Hannes ist ein vielseitiger und schneller Spieler, er gehört zu unseren Perspektivspielern.“

                  Cheftrainer Falko Götz: „Nach wochenlangen Verhandlungen ist es uns gelungen, mit Henri Anier unseren Wunschstürmer zu verpflichten. Unsere Fans werden an ihm große Freude haben. Hannes hat uns im Probetraining gezeigt, dass mit ihm in der Zukunft zu rechnen ist.“

                  Kommentaar


                    Motherwellil eestlastega viimasel ajal ikka suht jopanud. Alguses tehti Ojamaa rahaks (väidetavalt 500k eurot) ja nüüd juba ka vanem Anier. Huvitav, millisesse suurusjärku üleminekusumma jääda võis? Mõnisada tuhat eurot äkki?

                    Kommentaar


                      Transfermarkti andmeil 400,000 € aga selle tõesuses ma pisut pigem kahtleks. Loodetavasti saab palju mänguaega ja jääb suurematele silma. Sama jutt ka venna kohta. Ojamaa tegi ka ju omal ajal põike 2. bundesligasse, kus tal küll kõige paremini ei läinud.

                      Kommentaar


                        Uskumatu ja hea uudis! Mina näen, et see on ideaalne koht, kus noortel meestel võimalik kanda kinnitada, ning kui taset on sealt samm edasi ja meil on Bundesliga jälgimiseks veelgi rohkem põhjust!

                        Nüüd sai üks minu kahest küsimusest vastuse!

                        1. Kuhu maandub klubita Hannes Anier! Vennaga koos Saksamaale! Kuid nüüd sooviks küll, et keegi, kes jälgib 2. Bundesliigat räägiks veidi lähemalt sellest klubist, millised fännid on ja kes on pearivaalid! Kui suur on konkurents? Muidugi kasutan ise ka googleit, ning äkki leian juba ise head infot!

                        2. Küsimus on see, et kas jätkub meie noorte koondislaste trend ja kas on võimalik, et Motherwell hangib endale jälle mõne eesti kodakondslase? On see klubi ikkagi praegu 2 meie poisiga kümnesse pannud, ning äkki trend jätkub!

                        Kommentaar


                          Algselt postitas Marts Vaata postitust
                          Hannese üle kahtlemata hea meel, kuid Henri oleks ju võinud ikka Motherwellis jätkata, sest tegi ta ju seal päris hea hooaja, pluss meeskond kvalifitseerus ka Euroopa Liigasse.
                          Kas ta mitte kunagi ei maininud, et tahaks tulevikus vennaga koos mängida. Nüüd kui selline võimalus tuli siis oleks ka patt ära öelda. Lisaks on ka liiga piisavalt tugev ja võimalus ka hea õnne korral Bundesligasse tõusta.

                          Kommentaar


                            Väga õnnelik ! Super uudis, jalka MM selle uudise kõrval jätab hetkel täitsa külmaks. Nüüd tuleb tõesti loota et Motherwell jätkab eestlaste edutamist, ehk võtavad Hannese laenule järgmiseks hooajaks?

                            Kommentaar


                              Vaatan, et Aue on ka varem Šotimaal balte ostlemas käinud. Eelmisel aastal toodi Heartsist leedukas Arvydas Novikovas.

                              Kommentaar


                                Motherwelli fänni foorum on täis vastakaid emotsioone

                                - šokk, üleminek tuli nii tühja koha pealt
                                - ootusärevus keda tuuakse järgmisena meeskonda
                                - oldi rahul et klubi suudab järjest eestlasi rahaks teha ja oodatakse järgmist juba sinna
                                - Anieri lahkumine, on nii kurb kui ka arusaadav sündmus.

                                Muidugi ühest postitusest mainiti, et facebookis on kirjutatud et Legia oli Ojamaa lepingu lõpetanud.
                                Kes tahab ise vaadata siis: http://www.steelmenonline.co.uk/foru...=14185&st=1360 siit see jutt algab kuskilt keskosast.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X