320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pyro tifo

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • vincent
    replied
    Algselt postitas Myrgel Vaata postitust
    aga ega seal mingid õudset ohtu inimeste elule ja tervisele küll ei olnud.

    Mis nüüd artiklitesse puutub, siis JUBE ÕUDNE, TÄIS LOLLUS jne käib tavapärase klikimeetri meelitustehnika arsenali. Jätkuvalt on statistliselt bla bla bla bla
    Kaalu siiski hetkeks varianti, et võib käia ka siira hinnangu andmise arsenali.

    Leave a comment:


  • ballack
    replied
    1) Sees selle flare'i tegemine on jah halb ja ei kiida heaks. Eks tuleb rääkida sel teemal, et keegi ei teeks sees seda rohkem. See oli tõesti üle piiri.
    2) Video postitamisel jäite hiljaks...otsige kusagil eespool või isegi teises teemas on täiesti olemas video...Poolast oli video ja mängimas olid lapsed seal.
    3) Andres jõudis juba ette...oleks sama tahtnud öelda. Näkku, Makku või kuhu iganes veel olevat lastud...WTF? Viljandis ei teata vist mida sõna "inimene" isegi tähendab vist. Natuke kahtlane on, et inimene kes ei joo kirjutab midagi sellist...äkki tarbivad mingeid muid aineid alkoholi asemel?

    Leave a comment:


  • Myrgel
    replied
    Olen antud juhul küll vaid sõnumitooja rollis. Ei hakka midagi hukka mõistma või heaks kiitma, aga ega seal mingid õudset ohtu inimeste elule ja tervisele küll ei olnud. Tõrvik leidis oma koha kivipõrandal, kust turva selle suhteliselt rahulikult vetsu toimetas. Erinevalt "ühe teise turvafirma" kaigastest ei hakanud ta selle peal talluma või muid lollusi tegema.

    Mis nüüd artiklitesse puutub, siis JUBE ÕUDNE, TÄIS LOLLUS jne käib tavapärase klikimeetri meelitustehnika arsenali. Jätkuvalt on statistliselt püro tegemise juures kõige ohtlikum autosõit staadionile.

    Eks inimesed näevad fänlust erinevalt. Ühed elavad end välja püro tehes, teised jällegi viskavad vihaseid pilke kui keegi julgeb mängu vaadates isegi häät tõsta, kolmandate meelest on õige fänlus see kui kõik fännirühmad on omavahel vihavaenlased, neljanda meelest oleme me kõik üks suur pere, kes on ühe Eesti asja eest väljas. Eks nii palju kui on inimesi ja fänniorganisatsioone - on ka erinevaid arvamusi.

    EDIT: Eriauhind fänluse eest läheb eidekesele kes käis jalkaliidule ja turvaülematele kaebamas, et mingi Kalev otsustas enda sektori tema kõrvale püsti panna ja tema ei saa nüüd rahulikult jalgpalli nautida. Mis sest, et kolmandik kohtadest mujal olid täiesti saadaval.

    Leave a comment:


  • xrip55
    replied
    Ennetan kesa tööd.

    panathinaikose gate 13

    Leave a comment:


  • Andres.
    replied
    Ei taha küll kuidagi sees või illegaalset pürotamist õigustada, aga antud soccerneti kasutaja, kelle sõnavõttu meedias ekspluateeritakse, peaks olema n-ö FC Viljandi 'fänn'. Ning nagu me teame võtab fcviljandlastel juba laulmine südame puperdama...

    Kuigi pürotamine kohas, kus pole selleks eraldatud sektorit (kohas kus tatsavad ringi/istuvad ka n-ö "lambikad", nõrganärvilised, neutraalsed ja muud loomad), on ikka üsna nüri plaan - kui seda üldse saab plaaniks nimetada. Eriti arvestades meie praegust jalgpallikultuuri ja inimeste teadlikust pürost jne, siis vastutustundetu käitumise alla võib selle praeguse tegevuse liigitada küll.

    Muidugi keskmisest suurem jalgpallihuviline, nagu seda keskmine Meistriliiga vaataja peaks olema, võiks ju selle peale tulla, et Flora fännisektori külje alla ronimine on nõrganärvilistele vastunäidustatud.

    Leave a comment:


  • k2bo
    replied
    Küll Kesa kohe paneb video, kuidas tehakse sees püro. Üks süütu flare ei tapa kedagi vast. Aga mine sa tea, vb Flora fännide eesmärk oligi teised fännid ning hoone põlema panna.

    Leave a comment:


  • Shparkz
    replied
    päris sügavad vaimsed puuded osadel fännidel vist...

    Leave a comment:


  • budu
    replied
    30. detsembril lõppenud jalgpalli aastalõputurniiril said jabura teoga hakkama FC Flora fännid, kes pidasid mõistlikuks süüdata Kalevi spordihallis pürotehnika.


    krt väljas saan veel pürost aru.aga krt sisehallis seda teha. Loodedavasti saavad asjaosalised päris karmilt karistada ja Kalevi spordihalli omanik võiks asja ka politseisse anda,kuna ohtu pandi nii inimeste tervis kui ka hoone ise!ehk tuleb lõpuks ka mõistus koju,kui muidugi on enam millegil tulla!
    Koguaeg on teema,et miks inimesed ei tule tribüünidele mänge vaatama,aga paljud ei julge,sest fännide hulgas leidub täisdebiilikuid!
    Ja vahet ei ole mis klubi fännidega tegu!

    Leave a comment:


  • Varikonto
    replied
    Te floora fännid olete hullemad kui vägistajad!

    Leave a comment:


  • atleticomadrid
    replied
    Pürovana on käinud.

    Leave a comment:


  • xrip55
    replied
    Klavani koduklubi ultrad.
    Lisatud failid

    Leave a comment:


  • kesa
    replied
    Itaalia? - ei, Poola? - ei....Saksamaa? - ei.....

    Õige vastus - Kus on Indoneesia?

    Leave a comment:


  • kesa
    replied
    Niimoodi saadeti pidulikult erru Sturm Grazi ründelegend, 38 a. ründaja Mario Haas, kes alustas oma profikarjääri 1992 a. Sturmis, põikas paariks hooajaks Prantsusmaale ja Jaapanisse aga lõpetas oma karjääri ikka Sturmis.



    Mees oli liigutatud ja tänas ka fänne.

    Leave a comment:


  • Diftong
    replied
    http://sport.delfi.ee/news/jalgpall/....d?id=65348874 Poolakad ei ole päris normaalsed( seda teavad vist kõik siin foorumis käijad), ent ometi... lojaalsusest klubile ja armastusest mängu vastu wow

    Leave a comment:


  • kesa
    replied
    Jalgpalliõhtu on fännidele pidu ja pidu tuleb korraldada nii, et endal uhke ja, et külalistele pikaks ajaks meelde jääks!
    UEFA Europa League AIK - Napoli 1:2 (22.11.2012)

    Leave a comment:

Working...
X