320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III liiga IDA

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #46
    14.juuli Monster Music Festivali raames toimub Pärnu rannaliival suve suurim rannajalgpalliturniir, mis on mõeldud eeskätt harrastajatele!

    -mängida võivad kõik sõpruskonnad, võistkonnad, firmad – mängijad ei pea olema jalgpallitaustaga.
    -võistkond võib koosneda kuni 12 mängijast
    -mänguaeg on 3×6 minutit
    -loositakse nelja võistkonnaga alagrupid (miinimum 3 mängu)
    -kaks parimat igast alagrupist pääsevad järgmisesse ringi
    -osalustasu on võistkonna peale (kuni 12 inimest) 80 €.
    -auhinnalaud on rikkalik: Peaauhinnaks JALGRATTAD TERVE MEESKONNALE!
    -võistkondade arv on piiratud, kes ees, see sees.
    -turniir kestab kell 10.00-16.00 Mängitakse kolmel randa ehitatud väljakul.


    Kes soovib, võib ka Footvolley turniiril osaleda, mis toimub 14-15. juulil. Rannajalgpalli ja Footvolley mänguajad ei kattu omavahel, niiet soovitan mõlemal osaleda!!!!


    Lisainfo
    Robert
    53641419
    Pavel, ära seikle nüüd!

    Kommentaar


      #47
      Kuusalu JK Rada Vs JK Loo 0:1 (07.07.2012)
      mängu kokkuvõte siin: http://fctiigrid.ee/2012/07/loo-voit...mv-iii-kohale/
      JK LOO aka FC A&A Kinnisvara aka FC Muuga

      Kommentaar


        #48
        Kuusalu Rada - Balteco / 8:0 (poolaeg 2:0)
        Teisel poolajal mängis Balteco kümnekesi, kuna keegi meestest pidi koju minema.
        Rada oma mängust:
        Alguses ei saanud mootorit käima kuid pool vägisi see esimene värav ära tuli.
        Edasi oli juba pinge maas ning mäng läks meie taktikepi all.
        Kena ja suht viisakas mäng mõlema meeskonna poolt - edu vastastele eelseisvateks mängudeks

        Kommentaar


          #49
          Loo - Rada (1:1) 1:1
          Võitluslik mäng. Ütleks, et Kuusalul oli isegi rohkem võimalusi kuid ei suudetud ära realiseerida.

          Kommentaar


            #50
            Jälle uskumatult tihe alagrupp sellel aastal! Kui hetkel tundub, et 2 esimest hakkavad vaikselt eest ära liikuma siis 3ndast 9ndani vahe ainult 6 punkti! Ja samas võib veel palju juhtuda kuna pea ühtegi mängu ei oska enne ära öelda kui lõpuks mäng läbi.
            Vaikne.....

            Kommentaar


              #51
              Algselt postitas Hunt Vaata postitust
              Jälle uskumatult tihe alagrupp sellel aastal! Kui hetkel tundub, et 2 esimest hakkavad vaikselt eest ära liikuma siis 3ndast 9ndani vahe ainult 6 punkti! Ja samas võib veel palju juhtuda kuna pea ühtegi mängu ei oska enne ära öelda kui lõpuks mäng läbi.
              Tundub töesti, et asjad hakkavad siin vaikselt paika loksuma, kuigi kerge vöimalus on veel Ajaxil midagi korraldada, tänu kobjakovi väravatele. ulejäänud tiimidesse väga ei taha uskuda
              i don t like u u don t like me

              Kommentaar


                #52
                Toome selle teema ka siis tolmu alt välja. Sel aastal tulnud mitu uut satsi ja sellega ka põnevaid kohtumisi. Järva-Jaani naabervald Ambla on ka siia jõudnud ning naabrite duellid on alati ägedad. Usun, et neis mängudes tehakse ka selle aasta publikurekordid.
                Meeskonnad, kellest midagi ei tea on Kasakad ja Maccabi. Neist esimese kohta on lahe kirjeldus jalkaliidu kodukal- http://jalgpall.ee/team.php?team=2678&b=III.E&year=2013 ehk Aadress: Sõle 3,10614 Tallinn (puudub krt nr, kirjad tulevad tagasi), kus ilmselt krt tähendab korterit, kuid netikeeles midagi muud.
                Meil sel aastal mõned sõprusmängud peetud ning sel pühapäeval viimane Paide Linnameeskond II-ga.
                Kuna Kasekoppel alles paksu lume all, siis kolm esimest kodumängu peame Paide kunstmurul.
                Promo mõttes taas plaan teha kodumängudele kavad ja auhindu loosida. Ehk tuleb veel miskit huvitavat. Igaljuhul soovime taas keskmist publikuarvu suurendada, mis eelmisel aastal oli ka üks liiga parimaid.
                Edu ja mõnusat hooaega. Võiks välja kuulutada ka tavapärase ennustamise, kuid kuna see tsoon on tagasiside suhtes üks leigemaid, siis vist ei ole mõtet või...
                Kuulmiseni
                Võtan kandle ja Tiugu ühes ja elan jälle!

                Kommentaar


                  #53
                  võiks muidugi ennustada ka
                  kui keegi viitsiks punkte kokku ka lugeda

                  Kommentaar


                    #54
                    Joonas, hakka ennustama. . Muide, kuidas sul tervis on? Marks rääkis, et said vigastada.

                    Kommentaar


                      #55
                      Mis ta siin ikka, eks ma homme proovin sõpruskohtumises mängida . Hooaja alguseks olen löögihoos !

                      Kommentaar


                        #56
                        Sai siis täna duubli esimene kohtumine ära vaadatud - Tarvas II vs Leva III 0:0 - paras kangutamine oli, aga alustuseks kõlbab küll. Rakvere duubelmeeskonnal vaja veel kõvasti koostööd timmida, mõned momendid lahendati üsna imelikult. Samas aga pole hullu, koosseisus on suured muutused toimunud tänu duubli ja triibli ühendamisele (paaril noormängijal paistis jalg värisevat, aga küll see kogemusega kaob). Mängupildi järgi ütleks, et Tarvas pigem domineeris, aga sarnaselt viimase aja esindusele, raisati rohkelt omi võimalusi. Leva triibel tundus aga naljakas, paistis nagu oleks juba teise poole alguses hakatud aega mängima. Ilge uimamine käis, aga no, laupäeva hommikusse sobib - jõuabki mõte mänguga kaasa. Leva peatreener tundus ka veidi kummaline, enamus röögatusi oli vaid kohtuniku aadressil.

                        Alanud hooajalt ootaks eelkõige, et ei tekiks mingisuguseid koosseisu probleeme nagu varasematel aastatel, kui võõrsilmänguks on valmis vaid 9 meest. Igasugused loobumiskaotused võiks ka ära unustada. Muidugi fännina tahaks näha, et duubelmeeskond mängiks tase kõrgemal, aga sellest hooajast seda loota vist oleks palju. Hea kui meeskond ühtseks sulaks.

                        Kommentaar


                          #57
                          Päris hea algus Kasakatel kolmandas. Jõhvi ja Štrommi kindlalt kotti pandud.

                          Kommentaar


                            #58
                            Ambla Vallameeskond - Jõhvi Lokomotiv II 6:2 (3:1)

                            Kaks neljandast liigast aste kõrgemale tõusnud meeskonda võtsid sel hooajal üksteist ette Eestimaa südames. Maksim Pozjabin saatis külaliste poolelt alustuseks karistuslöögi väheke mööda, aga teisel pool lajatas Volodja Erdei trahvilöögi lausa latti. 7. minutil kasutas Urmas Raaper vastaste passiivsuse ära ning skoor oligi avatud. Pall veeres Lokomotivi puuriluku suunas, kuid omavahel üldse ei räägitud, et palli suunas oli lidumas Raaper, kes palli omaks sai ja väravasse kõksas. Pool minutit peale seda tegi individuaalse meisterlikkusega seisuks 2:0 Erdei. Otsajoone lähistel olles tõstis mängumees palli vastasest mööda ning mängis veel teisestki mööda ja lõppakordina äsas madala palli raamide vahele. 10. minutiks oli juba seis 3:0. Sümpaatne rünnak, söötu lükati ilusti, pall jõudis paremal pool trahvikastis olnule, kes suunas palli edasi Raaperile, kel jäi üksinda olles üle vaid pall sisse lüüa.

                            Mõlemal pool sündisid pooleldi ohtlikud momendid, kuid sihikud olid paigast ära. 24. minutil lõid külalised ühe kolli tagasi, kui Sergei Klimotškin jäeti kasti piiril vabaks ning värav lüüa lasti. Jõhvi hakkas tasapisi üha rohkem domineerima ning Ambla mängupilt hakkas mannetumaks muutuma. Ründajale mängiti pall ette, kuid ainsa kaitsjana positsioonil olnud Elari Jõendi hindas vastase liikumist õigesti ning neutraliseeris äreva olukorra. Ambla tagus vahepeal muudkui pikka palli ja sedasi jäigi ründefaas kasinaks, samas kui Jõhvi oli täita hoogu üles saamas. Kodumeeskonna väravavaht vahepeal susserdas kastis, mille järel sai vastane palli vahelt napsata, kuid õnneks lendas järgnenud löögist, mis võttis veel puurilukust rikošeti, pall üle otsajoone.

                            Teise kolmveerandtunni alguses olid paar momenti, kus kohtunik võinuks Jõhvi mängijatele hoiatuse anda, kuid need robustsed vead piirdusid vaid suulise hoiatusega. Esimesel poolajal kohtunikult suuliselt viimase hoiatuse saanud Aleksandr Uvarov hüppas õhuvõitlusse läinud rohesärklasele jõuliselt selga ning nüüd lõpuks välkus kohtuniku taskust ka kollane kaart. Moment hiljem tõmbas Raaper väravavahist mööda, kuid teele pandud löök lendas vastase jalgadesse ning sealt edasi Sebastian Koljakile, kes seisuks 4:1 tegi. Korraliku panso kooliga sai hakkama vastaste mängumees, kes karjatusega väljakule lendas, kuid nii kui oli selge, et vilet ei järgne, tõusis kraps püsti ja jooksis edasi - paar amblakatki hakkasid selle peale valjult naerma.

                            71. minutil sai Jõhvi kirja oma teise tabamuse, kui ilusa söödumängu järel andis Nikita Perfilov läbisöödu Klimotškinile, kes sedasi lihtsa vaevaga oma teise tabamuse vormistas. Kolm minutit hiljem pääses vahetusmees Koljak kindamehega üks-ühele ning suurendas viies värav oli tõsiasi. 78. minutil lõi Erdei mängu viimase kolli, tehes lõppseisuks 6:2. Pall võeti keskväljal vastaselt ära ning sööduga leiti trahvikasti nurgas Erdei, kes ilusa mammu tagumisse nurka saatis. Kodumeeskonnal oli lõpus veel paar väga head võimalust, kuid vahetusest tulnud mängijad ei suutnud võimalustest maksimumi võtta.

                            Pealelöögid: 24:21
                            Neist väravale: 12:6
                            Postid/latid: 1:0
                            Nurgalöögid: 5:8
                            Suluseisud: 4:3
                            Vead: 4:10

                            Kommentaar


                              #59
                              Kharitanovich mängis justkui Lokomotivi I meeskonna eest ka.

                              Kommentaar


                                #60
                                See on see, kui lähtud protokolli(de)s olevatest numbritest

                                Kommentaar

                                Working...
                                X