320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Väike Karikas

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • SoccerGoal
    replied
    Retro lülitas Piraaja konkurentsist välja
    JK Retro - Tallinna JK Piraaja 1:0 (1:0)

    Väikeste karikavõistluste esimene 1/8-finaalmäng peeti juba möödunud teisipäeval Kotka tänava staadionil, kui III liiga Põhja tsooni 2. meeskond Retro võõrustas II liiga Põhja/Ida piirkonna 9. tiimi Piraajat.
    Mängu 9. minutil näidati esimest kollast kaarti külaliste Taavi Kaarmaale, kes Marko Argele keskel hilinenult sisse jooksis. Võimalustevaesest avapoolajast hoolimata suudeti just sel perioodil skoorida, nimelt võõrustajad 19. minutil, mil Joonas Laasberg toimetas palli kasti Rait Kasterpalule, kes lõi mõnelt meetrilt palli vastaste puuriluku poolt valveta jäänud poolde - 1:0. Väljakuperemeeste poolkaitsjal oli endal tegelikult hea löögikoht olemas, kuid otsustas siiski söödu kasuks ja see tasus ära.

    25. minutil pidanuks retrokate poolelt saama hoiatuskaardi Armand Naris, kes pani tagant Mihkel Paapsile kossi, ent kohtunik otsustas teistmoodi ja piirdus kiire suulise hoiatusega. Kui antud olukorrast oleks antud õiglaselt kollane kaart, leidnuks Retro end 44. minutil vähemuses. Nimelt viidi külaliste rünnakul Marten Kundla balansist kergelt välja, mille järel Naris ta konkreetselt maha tõmbas ja hoiatuskaardi teenis. Punane kaart oleks kindlasti märkimisväärselt piraajakate võimalusi tõstnud, ent nagu juba öeldud, seekord nii ei läinud. Piraaja iseenesest domineeris mängukäiku rohkem, ent sarnaselt kodumeeskonnale sooritati avapoolajal vaid kaks pealelööki. Kumbki Toomas Tohverile probleeme ei valmistanud.

    Poolajal tehti mõlemalt poolt vahetusi, märkimisväärseimana vast see, et Retro võttis välja nende ohtlikuima pallivõluri - Dmitry Skiperskiy, kes oli täiesti mannetu ja mäng ründajal kuidagi sel korral ei sujunud. Teise kolmveerandtunni avaminutitel tabasid retrokad piraajakate posti, möödusid üksikud minutid ning palli välises olukorras tekkis konflikt võõrustajate Indrek Risti ja külaliste Rasmus Sinivee vahel. Mäng peatati ning mõlemale osapoolele näidati kollast kaarti. 62. minutil oli Piraajal hea võimalus viigistamiseks, kui pärast nende pealelööki Tohver palli käest puterdas ja Paapsi lähedalt löögile sai, ent palli omade kahjuks raamidest mööda lajatas.

    Kuigi võõrustajad sooritasid rohkem pealelööke, olid ohtlikumad momendid siiski külalistel. 75. minutil magas Eero Pruus maha Paapsi spurdi, mille järel pallivõlur pääses väljakuperemeeste väravavahiga üks-ühele, ent ei suutnud seal mänguvahendit raamide vahele suunata. Teiselpool väljakut vastas sellele peagi Magnus Martinson, kes lipsas vastaste vahelt läbi ning seetõttu tegi Madis Eskusson peagi hea tõrje. 81. minutil teenis kollase kaardi külaliste Kaarel Berg, kes juba varem oli mitmel korral veapiiril mänginud ja nüüd tõmbas maha Rasmus Munskindi.

    Lõpuminutid kujunesid aga küllaltki dramaatiliseks ja mõlemad meeskonnad võinuks pisut parema sihiku korral skoorida. Esiteks lajatati Retro rünnaku lõpetuseks pall napilt tagumisest postist mööda. Hakkasid tiksuma lisaminutid, mil piraajakate vahetusmängijal Laurits Randmannil oli võimalus kerkida omade kangelaseks, ent Tohver pareeris ohtliku ürituse. Lõppsõnana vajutas Juri Jevdokimov napilt üle lati ning nõnda see kohtumine läbi sai.

    Pealelöögid: 12:8
    Neist väravale: 4:4
    Neist blokeeritud: 1:1
    Postid/latid: 1:0
    Nurgalöögid: 4:1
    Suluseisud: 4:5
    Vead: 14:9

    Leave a comment:


  • SoccerGoal
    replied
    Ararat tegi teisel poolajal EMÜ-ga sotid selgeks
    Tallinna FC Ararat TTÜ - EMÜ SK 5:1 (1:0)

    Väikeste karikavõistluste üheks 1/8-finaalpaariks oli kohtumine Ararati ja EMÜ vahel. Pealinlased kuuluvad II liiga Põhja/Ida piirkonda ja asuvad seal hetkel 6. kohal. EMÜ kuulub aga III liiga Lõuna tsooni, kus ollakse eelviimasel 11. kohal.
    Kodumeeskond läks kohtumist juhtima mängu esimesest korralikumast löögist, kui 21. minutil Denys Zakharets lajatas terava nurga alt kasti äärest palli tagumisse ristnurka. Vaid kolm minutit hiljem maandus karistuslöögist tulnud pall taaralinlaste väravalatis. Väiksema kaare puhul oleks pall sedasi lati alt läbi vupsanud, et puurilukk polnuks suutnud seda ära lükata, aga EMÜ-l läks seekord õnneks.

    Pooltunni möödudes eksis külaliste kaitsja jämedalt, aga võõrustajad ei suutnud lähilöögist kuidagi eksimust ära karistada. 34. minutil kõlas kohtuniku vile selgelt hilja, mille järel fikseeriti viga külalistele. Sellega polnud rahul Jaanus Kling, kes sai suupruukimise eest kollase kaardi. Peagi pääses külaliste poolelt Kirill Jurkov silmitsi Sergei Bolgoviga ning suutis ka palli värava poole teele panna, kuid Ararati kaitsja sai jätkuolukorras jaole. Poolaja lõpuminutitel tegi Simo Tenno äärelt tõustes suurepärase eeltöö, kuid nende kahjuks ei suudetud kastis löögile saada. Olukorra järgselt peatas kohtunik mängu ja kutsus mõlema meeskonna kaptenid enda juurde, sest õhkkond oli mõlema meeskonna poolelt väga närviliseks läinud. Teisel lisaminutil pääses EMÜ mängija karistuslöögi järgselt peaga löögile, kuid pall lendas latipõrkest üle.

    Poolajal tegi Ararat väravavahtide vahetuse ning mängu lülitus Jevgeni Tukan, kes poolaja alguses elas üle äreva momendi, kui ta olukorrast välja mängiti, ent meeskonnakaaslane oli valvel ning suunas Klingi löögist tulnud palli üle otsajoone, mille järel läks mänguvahendi juurde ja lõi selle vihast kaugele ära. Kohtunik otsustas sellise käitumise eest hoiatuskaarti mitte anda. 58. minutil tõstis Vaagn Arutjunjan palli karistusalasse, kus Even Sinilill mängis palli käega, mis tähendas patustajale hoiatuskaarti ja väljakuperemeestele penaltit. Anton Raudsepp sai küll Valeri Kurlõtškini poolt paremale poole suunatud pallile käed vahele, kuid sellest jäi siiski väheks ja pall lõpetas väravas - 2:0.

    61. minutil võeti EMÜ-le viga, mille järel Raudsepp sarkastilised kommentaarid kohtuniku suunas teele pani. Vilemees näitas külaliste väravavahile, et vähem sõna võtaks, ent too jätkas kommenteerimist ning seejärel jooksis kohtunik mängija juurde ja näitas talle kollast kaarti. Kaks minutit hiljem mängis EMÜ kaitses lohakalt ning Zakharets karistas passiivsuse ära. Minut hiljem toimetas Arutjunjan mänguvahendi Zakharetsile, kes tõstis endale palli efektselt ette ja siis lajatas kasti piirimailt palli väravasse - 4:0. 65. minutil teenis kollase kaardi just vahetusest mängu sekkunud Aleksander Kiudmaa, kes pani Jüri Vapperile kossi. 68. minutil tsenderdas Arutjunjan palli kasti, kus Zakharets selle peaga raamide vahele suunas. Moment hiljem teenis hoiatuskaardi Tenno, kes olukorrast suluseisu nõudis.

    Külalised otsisid auväravat paari läbisöödu andmisega, ent mõlemal korral sekkus õigeaegselt Tukan, jõudes pallini napilt enne vastaseid. 74. minutil kukutas Jevgeni Šatalin toorelt Kristian Uugi ja sai sellega hoiatuskaardi. Üksikud minutid hiljem välkus järjekordne kollane kaart, seekord Zakharetsile, kes karistusalas kukkumise järel simuleerimise eest karistuse sai. 79. minutil magas Kiudmaa külaliste läbisöödu maha, mille järel Kling andis passi edasi ning Uuk lükkas mõnelt meetrilt sisse. Mõlemad puurilukud näitasid veel head tõrjetööd ning 90. minutil pääseti Ararati poolelt üks-ühele, ent pall saadeti siiski posti.

    Pealelöögid: 19:8
    Neist väravale: 9:2
    Postid/latid: 2:1
    Nurgalöögid: 8:3
    Suluseisud: 2:2
    Vead: 12:17

    Leave a comment:


  • telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Ega seal ei olegi, Paide III või siis Jokeri-Viimsi vaheline võitja panebki selle asja kinni ma kaldun arvama.
    Kui ma peaks raha panustama, siis vaataksin neid kolme tiimi jep. Samas Piraaja võitjaks!

    Leave a comment:


  • Sambaz
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    1/8-finaalpaarid:
    Tartu FC Santos II (II liiga) - Märjamaa Kompanii (IV liiga)
    Tallinna FC Ararat TTÜ (II) - EMÜ SK (III liiga)
    Põhja-Sakala (III liiga) - Põhja-Tallinna JK Volta (II liiga)
    FC Elva II (III liiga) - Paide Linnameeskond III (II liiga)
    JK Retro (III liiga) - Tallinna JK Piraaja (II liiga)
    Tartu FC Helios (III liiga) - Saue JK (III liiga)
    Raasiku FC Joker (II liiga) - Viimsi JK (II liiga)
    Tallinna FC Zapoos (III liiga) - Pakri SK Alexela (IV liiga)

    Mängud toimuvad 5.-6. juunil.

    Joker - Viimsi on muidugi valus paar.
    Ega seal ei olegi, Paide III või siis Jokeri-Viimsi vaheline võitja panebki selle asja kinni ma kaldun arvama.

    Leave a comment:


  • telekavaataja
    replied
    1/8-finaalpaarid:
    Tartu FC Santos II (II liiga) - Märjamaa Kompanii (IV liiga)
    Tallinna FC Ararat TTÜ (II) - EMÜ SK (III liiga)
    Põhja-Sakala (III liiga) - Põhja-Tallinna JK Volta (II liiga)
    FC Elva II (III liiga) - Paide Linnameeskond III (II liiga)
    JK Retro (III liiga) - Tallinna JK Piraaja (II liiga)
    Tartu FC Helios (III liiga) - Saue JK (III liiga)
    Raasiku FC Joker (II liiga) - Viimsi JK (II liiga)
    Tallinna FC Zapoos (III liiga) - Pakri SK Alexela (IV liiga)

    Mängud toimuvad 5.-6. juunil.

    Joker - Viimsi on muidugi valus paar.

    Leave a comment:


  • SoccerGoal
    replied
    Maardust polnud Piraajale vastast
    Tallinna JK Piraaja - Maardu United 6:0 (2:0)

    Väikeste karikavõistluste 1/16-finaalmängudest üheks põnevamaks võis pidada Piraaja ja Maardu Unitedi duelli. Seda enam, et mõlemad kuuluvad II liiga ida/põhja tsooni, kus hetkel lahutab meeskondi vaid üksainus punkt - pealinlased on 9. ja maardukad 11. kohal.

    Kohtumise esimene ärevam moment tekkis 10. minutil, kui piraajakate karistusalas kukkus vastaste Aleksandr Serednjak, kuid penalti nõudmisest hoolimata vile vaikis. Vaid kaks minutit hiljem asusid võõrustajad ise juhtima, kui Karl-Sander Eensoole pandi kenasti pall jooksu peale. Ruslan Babakin magas jooksu täiesti maha ning Eensoo lajatas palli kindlalt värava tagumisse nurka. Maardu väravat kaitsnud Artjom Bõstrov tuli ühel korral õigeaegselt kastist kaugele välja ning palli klaarides neutraliseeris ohtliku momendi. Külalised polnud täielikult alla vajunud, kuid rünnakute lõpetamine jättis kohati soovida ning sekka veel ka paar kiirustatud üritust, kus võinuks mänguvahendi edasi paremal positsioonil olnud meeskonnakaaslasele anda.

    33. minutil tsenderdas Eensoo palli paremalt äärelt kasti, kus Aleksandr Goidin palli oma väravasse suunas - 2:0. Mõned minutid hiljem põrutas Aiko Orgla ligi 40-lt meetrilt sellise litri põiklatti, et hoia ja keela. Jätkuolukorras jäi pall piraajakatele, ent Marten Kundla lõi mööda. 43. minutil lendas Kundla keskväljal Babakinile sisse ning sellega nähti mängu esimest hoiatuskaarti. Avapoolaeg sai aga oodatust kiirema lõpu, sest kohtunik puhus vilet hetkel, mil oli mängitud 43 minutit ja 50 sekundit.

    50. minutil kukutas Serednjak olukorda hiljaks jäänuna Henri Prii ning teenis sellega kollase kaardi. 53. minutil pääses Taavi Kaarmaa ees jooksule. Pealinlaste mängija edestas küll ainsat vastast Goidinit, kes tegi ka vea, kuid piraajakas püsis jalul ja moment hiljem sai jala valgeks. Maardukad olid lähedal oma teisele omaväravale, kuid selle hoidis ära Bõstrovi kiire reageerimine, kes lükkas palli minema. 58. minutil suurendasid väljakuperemehed omade eduseisu, kui Kaarmaa korneri järel Kundla peaga kera raamide vahele suunas. Neli minutit hiljem kukutas Jevgeni Afonin kodumeeskonna kiirrünnaku alguses Kundla ning sai sellega hoiatuskaardi.

    Ühe rünnaku tipuks suutsid külalised vastaste karistusalas kolmel korral järjest löögile saada, kuid võõrustajad seisid kaitses korralikult ja kõik üritused suudeti blokeerida. 78. minutil tegi Bõstrov valearvestuse ja seetõttu tekkis Rasmus Siniveel hea võimalus skoorimiseks, ent pallile suutis end Maardu kaitsja siiski ette ajada. Möödus vaevu minut ja taas oli aktsioonis Sinivee, kes kaitsjast kergelt maha tõmbas ning palli lihtsa vaevaga puuriluku selja taha saatis. Vahelduseks sai tõrjetööd näidata Madis Eskusson, pareerides Andrei Nazarovi löögi. Pall püsis külalistel ning peagi lajatas Artjom Plaksin mänguvahendi küljevõrku.

    83. minutil kiskus Silver Tilk karistusala ääres Roman Krõlovit ning sai sellega endale kollase kaardi. Maardu karistuslöögist asja ei saanud, kuid vasturünnakule said Piraaja omad, kus Ilmar Põhjala söödu järel edestas Sinivee kaitsjat ning lahendas momendi kindlalt, tehes lõppseisuks 6:0. Vaid kaks minutit hiljem oli võõrustajate ründajal hea võimalus vormistada kübaratrikk, kuid Bõstrov suutis püüda. Päris lõpus lajatas Kaarmaa palli posti, aga olukorrast võeti nii või naa suluseis.

    Pealelöögid: 14:14
    Neist väravale: 9:4
    Neist blokeeritud: 0:3
    Postid/latid: 1:0
    Nurgalöögid: 3:2
    Suluseisud: 8:3
    Vead: 13:13

    Piraaja ja Maardu kohtumine peeti Nike Arenal ja täpselt samal ajal oli kõrval kunstmurul ehk Sportland Arenal teinegi 1/16-finaalmäng käimas, vastamisi Rahvaliiga sats Rõngu United ja neljanda liiga mansa Märjamaa Kompanii. Piraajakate poolt köetud saun oli lõpu saanud, kuid Sportlandil peetud mäng kestis veel mõnda aega, sest kellelegi kutsuti kohale kiirabi ja seetõttu tekkis viivitus. Viimase kümne minutiga nägi tõuklemast, kus kellelegi pidanuks raudpolt kollase andma, mida aga ei tehtud. Lisaks kaks punast Rõngu omadele, neist üks otse, kui karistuslöögi eel virutati Märjamaa mängija konkreetselt siruli. Teine punane tuli teise kollase kaardi saamise tõttu. Mäng ühel hetkel peatati, kuna esimene abikohtunik kutsus väljakukohtuniku enda juurde ning too siis näitaski ühele mängijale teist hoiatuskaarti. Protokollist tuleb välja, et patustati sellega, et ilma loata lahkuti väljakult või vastupidi - mindi tagasi väljakule. Märjamaa võttis kokkuvõttes 2:0 võidu.

    Leave a comment:


  • maak
    replied
    Väikese karika raames kohtusime teisest liigast tulnud TJK Legioni duubliga, kelle suutsime alistada 3-1. Suur aitäh pea 100-pealisele publikule, kes andsid ...

    Zapoosi ja Legion II eilne duell oma parimas headuses, fännide tsenseerimisel ei näe mõtet.

    Leave a comment:


  • SoccerGoal
    replied
    "Kodumäng" võõrsil, mängija lahkub väljakult keset mängu, kohtunik ei tunne kella
    FC Tallinn - Maardu United 0:7 (0:3)

    Väikeste karikavõistluste üheks 1/32-finaalpaariks oli vastasseis IV liiga Põhja/Ida piirkonnas hetkel 4. kohal oleva FC Tallinna ja II liiga Põhja/Ida piirkonnas 7. kohal oleva Maardu Unitedi vahel. Kuigi tegemist oli FC Tallinna kodumänguga, peeti kohtumine hoopis Maardu kunstmuruväljakul. IV liiga mansa koduväljakuks on Wismari staadion, ent kuna eile peeti suisa 15 1/32-finaalmängu ja neist oli üheks Tallinna Legioni duubelmeeskonna kohtumine Tallinna Eston Villaga, oli eelis ilmselgelt Legioni meeskonnal mängimaks Wismaris.

    Maardukad alustasid energilisemalt ning kohe avaminutitel sunniti "kodumeeskonna" puurilukk Mihhail Lavrentjev tõrjele. 11. minutil oli aga reaalsus selline, et FCT teenis penalti, kui karistusala ääres Nikita Rozov kukutas Alexander Altosari. Ründaja läks ise penaltit sooritama, kuid aeglase mineku pealt lajatas palli väravast üle. United sai ehmatusest üle ja sealt edasi jätkati dominatsiooniga. Lavrentjev tegi mitu head tõrjet, võttes ära paar lähilööki ja keerulise karistuslöögi, mille järel pall müürist läbi lendas ja pantrihüppega mänguvahendi minema lükkas. 28. minutil jäi aga temagi lõpuks võimetuks, kui Aleksandr Serednjak kasti piirimailt palli taha nurka saatis.

    FCT üksikud üritused olid reeglina kaugemalt teele pandud ning seetõttu need suurt ohtu Maardu väravale ei kujutanud. 40. minutil jäi kodumeeskonna äärekaitsja maha ning seetõttu sai Serednjak mööda paremat äärt vabalt tõusta. Pass pandi kasti, kus Jevgeni Tšigrinov palli sättis ning seejärel võrgu sahisema pani. Kaks minutit hiljem kasutas United rünnakul ülekaalu ära ning kuigi Lavrentjev jooksis kasti äärde vastast takistama, ei suutnud ta palli tabada ja Tšigrinov lükkas sekundid hiljem kera tühja väravasse. Esimese lisaminuti alguses teenis kohtumise esimese kollase kaardi Altosar, kes vastast selga lükkas. Ründaja polnud otsusega rahul, kuid samas oli avapoolaja jooksul vilemees kahel korral juba Altosariga rääkinud ja käskinud tal maha rahuneda, aga lõpuks tuli kaart ikkagi ära.

    54. minutil sahises taas FCT värav, kuid kuna Maardu mängija tegi viiv enne pealelööki vea, jäi värav fikseerimata. 60. minutil teenis hoiatuskaardi Unitedi poolkaitsja Artjom Plaksin, kes äärel Aleksandr Karpõtševile tagant jalgadesse jooksis. Kolm minutit hiljem pandi FCT rünnakul pall ette, mille suunas hakkas Altosar liduma. Ründajat jõudnuks segama vaid üksainus kaitsja, kuid keset jooksu hoog rauges ja vähese lonkamise järel liikus Altosar varumeestepingi juurde ning kõndis ilma kohtunikule midagi ütlemata väljakult ära. Kuigi ametlikus protokollis oli FC Tallinnal üks varumees olemas, polnud reaalselt teda kohal ning seetõttu tuli meeskonnal mängida viimane pooltund vähemuses.

    70. minutil võttis võõrustajate Andrej Voilenko paar vastast ette, kuid seejärel läks puude liiga pikaks ning olukorda hilinenult rammis vastasele sisse ning teenis kollase kaardi. FCT sooritas teisel poolajal vaid kaks pealelööki ning taaskord olid mõlemad kaugelt löödud ning külalised said mõlemile väravast eemal olles jaole. Parim moment ehk olnuks, kui Dmitri Gostevi kasti riputatud pall saaduks maha võetud, kuid seda ei suudetud teha ning Maardu omad olid peagi jaol. Lavrentjev hiilgas mitme tõrjega, kuid 76. minutil tuli taas pall väravast koukida. Esimese asjana blokeeriti karistusalas vastaste löök, mille järel Vladimir Ljahhovetski tõstis palli puurilukule püüdmatult väravasse.

    80. minutil teenis FCT oma esimese nurgalöögi, mille järel Lavrentjev palus Allan Järvinel valvesse jääda ja liikus ise vastaste karistusalasse. Korner mängiti aga mingil põhjusel lühikeselt lahti ning palju polnudki vaja, kui maardukad palli endale said ja kiirrünnakule lülitusid. Kodumeeskonna puurilukk jõudis tagasi enda väljakupoolele ning pikali viskudes üritas vastast segada, kuid sellest ei piisanud ning Ljahhovetski pani ligi 40-lt meetrilt palli raamide vahele. Kolm minutit hiljem söötis Andrei Nazarov palli Tšigrinovile, kelle poole võttis suuna vastaste puurilukk, kuid sellest abi polnud ning pall saadeti taas võrku.

    Möödus veel kolm minutit ning lisaks eelnevalt kübaratriki kirja saanud Tšigrinovile sai selle ka Ljahhovetski. Lavrentjev tegi esiteks hea tõrje, pall püsis maardukatel, kes toimetasid selle oma poolkaitsjale, kes kolmelt-neljalt meetrilt palli eesposti kõrvalt sisse lajatas. Mängu lõppakordina kõlas kohtunikult lõpuvile, aga stopperilt vaadates oli mängitud vaid 87 minutit ja 30 sekundit.

    Pealelöögid: 6:42
    Neist väravale: 0:24
    Neist blokeeritud: 1:4
    Nurgalöögid: 2:7
    Suluseisud: 2:5
    Vead: 11:11

    Leave a comment:


  • Kevv92
    replied
    Wolves eilsed väravad: https://youtu.be/EhLFOmGmJJs

    Leave a comment:


  • Kevv92
    replied
    Esimene loobumiskaotus ka antud, ei oskagi kohe midagi öelda, mindi peale suure ambitsiooniga asi kinni panna. Juu siis ikka ei olnud asi nii õige nagu algul tundus.

    Leave a comment:


  • SoccerGoal
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Hetkel ei oska midagi välja tuua. "Häälekaim" mäng ehk Rumori vs. Volta.
    Ma panustaks ka FC Tallinn - Maardu United peale

    Leave a comment:


  • telekavaataja
    replied
    Väikeste karikavõistluste 1/32-finaalpaarid:


    FC Vastseliina – Bro Era
    JK Loo – Maardu United II
    Tallinna JK Legion II – Tallinna FC Eston Villa
    FC Jõgeva Wolves – Tallinna JK Augur
    Anija JK – Kohtla-Järve SK Zenit
    Tallinna Depoo – JK Kernu Kadakas
    Tartu FC Helios – Pärnu JK Poseidon
    FC Elva II – Kohtla-Nõmme
    Kohila Püsivus – FC Zenit Tallinn
    Rõngu United – Nõmme Kalju FC III
    FC Kose – Tartu FC Helios II
    Tallinna FC Reaal – Põhja-Tallinna JK Volta II
    FC Maksatransport – Pakri SK Alexela
    Türi Ganvix JK – Põhja-Sakala
    Viimsi JK II – Viimsi Lõvid
    Paide Linnameeskond III – Ambla Vallameeskond
    FC Sillamäe – JK Retro
    Rumori Calcio Tallinn – Põhja-Tallinna JK Volta
    Raasiku FC Joker – FC Tallinna Wolves
    Viimsi JK – FC Järva-Jaani
    Tallinna FC Ararat TTÜ – Viljandi JK Tulevik III
    Pärnu JK Poseidon II – SK Imavere
    Tartu FC Santos II – FC Toompea
    Tõrva JK – Valga FC Warrior
    Saue JK – Tallinna JK Jalgpallihaigla
    Tallinna FC Hell Hunt – Tallinna FC Zapoos
    Tartu JK Tammeka IV – Vaimastvere SK Illi
    Tartu FC Loomaaed – Märjamaa Kompanii
    EMÜ SK – Tatikad Platsil
    Tallinna JK Piraaja – Maarjamäe FC Igiliikur
    FC Tallinn – Maardu United
    Tallinna FC TransferWise – Rummu Dünamo

    Hetkel ei oska midagi välja tuua. "Häälekaim" mäng ehk Rumori vs. Volta.

    Leave a comment:


  • Kustavs
    replied
    Tubli Soccernet 😀 Miks üldse osaleda kui esimeses mängus loobuda

    Leave a comment:


  • Alfonso
    replied
    Rõngu

    Leave a comment:


  • kucker
    replied
    Väike karikas

    VKV 1/64 finaalis mängitakse kolm mängu:

    Esimene paar
    Rõngu United - FC Soccernet

    Teine paar
    Viimsi JK - Äksi Wolves

    Kolmas paar
    Raplamaa JK - Viimsi JK II

    Ülejäänud otse edasi.
    Sel aastal osaleb VKV kokku 67 võistkonda.

    Leave a comment:

Working...
X