320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Väike Karikas

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • indahell
    replied
    Aga muidu Jk Retro 4:3 Fc Tartu2 (2:2)(1:1) lisaaeg (1:0)
    Kuigi nüüd protokollis on küsimuse alla, et kas retrol oli regamata mängja ?

    Leave a comment:


  • SoccerGoal
    replied
    Lasnamäe FC Ajax - Viimsi FC Igiliikur 7:1 (3:0)

    Seoses esimese vaadatud mänguga, mis täpselt antud mängu avavile ajal lõppes, jõudsin Võidujooksule kuskil poole tunnise hilinemisega. Kohe, kui staadionil toimuv vaatevälja jõudis nägin kuidas Sergei Tasso paremalt äärelt tulnud tsenderduse ühe puutega väravaks realiseeris. Viimsi vastas sellega, et karistuslöögi järel sai Jürgen Laasik lähedalt peaga löögile - Lasnamäe meeskonna puurilukk oli siiki valvel ning püüdis. Poolaja viimastel minutitel suurendas Ajax eduseisu, kui Viimsi kaitsja eksis rängalt ja Dzmitry Papichyts vaheltlõike järel palli raamide vahele lükkas.

    Teise poolaja alguses sai külaliste poolelt Taavi Viik hea söödu järel löögile, kuid see läks omade kahjuks üle jala. Ajaxi vasturünnakul anti pikk pall ette, kus Tasso lasi pallil läbi minna, suluseisu kartuses. Pall jõudis teise tõusja Andrei Kobjakovile, kes seejärel palli endale liialt ette lõi, et see enne üle otsajoone veeres, kui mängija selleni taas jõudis. Tasso küsis seepeale kohtunikult, et kas see oleks suluseis olnud, kui ta ise oleks palli omaks võtnud. Saades vastuseks, et sel juhul oleks tõesti suluseis olnud, hakkas ründetuus muhelema ja liikus oma positsioonile tagasi.

    59. minutil andis Tasso kena kannasöödu, mille järel A. Kobjakov palli Viimsi värava tagumisse nurka lajatas. Igiliikuri auvärav sündis mõne hetke pärast, kui Sergei Kobjakov tõmbas trahvikastis maha Viigi. Mees ise läks ka lööma, pall suunati vasakule, samas kui Ajaxi kindamees viskus hoopis paremale. Ilja Ljapin pääses vasturünnakul löögile hetkel, kus vastaste puurilukk oli olukorrast välja mängitud. Viimsi kaitsja suutis siiski löögi blokeerida ja sellega olukorra päästa. 66. minutil tuli siiski jätku Lasnamäe meeskonnale. Papichyts jõudis spurtides pallini varem, kui Viimsi puurilukk ja seejärel tõstis kera tollest lihtsalt üle, väravasse.

    Minut hiljem sai Ljapin teenitult värava kirja, kui mitmekordse üritamise järel lõpuks pall väravas oma teekonna lõpetas. Paar minutit pärast seda sai alles vahetusest sekkunud Vitali Mihhasev kolli kirja, kui äärelt tulnud palli peaga maapõrkest sisse küttis. Viimsi poolelt vastas sümpaatse soologa Sergei Fadejev, kelle õnnetuseks rünnaku lõpetuseks sooritatud löögist pall väravavahi jalgadesse takerdus ja sekundid hiljem seega tolle käte vahel lõpetas. Ajaxi poolelt pandi paremalt äärelt küljejoone lähistelt pall värava suunas teele, mis läks aga pikaks ning lendas latipõrkest auti. Jõu vahekorrad olid selgelt paigas ja see väljendub ka skooris - muidu üldjoontes viisakas ja sõbralik pela.

    Statistika alates 30. minutist:
    Pealelöögid: 20:9
    Neist väravale: 11:3
    Postid/latid: 1:0
    Nurgalöögid: 7:0
    Suluseisud: 0:0
    Vead: 6:6

    Leave a comment:


  • indahell
    replied
    Väravavaht võib ennast enda alas kaitsta. Kui tuleb õhupall ja ta läheb seda püüdma vms võib ta põlve tõsta.. Isegi saanud niimoodi väravavahi käest põlvega ribidesse. 5kasti ala on ikka väravavahi oma.

    Leave a comment:


  • karliito
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Pärnu JK Poseidon Nirvaana 3:3 PJK (lisaaeg 3:4)

    Äärmiselt vaatemänguline ning tuline derbi! Tulime teisel poolajal 30 minutit enne mängu lõppu 3:0 kaotusseisust välja ning viisime mängu lisaajale. Paraku tuli seal võrgust välja noppida üks väga õnnetu omavärav, mistõttu penaltiteni see mäng ei jõudnud. Meeskonnad olid küllaltki võrdsed ning minu arust saime sel korral PJK-ga paremini hakkama kui liigahooaja esimeses mängus. Vähemalt PJK meeste närvid olid tunduvalt rohkem pingul kui eelmisel korral. Kuidas muidu seletada väravavahi otsust põlvega meie ründajale kõhtu lüüa ning endale punane kaart teenida? Suuvärki oli kah märgatavalt rohkem kui eelmisel korral.

    Edu järgmises voorus ning hoidke Pärnu lippu kõrgel!
    Puhtalt huvi pärast küsiks, et kas mitte väravavahil pole õigust ennast kaitsta jalga tõstes? Või mis moodi see olukord täpsemalt välja paistis teie vaatevinklist?

    Leave a comment:


  • Tofoa
    replied
    Pärnu JK Poseidon Nirvaana 3:3 PJK (lisaaeg 3:4)

    Äärmiselt vaatemänguline ning tuline derbi! Tulime teisel poolajal 30 minutit enne mängu lõppu 3:0 kaotusseisust välja ning viisime mängu lisaajale. Paraku tuli seal võrgust välja noppida üks väga õnnetu omavärav, mistõttu penaltiteni see mäng ei jõudnud. Meeskonnad olid küllaltki võrdsed ning minu arust saime sel korral PJK-ga paremini hakkama kui liigahooaja esimeses mängus. Vähemalt PJK meeste närvid olid tunduvalt rohkem pingul kui eelmisel korral. Kuidas muidu seletada väravavahi otsust põlvega meie ründajale kõhtu lüüa ning endale punane kaart teenida? Suuvärki oli kah märgatavalt rohkem kui eelmisel korral.

    Edu järgmises voorus ning hoidke Pärnu lippu kõrgel!

    Leave a comment:


  • SoccerGoal
    replied
    Tallinna SK Dnipro - FC M.C. Tallinn 0:2 (0:2)

    Kolmanda liiga ida tsooni hetke liider ning teise liiga lääs/lõuna tsoonis tagumisse otsa kuuluv M.C. Tallinn - eeldused korralikuks duelliks olemas. Mõlemad banded alustasidki rütmikalt, kui mõlemal pool väljakut momente loodi. "Külaliste" poolel mängiti heast kohast löögile Agil Halilov, kuid tolle löök lendas veidi ristnurgast mööda. Kokkuvõttes jättiski M.C. domineerivama poole mulje ja 21. minutil mindi selle krooniks ka kohtumist juhtima. Esiteks pareeris Dnipro puurilukk vastaste karistuslöögi, kuid pall lendas trahvikasti, kus koheselt sai jaole Andre Talivee - 0:1.

    Võõrustajad vastasid kohe jõu demonstreerimisega, kui Vladislav Mosseitšuk vastasele uhkelt kahevõitluses ära tegi ja seejärel kaaslase leidis, omade kahjuks oli Dmitri Kaevanduse üritus ebatäpne. Külalismeeskonna poolelt oli väravale lähedal Aleksandr Borodinov, kuid väljakuperemeeste puurilukk tegutses korralikult ja noppis pallid ära. 44. minutil duubeldati eduseis ilusa sooritusega, kui Viktor Tolbuzov karistuslöögi kaugelt mängijatest üle saatis, mille järel mänguvahend postist väravasse lendas. Esimesel poolaja lisaminutil tegi Dnipro kindamees veel paar korralikku tõrjet järjest ja hoidis järgmiseks neljakümne viieks minutiks seisu veel sellisena, mis omadele vähekenegi lootust veel come-backŽiks jättis.

    Võõrustajad panid teisele kolmveerandtunnile tulles teise käigu sisse ja juba esimese rünnakuga sunniti vastaste puurilukk palli üle otsajoone pareerima. Luhati üks kolmelt-neljalt meetrilt teele saadetud lähilöök ning ka M.C. kindamees näitas head tööd kui pareeris järjepanu kaks Artur Bõstrovi tugevat lööki. Bõstrov oli peagi taas aktsioonis kui tõstis palli vastu liikunud puurilukust üle - külaliste kaitsjad suutsid rehabiliteeruda ning palli siiski minema lüüa.

    Võrreldes esimese poolajaga olid rollid nagu vahetunud - seekord oli Dnipro ohtlikumaks pooleks ning löögile saadi rohkem, samas ei olnud M.C. täitsa ära vajunud ja sooritasid nemadki lööke, millest nii mõnigi väravale reaalset ohtu kujutas. 74. minutil jooksis Borodinov vastasmängija selja tagant tulles pikali ja kuna palli mängimise šanssi seal suurt polnud, karistas kohtunik patustajat kollase kaardiga. Poolteist minutit hiljem läks otsajoone juures tuliseks ja Rainer Lill kukutas vastase, mille eest teenis samuti vilemehelt kollase kaardi - antud kaks kollast kaarti, mis M.C. omad teenisid, jäidki kohtumise ainsateks. Viimasel veerandtunnil midagi märkimisväärset ei toimunud ning külalised olidki teeninud võidu. Kahju, et Dnipro palli raamide vahele ei suutnud rammida, oldi ühte väravat kindlasti väärt ja küllap oleks mäng ka vähe põnevamaks läinud sel juhul.

    Pealelöögid: 19:18
    Neist väravale: 6:9
    Nurgalöögid: 4:8
    Suluseisud: 1:2
    Vead: 14:18

    Leave a comment:


  • SoccerGoal
    replied
    Tallinna FC Castovanni Eagles – Läänemaa JK Haapsalu 2:3 (1:3)

    Külalised alustasid kohtumist suurepäraselt, kui mõõdetud pass anti kodumeeskonna kaitseliini taha, kus Läänemaa tipuründes olnud Vladislav Šikirjavõi pääses vastaste väravavahiga üks ühele – madal pall saadeti enesekindlalt puurilukust mööda väravasse ja skoor oligi juba avatud. Hea eeltöö tegijaks oli Leonid Bragin või Aleksandr Molkov – jäi endal täpselt nägemata kumb arhitektiks oli.

    Castovanni poolelt näitas tehnilisust poolkaitsja Marko-Alari Lont, kuid teravamalt jätkasid endiselt külalised, kes 12. minutil eduseisu duubeldasid. Taas pääses Šikirjavõi puurilukuga silmitsi, sättis veidi palli ja seejärel lajatas raamide vahele. Pealinlaste poolelt saatis ees vasakul äärel tegutsenud mängumees vastase kohvile ning lidus kasti, kus järgnes sööt, mida keegi omadest polnud paraku vastu võtmas.

    Järgnesid veel paar märkimisväärset momenti mõlemalt leerilt, esiteks Haapsalu omalt kaval kauglöök, sooviga mänguvahend üle puuriluku väravasse saata, kuid kotkaste kindamees püüdis palli tagasihüppelt. Seejärel mängis võõrustajate poolelt Reber Gruzdev kiirrünnakul puurilukust mööda ja saatis palli värava suunas teele, kuid külaliste kaitsemängija pääses jaole ja lõi palli üle otsajoone.

    Kotkad olid üles ärganud ja teise käigu sisse pannud – järgmisel rünnakul vahetati kiirelt äärt ning Silver Hang küttis palli posti. Moment hiljem niideti Sander Niit sentimeetrid enne trahvikasti piiri maha. Karistuslöök ise suurt ohtu Läänemaa kindamehe poolt valvatavale väravale ei kujutanud.

    40. minutil kasutasid võõrustajad kiirrünnaku eeskujulikult ära, kui Niit realiseeris Gruzdevi täpse söödu väravaks – 1:2. Omade kahjuks ei suudetud sama positiivsel toonil poolaega lõpetada, kuna Läänemaa lõi minutid hiljem juba oma kolmanda. Palli pikendati edasi Šikirjavõile, kes sooritaski löögi – Castovanni väravavaht sai käed vahele, pall põrkus seejärel rohkem värava poole, kuid sekundid hiljem krahmas puurilukk palli lõplikult oma käte vahele. Läänemaa omad nõudsid väravat, väljakukohtunik läks äärekohtunikult situatsiooni kohta üle küsima ning värav fikseeritigi ära.

    Enamus teisest poolajast kulges Castovanni pallivõlurite rütmis ja initsiatiivil. Sooritati mitmeid korralike lööke ning Haapsalu puurilukk sai omajagu tööd sellega. Gruzdevi vastu tehti viga, mida vilemehe poolt ära ei vilistatud. Seejärel näitas kodumeeskonna mängumees rahulolematust välja ning teenis selle eest kollase kaardi. Peagi oli just Gruzdev see, kes äärelt tõusis, väravavahist mööda mängis ning eesposti juurest mänguvahendi võrku lükkas – 2:3.

    Kolm minutit pärast seda teenis kodumeeskond penalti, kui Aleksandr Kovtun kukutas kastis Niidu. Lööma asunud Lont suunas palli vasakule, kuid Haapsalu puurilukk sai näpud vahele, pall põrkus posti ja sealt edasi kasti, kus võõrustaja tegi seejärel külalismängija vastu vea. Sellega jäigi ideaalne võimalus kasutamata ja endiselt olid kotkad kaotusseisus. Järjepanu tuli pealinlastele suluseise ning 78. minutil teenis lõpuks kollase kaardi korduva rikkumise eest Kovtun, kuigi kaart oleks võinud juba varajasemas staadiumis talle järgneda. Viimastel minutitel näitas kohtunik kollast kaarti veel Niidule ja lõpuvile kõlades olid külalised teeninud raske võidu.

    Pealelöögid: 18:12
    Neist väravale: 9:7
    Nurgalöögid: 6:9
    Suluseisud: 8:1
    Vead: 14:23

    Leave a comment:


  • FC KOSE
    replied
    1/32 finaal viib kokku FC Kose ja SK Imavere Forssi

    Leave a comment:


  • MMclub
    replied
    Algselt postitas FC KOSE Vaata postitust
    FC Kose käis VKV loosimisel, paarid on nähtaval:
    https://www.facebook.com/KoseFC/posts/622500411160304
    FC Charma teeb kultuurireisi Narva.. võrratu !

    Leave a comment:


  • FC KOSE
    replied
    FC Kose käis VKV loosimisel, paarid on nähtaval:

    Leave a comment:


  • Alfonso
    replied
    Kohtunik peksis nii hullult kõiki?

    Leave a comment:


  • Kryl
    replied
    Rapla JK Atli 1-3 Maardu United
    fantastiline kohtunik ! hea et molema voitkonna mangijad tervex jaid !!

    Leave a comment:


  • Rumori di Spogliatoio
    replied
    Ouch! Mishandling from Narva Trans cost their double team a technical loss in the 'Small Cup'.
    欢迎访问粉色APP导航【fenseapp.net】!本色下载app黄版下载,本色下载安装,本色秀app立即下载,本色秀直播app下载是超好玩的短视频手机APP,提供ios苹果下载/安卓下载。片源丰富,高潮迭起!

    Leave a comment:


  • FC KOSE
    replied
    FC Kose käis väikese karikavõistluste loosimisel!

    Leave a comment:


  • sats#4
    replied
    Visadus tundub see hooaeg päris tugev olevat, oma liigas ollakse samuti ju tipus

    Leave a comment:

Working...
X