Vastus teemale \'IV Põhi 2006\'
Selleks Kotkas ongi talvel mängimine keelatud ja staadion puhkab lumevaiba all.Esimene kate Hiiul ei olnud kaugeltki hea,oli kohe õhuke.Praegune pidi vabariigi parim olema(6cm,järgnevad 5,5cm jne.).Eks nad pea mõtlema,kuidas talvel hooldada.Ise olen korra Olympicuga(Kalju2 vastu) mänginud palavusega,sellest mustast kummipurust hakkasid jalatallad kuumama,see oli ehk ainuke miinus.
Neljabä ei saa tulla kahjuks,samal ajal võõrustame Laagris Trummiga teie tänast vastast
Algselt postitas Ramm
Hiiu uue stata kate on jah hea aga vaatab kuidas ta talve üle elab.Esimene kate oli ka alguses väga hea aga just talvel saavad need kõige rohkem vatti,kus mingi kopamasin tuleb lund pühkima siis lõhub seda katet märgatavalt...Kuradite väravavaht vahetati välja ja läks ründesse mängima(mina läksin väravasse,et kindlustada veel rohkem meie kaitset
)
Aga kuna sa ei saa vastastest mingit pilti siis tule neljap kell 19 wismarisse
Hiiu uue stata kate on jah hea aga vaatab kuidas ta talve üle elab.Esimene kate oli ka alguses väga hea aga just talvel saavad need kõige rohkem vatti,kus mingi kopamasin tuleb lund pühkima siis lõhub seda katet märgatavalt...Kuradite väravavaht vahetati välja ja läks ründesse mängima(mina läksin väravasse,et kindlustada veel rohkem meie kaitset

Aga kuna sa ei saa vastastest mingit pilti siis tule neljap kell 19 wismarisse

Neljabä ei saa tulla kahjuks,samal ajal võõrustame Laagris Trummiga teie tänast vastast

Kommentaar