Algselt postitas Lebovend
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rahvaliiga
Collapse
X
-
Täna kell 15.00 toimus kohtumine FC Lebo Ülesanne - iTeam, mis lõppes kodumeeskonna võiduga 22 : 3.
Küsimus aga kõigile Rahvaliiga spetsialistidele: kuidas toimub mängu protokollide interneti toimetamine?
Üks küsimus ka Harjumaa II alagrupi meeskondadele: nimelt, kas keegi teab midagi meeskonnast T - 77, kes pole siiamaani turniiritabeli järgi ühtegi kohtumist pidanud?
Leave a comment:
-
just me jäimegi sinna mängima edasi!ma ei ole mingi rahvuste vastu mida sa hakkad tootma siin!Algselt postitas philou Vaata postitustokei, in all fairness. ma tegelt küsin ka mida sa sellega mõtlesid. selle venelaste asjaga. ma ei kahtlegi, et sul võis mingi point olla, aga see postitus liigitub ikkagi sinna rahvusliku vaenu alla. kui te just ei jäänud sinna väljakule edasi vene rahvusest poistega edasi mängima. ei taha ka mingit tüli tekitada siin. ja see "võta vabalt" on siiski ka nõuanne, mida sa ise võiks siin foorumis teinekord jälgida.
kõik on ok ja korras!
Leave a comment:
-
okei, in all fairness. ma tegelt küsin ka mida sa sellega mõtlesid. selle venelaste asjaga. ma ei kahtlegi, et sul võis mingi point olla, aga see postitus liigitub ikkagi sinna rahvusliku vaenu alla. kui te just ei jäänud sinna väljakule edasi vene rahvusest poistega edasi mängima. ei taha ka mingit tüli tekitada siin. ja see "võta vabalt" on siiski ka nõuanne, mida sa ise võiks siin foorumis teinekord jälgida.Algselt postitas in-the-stone Vaata postitustkuule, võta vabalt, sa oled isand
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: