Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rahvaliiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• in-the-stone
    replied
    Algselt postitas Lebovend Vaata postitust
    Täna kell 15.00 toimus kohtumine FC Lebo Ülesanne - iTeam, mis lõppes kodumeeskonna võiduga 22 : 3.

Küsimus aga kõigile Rahvaliiga spetsialistidele: kuidas toimub mängu protokollide interneti toimetamine?

Üks küsimus ka Harjumaa II alagrupi meeskondadele: nimelt, kas keegi teab midagi meeskonnast T - 77, kes pole siiamaani turniiritabeli järgi ühtegi kohtumist pidanud?
    saadad postiga või skännid ja pärast kunagis aadad origfinaali

Leave a comment:

• Lebovend
    replied
    Täna kell 15.00 toimus kohtumine FC Lebo Ülesanne - iTeam, mis lõppes kodumeeskonna võiduga 22 : 3.

Küsimus aga kõigile Rahvaliiga spetsialistidele: kuidas toimub mängu protokollide interneti toimetamine?

Üks küsimus ka Harjumaa II alagrupi meeskondadele: nimelt, kas keegi teab midagi meeskonnast T - 77, kes pole siiamaani turniiritabeli järgi ühtegi kohtumist pidanud?

Leave a comment:

• in-the-stone
    replied
    Algselt postitas philou Vaata postitust
    okei, in all fairness. ma tegelt küsin ka mida sa sellega mõtlesid. selle venelaste asjaga. ma ei kahtlegi, et sul võis mingi point olla, aga see postitus liigitub ikkagi sinna rahvusliku vaenu alla. kui te just ei jäänud sinna väljakule edasi vene rahvusest poistega edasi mängima. ei taha ka mingit tüli tekitada siin. ja see "võta vabalt" on siiski ka nõuanne, mida sa ise võiks siin foorumis teinekord jälgida.
    just me jäimegi sinna mängima edasi!ma ei ole mingi rahvuste vastu mida sa hakkad tootma siin!
    kõik on ok ja korras!

Leave a comment:

• Mister
    replied
    FC Dnipro 4 - 9 JK Roosad Pantrid

Leave a comment:

• philou
    replied
    Algselt postitas in-the-stone Vaata postitust
    kuule, võta vabalt, sa oled isand
    okei, in all fairness. ma tegelt küsin ka mida sa sellega mõtlesid. selle venelaste asjaga. ma ei kahtlegi, et sul võis mingi point olla, aga see postitus liigitub ikkagi sinna rahvusliku vaenu alla. kui te just ei jäänud sinna väljakule edasi vene rahvusest poistega edasi mängima. ei taha ka mingit tüli tekitada siin. ja see "võta vabalt" on siiski ka nõuanne, mida sa ise võiks siin foorumis teinekord jälgida.

Leave a comment:

Working...
X