Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Infonet Tallinn
Collapse
X
-
Piksenool, mine ütle seda Manuchole, või mida Anna siis nüüd tegema peaks? Läheb teeb Manuchole märkuse?
-
Eesti kontekstis on Kalju särgis liputamine natuke prestii˛ikam kui Infoneti omas. Vähemalt senini. :P
Leave a comment:
-
Nägin ka seda Intstagrami fotot ja neid kommentaare seal. Vaatasin huvi pärast Manucho profiili ja fotosid mis seal näha olid. Selle järgi tundus küll, et tüüp mängib Kaljus. Või on sealt laenul. Tundus kahtlane see värk, et riietub oma liigarivaali vormi.
Piksenoolelt minu arust õige tähelepanek.
Leave a comment:
-
Minul tekitab ka selline käitumine ausalt öeldes küsimusi. Eesti kontekst või mitte, aga minu meelest ei ole ikka päris nii, et sotsiaalmeedias tehku mis tahab. Sarnaselt Dupikovi käitumisele ei kiida heaks.
Leave a comment:
-
Ma ei näe probleemi ei Manucho ega Dupikovi puhul. Van Persie'l on veits teine teema. Kui reklaami/sponsorlus pool välja jätta, siis ümbritseb teda hoopis teistsugune fännikultuur, kus see on tõesti oluline, et mängija oleks igatpidi lojaalne oma klubile ja klubi fännidele. Otherwise, you're just gonna get killed.
Siin Eestis.. i couldn't care less, mis logoga särki, kes iganes kannaks. Pealegi puudub tõsine klubide vaheline rivaliteet. Nagu mu hea tuttav alati ütleb, "ole vait ja vaata mängu!" 
Siis veel, et Edik (Golovljov) on rets loom. Vaatasin täna mängu ja tüübil on lihtsalt kõik olemas. Eesti jalgpall jääb talle varsti kitsaks, ma arvan... ma loodan
Reedel saab Eduard 16.
Leave a comment:
-
Ära muretseAlgselt postitas Piksenool Vaata postitustAustusest klubi vastu võiks ju olla ikka praeguse koduklubi särgis pilt kaanefotoks.
Näiteks ei kujuta ette, et Robin van Persie hoiaks oma lehe peal ikka esipildina Arsenali särgis pilti. Selleni tahtsin jõuda. Eesti näide oli siin kuu aega tagasi, kui Dupikov ilmus vales dressis Kalju trenni.
Juhtisin lihtsalt tähelepanu, no offence.
Sain aru küll, mida sa silmas pidasid aga mind isiklikult see ei häiri (noh, kui paljud asjad mind üldse häirivad tegelikult, aga see selleks). Ma ei oska sel teemal väga sügavalt kaasa minna, kuna minu meelest on see tõesti iga inimese enda asi, kuidas ta end vabal ajal väljendab.
Ma laigin ka fesaris paljude erinevate klubide postitusi, kui neid njuusfiidis näen. Loodan, et see ei tekita küsimusi
Leave a comment:
-
Austusest klubi vastu võiks ju olla ikka praeguse koduklubi särgis pilt kaanefotoks.
Näiteks ei kujuta ette, et Robin van Persie hoiaks oma lehe peal ikka esipildina Arsenali särgis pilti. Selleni tahtsin jõuda. Eesti näide oli siin kuu aega tagasi, kui Dupikov ilmus vales dressis Kalju trenni.
Juhtisin lihtsalt tähelepanu, no offence.
Leave a comment:
-
Mida sellest arvata, et Piksenool peab veel isegi aastal 2013 rääkima sellest, et sai kunagi soccerneti foorumi uustulnuka tiitli?Algselt postitas Piksenool Vaata postitustMida sellest arvata, et neegripoiss Manucho kaanefotodeks Facebookis on ainult Nõmme Kalju särgis tehtud pildid?
(I'm deeply sorry, it was right there, I had to take advantage of the pun situation
)
Aga see, mida Manucho või kes iganes teine oma Facebooki lehel teeb on vist sügavalt Facebooki konto omaja enda asi. Näita oma Facebooki lehte, ehk leian sealt midagi kompromiteerivat, mida sinu vastu kasutada
Leave a comment:
-
Ma ei jälitanudki, sattusin ta profiilile, kus ta oli tänast mängu kommenteerinud. Jäi silma, et kõik pildid on Kalju särgis millegipärast.Algselt postitas Jasper Vaata postitustpiksenool, keda sa veel fb's jälitad lisaks manuchole ja tema Eesti tüdrukule?
Leave a comment:
-
piksenool, keda sa veel fb's jälitad lisaks manuchole ja tema Eesti tüdrukule?
Leave a comment:
-
Mida sellest arvata, et Manucho kaanefotodeks Facebookis on ainult Nõmme Kalju särgis tehtud pildid?
Leave a comment:
-
ThanksAlgselt postitas k2bo Vaata postitustPäris hea skoor, aga facebook link ei tööta.
Leave a comment:
-
FC Infonet - FC Kuressaare 5:1 19.01.2013 Sportland Arenal
Väravad: 11., 25. Manucho, 33., 40. Golovljov, 85. Aristov
Koosseis: Kassjantšuk (46. Igonen), Aristov, Kalimullin, Avilov Vladimir, Kovtunovitš, Martõnov, Kulatšenko (60. Udalov), Harin (60. Tarassov), Lehtonen (75. Dmitrijev), Golovljov (46. Gusev), Manucho.
Peatreeneri kommentaar Facebooki lehel!
Leave a comment:
-
Homme kell 14:00 Sportland Arenal hooajaeelne sõpruskohtumine FC Kuressaarega! Külm on küll, aga tulge ikka. Pleed kaasa ja termos kotti
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: