Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rassism ja muud probleemid Meistriliigas!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• ballack
    replied
    Issand jumal, staadionil tahavad pürotehnikat kasutada??? Hulluks on mindud või??? Staadionile tuleb palju inimesi ja kasutatakse LENDAVAID pürotehnikatooteid!!! Mis ajast usk ja pürotehnika kokku käivad??? Kogu jalgpallikogukond kähku Arenale seda jubedust takistama...häbistavad kristlaseid niimoodi!!!!! AAAAAAAAAAPPPIIIIIIIIII........kirjutame nüüd kui perses kõik on tänu sellele üritusele....issand....kasutavad.....püro....ma suren ära.............ma juba tunnen kuidas peale esimest raketti minuni jõudev toss ärevaks ajab ja paanika tekitab ja infarkt tuleb....oeh....peab teisele poole Eestit kolima selleks päevaks.......muidu on surm kindel.......ja mina arvasin......et vaatan ainult kontserti rahulikult........oeh.........

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Kulla sõbrad, seal tehakse ilutulestikku, mitte ei lehvitata tormiküünaldega. Samuti teeb seda värki paberitega pürotehnik.
    Usun, et kui kesa suudab palgata sama venna ja täita samad tingimused, mis usklikud, siis saaks ka tema sellise paberi.
    Seda ma räägingi, et ehk leiab sealt üht-teist, millest malli võtta. Kogu šõu ei pea ju tormiküünaldega piirnema. Ja ma usun, et turvalise pürotegemise koolitust on lihtsam saada kui miinimumpalgalisele turvamehele jalgpallivõistluse turvamise kompetentsi kõrvade vahele ajada.

Leave a comment:

• 818
    replied
    Per*se need püropaberid, kui praegune fänlus ei meeldi, siis palgaku endale "fännid" nagu Kalju vms!

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Kulla sõbrad, seal tehakse ilutulestikku, mitte ei lehvitata tormiküünaldega. Samuti teeb seda värki paberitega pürotehnik.
    Usun, et kui kesa suudab palgata sama venna ja täita samad tingimused, mis usklikud, siis saaks ka tema sellise paberi.

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Algselt postitas ZanniN Vaata postitust
    Paraku on see ju selle kristliku üritusega seoses, mis seal aset leiab ja kus laulab nelja Grammy auhinnaga pärjatud Israel Houghton.

http://www.2012.ee/events/?id=29&wa_site_id=2
    No siis tuleb kellelgi võtta süda rindu, minna kaameraga kohale ja dokumenteerida, kui kaugel pealtvaatajatest mürtsu tehti ja mitmele suits silma läks ja kes seetõttu kiirabiga minema viidi ning võib-olla hiljem ateistiks hakkas. Siis on ehk võimalik tulevikus püroteemalisel suhtlusel jalkaliiduga mõni argument kaukast enda kasuks välja koukida, mis jätab vähem ruumi emotsionaalseteks hinnanguteks ning äkki lähendab erinevate seisukohtadega inimeste arusaama püro turvalisuse võimalikkusest jm.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas ZanniN Vaata postitust
    Paraku on see ju selle kristliku üritusega seoses, mis seal aset leiab ja kus laulab nelja Grammy auhinnaga pärjatud Israel Houghton.

http://www.2012.ee/events/?id=29&wa_site_id=2
    Kesa ja punt peavad siis teatama:
    - oleme kristlased
    - laskeplaan otsatribüünil
    - ohuala 50 meetrit, mida turvavad mingi 30 huilgavat turvameest-fänni
    - kuus vahukustutit ka kaasa vedama
    ja pidu las alata.

Leave a comment:

• ZanniN
    replied

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Flora ei viitsi enam trahve plekkida. Lihtsm on legaliseerida.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Palju õnne kesale. Püro on ametlikult lubatud Alekokil!!!

Leave a comment:

• mortan
    replied
    See fänniparlamendi-mõte meenutab mulle väga korda läinud hiljutist markofkini postitust, kus ta pakkus välja liigavuti fännide esindusorganisatsiooni vm koostöövormi. Siin on nüüd küsimus, et kas sellise asja initsiatiiv ja sisu peaks tulema EJL-ist või siis fännide endi keskelt. Selge see, et eri juhtudel oleks sellise kogu olemus ka mõneti erinev.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Fänniparlament Jeebus, mis nalju sealt EJList ikka mühinal pillutakse.

Leave a comment:

• vincent
    replied
    Mida Pohlak asjast arvab:

Leave a comment:

• ZanniN
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Ega ma ei hõiska, aga see on siiski midagi, rumal on väita, et pole publikut üldse pole. Rumaluste väljaütlemistele tuleb ikka reageerida.
    Tõepoolest. Paraku on see 292 see, mis meil siin Eestis praegu on ja kuna me juba nii põhjas oleme oma publikuarvuga, siis siit saab ainult üles liikuda...va. juhul kui sa keelad neil vähestelgi staadionile tulla.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Ega ma ei hõiska, aga see on siiski midagi, rumal on väita, et pole publikut üldse pole. Rumaluste väljaütlemistele tuleb ikka reageerida.

Leave a comment:

• budu
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Keskmiselt siis 292 pole mitte keegi? http://www.jalgpall.ee/attendance.php?b=ML&year=2012
    see ei ole nüüd küll number millega Eesti suurimaid klubisi hõisata võiks!

Leave a comment:

Working...
X