Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Minu arust eika ei kritiseerinud ajakirjanikke vaid tõi välja lihtsalt need suurepäraselt humoorikad tsitaadid, mida meistriliiga klubide asjapulgad loobivad.
Jupjup.
Muidugi on see ka uljas lähenemine, et loobitakse (läbi huumoriprisma?) lauseid "Kui keegi tahab Meistriliigas mängida- tulge meile" ja siis loodetakse, et sponsoritel on hull tahtmine antud klubisse raha panna või imestatakse, et publikut pole.
See meeldis mulle ka:
Pärnu "Gümnaasiumi lõpetanud poistel pole kooli- ei saa Pärnus vastavat eriala õppida. Samas, kui otsest kooli vajadust ei ole, läheb mõni tööle kohe, aga tööd ka vaevalt Pärnust kuskilt leida on" Linnameeskond.
Minu arust eika ei kritiseerinud ajakirjanikke vaid tõi välja lihtsalt need suurepäraselt humoorikad tsitaadid, mida meistriliiga klubide asjapulgad loobivad.
Need iga-aastased soccerneti eelvaated on ju täiskuld.
Jõhvi "Esindusvõistkonna ümber areneb kõik: me saime suurepärase mugava autobussi" Lokomotiv
Tallinna "Kui keegi tunneb, et tahab mängida meistriliigas andku aga teada, kaks-kolm mängijat on veel puudu" Kalev
Ootan lisa!
Lp Kriitik, kui oskad paremini siis tule ja tee nii nagu sa oskad ja tahad......
Need iga-aastased soccerneti eelvaated on ju täiskuld.
Jõhvi "Esindusvõistkonna ümber areneb kõik: me saime suurepärase mugava autobussi" Lokomotiv
Tallinna "Kui keegi tunneb, et tahab mängida meistriliigas andku aga teada, kaks-kolm mängijat on veel puudu" Kalev
Do you remember these stories from the past?
We have collected them under ‘The Estonian Football (Fight) Club’. A cross club including players, managers, executives. They share the passion for football. However, they have been men of action. Or unwilling victims.
Meet our new anonymous writer: The Stig.
Great work indeed!
I think it was worth to run a review of it. I know there are foreign readers of Soccernet forums who might want to know where all those nice places are in Estonia and who the footballers are too.
ma ei saa ka paljudest asjadest maailmas aru, aga ma ei trügi seda teadmist kõigile kuulutama
soome keel aga paljude jaoks siiski sugulaskeel (või siis mõnel juhul ka töökeel), ja üsna tavaline siinmail sellest aru saada, nagu ka inglise keelest.
mulle väga ei meeldi kui eestlased oma rumaluse ja saamatusega välja paista püüavad. kui tõesti tõlget vaja siis saab alati abi paluda.
Kõik ei ole Mainos TV-ga üles kasvanud, sest igale poole ei levinud selline ime.
Jõle hea on istuda künka otsas ja alla pasandada. Ainult vaata, et läheduses kõrgemaid mägesid pole, saad muidu mõne teise omasuguse sita kaela.
Leave a comment: