Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti jalgpallitaristu
Collapse
X
-
Seda Paide kartulipõldu peetigi silmas ,kui taheti koolilapsi sügisel põllule appi saata ?
-
Algselt postitas Mister Vaata postitustJa kui vaadata tänast Paide muru, no ajab vanduma ja peast kinni hoidma... selline on siis ühe kõrgliiga klubi väljak. Täiesti masendav. Mul kannatab ilmselt maakodu krundil ka paremad tingimused palli veeretamiseks püsti seada kui see kuumaastik, mis seal aastast aastasse on mänguilu rikkunud. Parem juba mängida kunstmurul.
Leave a comment:
-
Ja kui vaadata tänast Paide muru, no ajab vanduma ja peast kinni hoidma... selline on siis ühe kõrgliiga klubi väljak. Täiesti masendav. Mul kannatab ilmselt maakodu krundil ka paremad tingimused palli veeretamiseks püsti seada kui see kuumaastik, mis seal aastast aastasse on mänguilu rikkunud. Parem juba mängida kunstmurul.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustMa ei ole küll mingi muruekspert aga sünnikodus on ema juba kaks korda kevadel muru niitnud, muru kasvab mühinal. Tea, mis seal Kadriorus proble siis on...
Leave a comment:
-
Ma ei ole küll mingi muruekspert aga sünnikodus on ema juba kaks korda kevadel muru niitnud, muru kasvab mühinal. Tea, mis seal Kadriorus proble siis on...
Leave a comment:
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustHea point. Telekavaataja tee kadrioru muruhooldajaga saade vms.
Leave a comment:
-
Ega ma ei tea sittagi. Oli 2-kuuline jalkapaus. Seda oli teada, et tuleb pikk paus. Oli teada, et 2 klubi peavad naasma Kadrioru. Ju siis meil pole võimekust Kadrioru seda paremini ette valmistada. Ehk siis on, mis on. Ma sain vist vastuse enda küsimusele. Paremat võimekust pole võimalik ja rentaabel Kadrioru soetada.
Päikese reference oli mu jaoks arusaamatu.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustMilline see Eestis maikuus peaks olema? Muru kasvab, kui ööpäeva keskmine on 8 ja üle kraadi. Mõnest soojast päevast ei piisa. Kusjuures võiksid seda teemat täiesti mõnes saates kajastada. Sest see on päris levinud arvamus, et päike ju on paistnud, miks muru ei kasva.
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust"meil hakkab kasutama Kadrioru staadionit 2 Premium Liiga satsi ja sinna oleks võinud proovida ressursi suunata" oli mu point rohkem.
See, et meil maikuu on, tean ka ilma sinu teravmeelitusteta.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustMilline see Eestis maikuus peaks olema? Muru kasvab, kui ööpäeva keskmine on 8 ja üle kraadi. Mõnest soojast päevast ei piisa. Kusjuures võiksid seda teemat täiesti mõnes saates kajastada. Sest see on päris levinud arvamus, et päike ju on paistnud, miks muru ei kasva.
See, et meil maikuu on, tean ka ilma sinu teravmeelitusteta.
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustJah, ongi probleem, et tavaline.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustMis häda? Tavaline kevadine muru, kus pole katet peal olnud. Mõni koht vajabaega, aga muidu ok. Lives parem kui telepildis paistab.
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMis segas Kadrioru staadioni muru paremini ette valmistada?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: