Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti jalgpallitaristu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• MALAGA
    replied
    Seda Paide kartulipõldu peetigi silmas ,kui taheti koolilapsi sügisel põllule appi saata ?

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Algselt postitas Mister Vaata postitust
    Ja kui vaadata tänast Paide muru, no ajab vanduma ja peast kinni hoidma... selline on siis ühe kõrgliiga klubi väljak. Täiesti masendav. Mul kannatab ilmselt maakodu krundil ka paremad tingimused palli veeretamiseks püsti seada kui see kuumaastik, mis seal aastast aastasse on mänguilu rikkunud. Parem juba mängida kunstmurul.
    Viljandi kiidab heaks.

Leave a comment:

• Mister
    replied
    Ja kui vaadata tänast Paide muru, no ajab vanduma ja peast kinni hoidma... selline on siis ühe kõrgliiga klubi väljak. Täiesti masendav. Mul kannatab ilmselt maakodu krundil ka paremad tingimused palli veeretamiseks püsti seada kui see kuumaastik, mis seal aastast aastasse on mänguilu rikkunud. Parem juba mängida kunstmurul.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
    Ma ei ole küll mingi muruekspert aga sünnikodus on ema juba kaks korda kevadel muru niitnud, muru kasvab mühinal. Tea, mis seal Kadriorus proble siis on...
    Need on jah ikka kaks väga erinevat asja.

Leave a comment:

• Jeti88
    replied
    Ma ei ole küll mingi muruekspert aga sünnikodus on ema juba kaks korda kevadel muru niitnud, muru kasvab mühinal. Tea, mis seal Kadriorus proble siis on...

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas $$$ Vaata postitust
    Hea point. Telekavaataja tee kadrioru muruhooldajaga saade vms.
    See vist ei huvita mind piisavalt

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Ega ma ei tea sittagi. Oli 2-kuuline jalkapaus. Seda oli teada, et tuleb pikk paus. Oli teada, et 2 klubi peavad naasma Kadrioru. Ju siis meil pole võimekust Kadrioru seda paremini ette valmistada. Ehk siis on, mis on. Ma sain vist vastuse enda küsimusele. Paremat võimekust pole võimalik ja rentaabel Kadrioru soetada.

Päikese reference oli mu jaoks arusaamatu.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Milline see Eestis maikuus peaks olema? Muru kasvab, kui ööpäeva keskmine on 8 ja üle kraadi. Mõnest soojast päevast ei piisa. Kusjuures võiksid seda teemat täiesti mõnes saates kajastada. Sest see on päris levinud arvamus, et päike ju on paistnud, miks muru ei kasva.
    Hea point. Telekavaataja tee kadrioru muruhooldajaga saade vms.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    "meil hakkab kasutama Kadrioru staadionit 2 Premium Liiga satsi ja sinna oleks võinud proovida ressursi suunata" oli mu point rohkem.

See, et meil maikuu on, tean ka ilma sinu teravmeelitusteta.
    Ma ei teravmeelitse. Ma lihtsalt ütlen sulle, et asi pole selles, et ressurssi pole pandud. Korralik hooldus on tehtud nagu alati. Pole midagi teha, kui ööd on jätkuvalt külmad. Mõni nädal ja aega ja asi korras.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Milline see Eestis maikuus peaks olema? Muru kasvab, kui ööpäeva keskmine on 8 ja üle kraadi. Mõnest soojast päevast ei piisa. Kusjuures võiksid seda teemat täiesti mõnes saates kajastada. Sest see on päris levinud arvamus, et päike ju on paistnud, miks muru ei kasva.
    "meil hakkab kasutama Kadrioru staadionit 2 Premium Liiga satsi ja sinna oleks võinud proovida ressursi suunata" oli mu point rohkem.

See, et meil maikuu on, tean ka ilma sinu teravmeelitusteta.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Jah, ongi probleem, et tavaline.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Mis häda? Tavaline kevadine muru, kus pole katet peal olnud. Mõni koht vajabaega, aga muidu ok. Lives parem kui telepildis paistab.
    Jah, ongi probleem, et tavaline.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Mis segas Kadrioru staadioni muru paremini ette valmistada?
    Mis häda? Tavaline kevadine muru, kus pole katet peal olnud. Mõni koht vajabaega, aga muidu ok. Lives parem kui telepildis paistab.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Mis segas Kadrioru staadioni muru paremini ette valmistada?

Leave a comment:

• kannel
    replied
    Aita Võru Heliosel kunstmuruväljaku kõrvale katusega tribüüni ehitada!
    Võru FC Helios avas annetuskampaania, et klubi kunstmuruväljaku äärde katusega tribüüni ehitamiseks lisaraha koguda.

Leave a comment:

Working...
X