Oskan öelda vaid seda et tehnilistel põhjustel ei saa omaväravale söötjat protokolli lisada. Kui söötja on samast meeskonnast, kes omavärava lõi, siis saaks lisada, aga see pole enam see.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
PL Fantasy
Collapse
X
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustUrmar, Pärnus lõi 31. minutil palli Beglarišvilile ette Kanter, mitte Alliku ehk väravasöötu ei ole.
28' Sappinenile - sööt Beglarishvililt
86' Allikule samuti - sööt Beglarishvililt,
88' Beglarishvili resultatiivsel vabalöögil peatas palli ja - assist Poomile.
Beglarishvililt 2 väravat ja 5 söötu!
Hull voor, väravatesadu.
56' Roosnupp- sööt Dudarevilt
65' Biala - sööt Roosnupp
86' Morelli - sööt Hunt
70' Irie - sööt Ovsjannikov?
40' Mašitšev - sööt Mööl
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustSööt siiski Andreevile
40' Mašitšev - sööt Möölilt ja peaks vast protokollides kõik paigas olema.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustUrmar, Pärnus lõi 31. minutil palli Beglarišvilile ette Kanter, mitte Alliku ehk väravasöötu ei ole.
Kommentaar
-
Algselt postitas Hyrax Vaata postitustMis skeem selle 19. mängunädala kalju mänguga on? tuleb mingi mängude vahetus või tagant järgi arveldus?Last edited by wiiner; 14.07.17, 12:00.
Kommentaar
-
Mul võistkonnas selline kurioosne lugu, et võistkonnas on kolm Narva Transi mängijat: Tamberg, Kotenko ja Poliakov. Vahetasin kunagi Poliakovi Volkovi vastu, aga üleminek pole siiani läbi läinud. Võistkonna leheküljel näitab mulle, et seal on Poliakov, kuid kui panen üleminekute lehele, siis seal vaatab vastu Volkov.
Kommentaar
-
Algselt postitas Drogba Vaata postitustMul võistkonnas selline kurioosne lugu, et võistkonnas on kolm Narva Transi mängijat: Tamberg, Kotenko ja Poliakov. Vahetasin kunagi Poliakovi Volkovi vastu, aga üleminek pole siiani läbi läinud. Võistkonna leheküljel näitab mulle, et seal on Poliakov, kuid kui panen üleminekute lehele, siis seal vaatab vastu Volkov.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar