Özcan lahkus ametist.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Narva Trans
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustÖzcan lahkus ametist.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustThis shit is sad. Tegelikult ju mängupilti oli ja ma võin kindlasti öelda, et Özcan oli mul isiklikult lemmiktreener eestis, aga kuna siin tunda, et eelnevalt meie endistest ekskoondislastest peatreeneritest võtab Özcan vastuste enda peale, mitte ei süüdista mängijaid, et selle eest vähemalt austus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Co9UnitedShift Vaata postituston vaja midagi muuta, 1/3 mängitud. Kahju aga reaalsus.
Kala mädaneb ikka peast.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas Co9UnitedShift Vaata postituston vaja midagi muuta, 1/3 mängitud. Kahju aga reaalsus.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustKas toote Bondarenko karikat võitma?
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustTihti peale on Transis vaja iga paari kuu tagant midagi muuta.
Kala mädaneb ikka peast.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustTead Ida-Viru klubides on kõigis sama probleem, et need Nõukaaegsed vene rahvusest härrasmehed viljelevad seda 40 aasta tagust stiili, et kui võidetakse, siis on ,,oo maladets,, ja kui kaotatakse, siis hea kui lõuga ei saa. Niikaua kuni see koolkond seal tegutseb ei hakka mitte midagi muutuma ja sa võid sinna peatreeneri pingile tuua Pep Guardiola isiklikult ka. Sellessuhtes, et ma olen samamoodi suht enam kui kindel, et paari kuupärast on taas vahetusi oodata.FC Flora
Kommentaar
-
Kerge finaalieelne nostalgialaks. Filmisime siis, kui Özcan oli veel peatreener.
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustBalaball nr. 35 - Maksim Gruznov (inglisekeelsed supakad)
- mida praegu teeb?
- kuidas tervis on?
- mida karjäärist mäletab?
- keda Narvas austab?
- nõrkused ja tugevused treenerina
- mis variandid olid välismaal mängimiseks?
- Narva Transi karikavõit 2001. aastal
- vigastused
- koondis ja kodakondsus
Kommentaar
-
Just! Õigupoolest peakski 4 eurokoha välja jagama 11 vooru kohtumise tulemuse põhjal, mitte eelmise aasta lõpptabeli või jabura karikafinaalivõidu eest! Sambazi süvaanalüüsi karandii!"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar