Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2018

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Wingback
    replied
    Arenguvaba liiga

Leave a comment:

• enrito
    replied
    Ma isiklikult tahaks näha selliseid arenguid nagu koondisel, kus saab aimata et see või teine aasta on vaheaastad, kus lihtsalt peaks ära kannatama, et jälle täie hooga edasi minna. Premiumis on kuidagi stabiilselt dejavu. Tahaks näha, kas tugevat eurohooaega kõikidelt klubidelt või eriti tasavägist premmi. Viimastel aastatel on mõlemad väga nigelad olnud.

Samuti peaks olema mingi reeglistik, mis ei lubaks lihtsalt võistkonnal "ei" öelda liiga võitmise puhul. Jah kohati saan aru, et pole valmis edasi liikuma või finants ei luba aga see ei peaks olema valikuline. Mäletan saalihokist kuidas madalamas liigas olid vanad veteranid koos ja keeldusid edasi liikumast samas kottisid kõiki mitu aastat 15-1 skooridega. See ei ole pädev nende amatööride suhtes. Ma usun, et kui tulemus sind sinna viis siis peaks edasi liikuma.

Praeguses olukorras tundus isegi reaalne, et kõik esiliiga klubid ütlevad ei ja tuleb keegi julge kuskilt veel tagantpoolt. Ma ei ole väga kursis, mis mujal riikides toimub aga ei tule küll ette, et kuskil mujal oleks sellist nalja toimunud. Pigem on alla kukutud lihtsalt sellepärast, et pole litsentsi saadud.

Ma olen endiselt pooldaja, et premm peaks klubide arvu suurendama just esiliiga arvelt. See lisab julgust teistele "amatöörklubidele" , et nad ei ole järgmine peksukott vaid annab neile motivatsiooni kõrgemale tõusta. Sellel ajal kui meil on päris okei TV coverage lisab see ka indu sponsoritele pildile jääda. Aastaks 2020 selle loogikaga oleks täiesti arvestatav liiga, kus kõik on võimelised kõiki üllatama. Võimalik, et olen liiga positiivne ja nõrkustele ei mõtle praegu aga tundub minu jaoks ainuõige valik.

Leave a comment:

• ööö
    replied
    Laps peaks nagu enne lugemaõppima,kui roomama... liidu arvates

Leave a comment:

• ööö
    replied
    Kui seda nimetatakse arenguks,siis on see ikka sitaks mage areng jalkaliidult.

Leave a comment:

• Vask
    replied

Seletab ära, miks välismängijate piirangut vaja läheb.

Leave a comment:

• Carlsperg
    replied
    Mis vahet sellel on kui liigas on 8, 10 või 12 klubi. Paigalsammumine toimub ju ikka. On ainult 3 klubi kes jagavad ära antavad rahad. Eestis mängitakse professionaalsel tasemel klubivutti ainult Tallinnas, mis on ka mõistetav. Jalgpalli arenduseks tuleb panna naabritega seljad kokku, Läti ja Leedu on enamvähem samas seisus ja üheskoos annaks midagi paremat luua. Saaks kõik klubid vähemalt toimimiseks raha siis oleks lootust. Tuleb loota, et aastaks 2020 on kogu praegune liigasüsteem surnud.

Leave a comment:

• Vask
    replied
    Algselt postitas zelee Vaata postitust
    Ma olen Stokiga sama meelt, et suppi tuleb lahjendada et premiumi viimaste ja esiliiga esimeste vahe oleks väiksem ning samm ühest liigast teise ei oleks nii suur tükk hammustada. Teha 8 meeskonnaliseks muutub vahe suuremaks ja on seda sammu raskem astuda. 5-0 pakke tuleb niiehknaa olenemata palju liigas meeskondi on. Samasugeseid skoore näeb ka maailma tippliigades, et pole see midagi mille pärast häbeneda. On ju nähtud ka 8-2 skoori maailma parimas liigas.
    Lisaksin siia otsa, et see 8-2 oli veel tippude omavaheline mäng.

Leave a comment:

• Suvaline Jope
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Täiskohaga jama, et Eesti suuruselt 7. linna esindusmeeskond ei oma piisavalt ambitsiooni, et end Meistri Liigasse kergitada.. See raha jutt on natukene jama, sest alati on võimalik alustada veidi kehvemate vahenditega, kuid adekvaatsete treenerite ja taktikatega end mängida kaardile ja samas aina rohkem taustal lobitööd tehes sponsoreid juurde meelitada.. Mis mulje jätab see pidev "Loobumine.." enne algust tulevastele "sponsoritele?" Nad ju isegi ei püüa.

Klubi eelarve oli esiliigas 30000 €. Ju nad ei suutnud omale piisavalt rahastust leida ja ei soovinud pea ees Sillamäe stiilis pankrotti sukelduda. Premmi klubi kulud on ilmselgelt suuremad ja kui raha pole, siis mida teha. Ainuke, milles Maardut süüdistada võiks, on tõenäoliselt hiline toetajate otsimine, sest Premium liiga "hõngu" oli juba varem nende jaoks tunda.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Need loobumised ju näitasid, et on veel üks vastuargument neile, kes on unistanud 12- või 14-liikmelisest Premium liigast - mida sa laiendad või lahjendad kui klubid pole ise huvitatud meistriliigas mängimisest, vähemalt praegu.
    Ma olen Stokiga sama meelt, et suppi tuleb lahjendada et premiumi viimaste ja esiliiga esimeste vahe oleks väiksem ning samm ühest liigast teise ei oleks nii suur tükk hammustada. Teha 8 meeskonnaliseks muutub vahe suuremaks ja on seda sammu raskem astuda. 5-0 pakke tuleb niiehknaa olenemata palju liigas meeskondi on. Samasugeseid skoore näeb ka maailma tippliigades, et pole see midagi mille pärast häbeneda. On ju nähtud ka 8-2 skoori maailma parimas liigas.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Algselt postitas Stok
    Ma jällegi kaldun arvama, et kui Premium liigas kohti vähendada ehk liigat tugevdada, siis on veelgi raskem Esiliigast ülestõusjatel kohaneda. Võibolla peaks hoopis Premiumit lahjendama (pun intended), et vähemalt hakkaks liigapüramiid normaalselt tööle, s.h. ka see osa, mis jääb Esiliiga(de)st allapoole? Olen nõus, et see nullib hooaja põnevuse ära, kui lõpuks keegi ei soovigi ülespoole liikuda.
    Need loobumised ju näitasid, et on veel üks vastuargument neile, kes on unistanud 12- või 14-liikmelisest Premium liigast - mida sa laiendad või lahjendad kui klubid pole ise huvitatud meistriliigas mängimisest, vähemalt praegu.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Noh, Tarvas ütles ju, et mängijad ise ei taha meistriliigasse minna. Võimalik, et Maarduski ühiselt jõuti otsusele, et niisama pole mõtet nalja minna tegema. Teistegi alade satsidel on korduvalt sama lugu olnud- koht on käes, minna võiks aga mängijad ise pole huvitatud siirduma tappa saama.
    Üldiselt on seis aga tõesti selline, et ma kaldun ka tasapisi 8-liikmelise liiga poole. Vähemalt mõneks ajaks.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Ei ole ka selliste loobumiste fänn, kaugeltki mitte. Kui sa oled sportlikult selle koha välja võidelnud, siis mine ja pane ennast kõrgemal proovile. Selge see, et on raske, kõigil tõusjatel on, aga kui mitte midagi muud, siis vähemalt oled kogemuse võrra rikkam.

Järgmise aasta Premium liiga valguses on kuidagi eriti nigel nii kergekäeliselt sellest kohast loobuda. Ei tundu küll mission impossible Maardul vähemalt üleminekumängudele end mängida.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Eesti jalgpalli reaalsus erineb kahjuks Football Manageri omast.
    Veidi jah, aga kui halb saab korra meistriliigas käimine olla vs kohe kinda ringi viskamine ja mitte proovimine?

Me räägime ikkagi suurest linnast hetkel, kes peaks tiba pikemalt ette mõtlema kui vaid üks aasta korraga..

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Kui peaks kogemata mõnele Flora mängijale vigastuse tekitama (või vastupidi, keegi lööb tal kargud kõveraks), siis võiks ka päris põnev pinge õhus olla klubisiseselt.

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    "Saime sellele mõelda peaaegu terve nädala. Arutasime seda praktiliselt kogu klubi ulatuses, nii mängijate kui ka juhtkonnaga. Otsus sündis ühiselt, kuna mängijad soovisid jätkata Esiliigas. Meie võistkonnas on kõik puhtalt amatöörid. Mängijad elavad nii Tallinnas, Tartus kui ka Rakveres. Meie treeningprotsess on selline, mis ei luba hetkel kõrgliiga tasemel konkureerida," rääkis Kuusik Soccernet.ee-le.

Leave a comment:

Working...
X