Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Premium liiga 2018
Collapse
X
-
Veel üks küsimus, kas kebo on juba Kalju palgal? Kaitseb siin kaljut ja vihjab, et ejl asjamehed käivad siin teda ründamas. Kus üldsegi kalju toetajad siin peidus on? Mürgel, Romario ja rallikas vist, kas on piinlik kebo mula toetada?
-
Ahaa, endal raha ei ole, aga tahavad euroopas ilma teha. Kuno ei oska isegi meeskonda koostada, vaid 40% pidavat profid olema. Ja muidugi see vastuseis, et nõrgemad ka toetust hakkavad saama, see on uus tase. Ise kurdavad, et pooled mängud ei sunni pingutama ja kui püütakse nõrgemaid tugevdada, siis on see turu solkimine.Algselt postitas lorenzo Vaata postitustpole Kunoga ega Levadaga rääkinud, aga tundub et mehed ei viitsi enam selles konnatiigis niisama võistelda. On võetud omal peaeesmärgiks ja motivatsiooniks Euroopas areneda ja korralikud tulemused saada, aga saadakse aru, et kodused reeglid, on selleks siis reaalselt välismaalaste piirang või siis KTM (jääb igaühe enda otsustada), ei võimalda Euroopas edu saavutada. Eesti mõistes tähendaks see nn. super-klubi(de) teket. On arusaadav et ka 5 välismaalasega on edu suht keeruline saavutada, sest arvata on et ega need välismaalased ka nüüd väga kõrge kvaliteediga ei saa olla turuhindade tõttu.
Leave a comment:
-
Kas Levadial jäi kodune tiitel KTM või välismaalaste taha?Algselt postitas k2bo Vaata postitustJust, väga õige.
Kuid nüüd tuleb keegi EJL armastaja ja lajatab sellepeale, et pappi nkn pole, et asi ei saa olla KTM's ja välismängijate piirangus (tuuakse mingi näide, et levadias on hunnik ktm'e ja probleeme ju pole (makes no sense)).
Võibolla pappi tuleks kunagi, ei tea ju. Aga jah, sellisel kujul koduliiga reeglitest pole papist ka tolku.
Loodan et sind naiivseks idioodiks nüüd ei hakata kutsuma sellise jutu peale.
Eurosarjas langeti välja sest supervälismaalane Manga tegi reaalselt kaks sellist kärna, et iga keskkaitsja hoiaks peast kinni.
Levada avalik kiri räägib ainult seda, et kui me kahe aastaga meistriks ei tule siis paneme ka pillid kotti.
Kuhu on Kuno suunanud viimase kolme aastaga euroeduga teenitud kaks milli?
Leave a comment:
-
Aga miks siis ei jõutud juba enne KTM reeglite tulekut kaugele? See hala, et KTMide pärast ei jõua kuhugi ei päde.Algselt postitas k2bo Vaata postitustJust, väga õige.
Kuid nüüd tuleb keegi EJL armastaja ja lajatab sellepeale, et pappi nkn pole, et asi ei saa olla KTM's ja välismängijate piirangus (tuuakse mingi näide, et levadias on hunnik ktm'e ja probleeme ju pole (makes no sense)).
Võibolla pappi tuleks kunagi, ei tea ju. Aga jah, sellisel kujul koduliiga reeglitest pole papist ka tolku.
Leave a comment:
-
Just, väga õige.
Leave a comment:
-
pole Kunoga ega Levadaga rääkinud, aga tundub et mehed ei viitsi enam selles konnatiigis niisama võistelda. On võetud omal peaeesmärgiks ja motivatsiooniks Euroopas areneda ja korralikud tulemused saada, aga saadakse aru, et kodused reeglid, on selleks siis reaalselt välismaalaste piirang või siis KTM (jääb igaühe enda otsustada), ei võimalda Euroopas edu saavutada. Eesti mõistes tähendaks see nn. super-klubi(de) teket. On arusaadav et ka 5 välismaalasega on edu suht keeruline saavutada, sest arvata on et ega need välismaalased ka nüüd väga kõrge kvaliteediga ei saa olla turuhindade tõttu.
Leave a comment:
-
No mulle küll üldiselt läheb teiste arvamus korda, aga siinsete EJL mafiosside arvamuse ma lasen küll kõrvade tagant mööda.
Kurat ühtegi asjaliku vastust ei suudeta nagu öelda, siis kukutakse kohe naiivseks sõimama ja idioodiks.
See ei ole minu hala, vaid teiste profiklubi Presidentide hala. Jõuab sulle see ükskord pähe või mitte?
Mis selles nii KOHUTAVALT halba saab siis olla, kui nkn kellegil pappi pole, et välismängijaid osta. MIKS see välismängijate piirang siis tehti? Seleta mulle idioodile palun. Ajuhiiglaste armee ma ütlen.
Milline see puust ja punaseks ette tegemine oli: "sa oled naiivne, sa oled idioot"?Sulle tehti mitmel korral puust ja punaseks ette, et su hala KTM-ist on täielik jama
Kuno jutt KTM'st oli nii krdi põhjalik ja asjalik, et võimatu on sellest mööda vaadata. Aga siin kuradi EJL nukukesed ikka üritavad nii kuis jaksavad. Öelge siis mulle, mis Kuno valesti ütles vms, mitte ühtegi argumenti ju ei tule teie poolt. Kas Kuno on ka naiivne idioot teie silmis?
Leave a comment:
-
Sulle tehti mitmel korral puust ja punaseks ette, et su hala KTM-ist on täielik jama ja nüüd leidsid sujuvalt uue häda - hoopis need mehed on liiga viletsad, et eurosarjas edu saavutada. No muidugi on aga see ei sõltu KTMist vaid sellest, et Levadal ja teistel klubidel pole raha, et oluliselt paremaid ja kallimaid mängijaid värvata.Algselt postitas k2bo Vaata postitustNo see on ju tore, et neil on praegu olemas, aga keda see kotib? Nende meestega euroopas ei tee ju midagi. Mu point on, et see võimalus peaks olema igal klubil olemas, et saaks midagi euroopas korda saata.
Aga nagunii sa aru ei saa midagi. Ühinen Sambazi diagnoosiga sinule. Ja usu, see pole juhus, kui ainult sa ise ei taipa, miks sind üsna üksmeelselt idioodiks peetakse.
Leave a comment:
-
Aga palun, mine juba täna. Sinu võimalus.
Kas ma olen jätnud mulje, et KTM on saatanast? Eriti Tarva fänni seisukohast ma ei saa ju mitte kuidagi olla KTM solidaarsussüsteemi vastu. See on väga kõva motivatsioonipakett väikestele klubidele.
KTM lihtsalt võiks sellisel kujul nagu praegu on, ära kaduda. Kui klubi ei taha mängitada KTM'i, siis ei saada jalgpalliliidult seda solidaarsusraha. Lihtne ja loogiline ju.
Leave a comment:
-
Ei, käbo. sa eksid, ma olen ilge boca junirosi fänn, seega võrrelda mind tofoaga on sama idiootne kui võrrelda musta ja valget. Aga ma endiselt ei tagane oma seisukohast, minumeelest sa teed natukene liiga siin ejl tegelastele üldeüldiselt oma ktm reegliga ja ma kutsun su välja, lähme teeme õlled ja arutame teema lahti puust ja punasest, nõus? Ja üldse kutsun kõiki ülesse kainele mõistule ja baari minekule enne premmi uue hooaja algust!Algselt postitas k2bo Vaata postitustTäiesti lambine küsimus, nagu tofoa mingi väide, et ma olen naiivne, millel pole mitte mingit põhjendatud alust.
Need ei ole minu personaal draamad, seda "draamat" pole foorumi kommentaatorid tekitanud, vaid profiklubide omanikud. Ning EJL'le jagan ka kiidusõnu, kui on olnud põhjust. Miks sa seda siit teemadest pole välja suutnud lugeda, on sinu probleem.
Ma pole mitte kunagi väitnud, et Levadia kaotas tiitli tänu KTM reeglile ja mind isegi ei huvita see absoluutselt, mis tulemuse see Levadia siin liigas on saanud või saab.
Rakvere Tarvast ei puuduta see teema ju absoluutselt, ega meie euroopasse hakka trügima.
Ütled et mina lahmin, kuid ise paned puhta segast. Sa kas oled Tofoa varukasutaja, või peaksid rohud ära võtma.
Leave a comment:
-
Täiesti lambine küsimus, nagu tofoa mingi väide, et ma olen naiivne, millel pole mitte mingit põhjendatud alust.1- Kas sa oled idioot või mängid seda?
Need ei ole minu personaal draamad, seda "draamat" pole foorumi kommentaatorid tekitanud, vaid profiklubide omanikud. Ning EJL'le jagan ka kiidusõnu, kui on olnud põhjust. Miks sa seda siit teemadest pole välja suutnud lugeda, on sinu probleem.2- Kas sa mõistad olukorda, et EJL pole sinu personal draamadest süüdi ( loe: ejl on sitt ja nad võiksid paremini teha, need on täpselt need laused, mida üleühe su lausetest siin välja koorub)
Ma pole mitte kunagi väitnud, et Levadia kaotas tiitli tänu KTM reeglile ja mind isegi ei huvita see absoluutselt, mis tulemuse see Levadia siin liigas on saanud või saab.3- Kas sa võiksid ühekorra enne su lahmimast nõustuda, et levadia ei kaotanud oma tiitlit ktm reeglile, vaid lihtsalt oldi sitemad
Rakvere Tarvast ei puuduta see teema ju absoluutselt, ega meie euroopasse hakka trügima.ja kokkuvõttes sa võiksid ennast lihtsalt kokku võtta, see tont ei ole nii suur kui näeme, aga juba ammu arusaada, et sa näed kõike läbi rakvere tarvase perse.
Ütled et mina lahmin, kuid ise paned puhta segast. Sa kas oled Tofoa varukasutaja, või peaksid rohud ära võtma.
Leave a comment:
-
Ma riskin bänniga antud hetkel, aga olles su tegemisi siin premmi 2018 teemas jälginud ja mõelnud kaasa, siis ma ei suuda vait olla enam. Sul pole ühtegi vastuväidet peale su " KTM" huinjaaga ja seda seda kokkuvõttes mul tekib 3 peamist küsimust.Algselt postitas k2bo Vaata postitustNo see on ju tore, et neil on praegu olemas, aga keda see kotib? Nende meestega euroopas ei tee ju midagi. Mu point on, et see võimalus peaks olema igal klubil olemas, et saaks midagi euroopas korda saata.
1- Kas sa oled idioot või mängid seda?
2- Kas sa mõistad olukorda, et EJL pole sinu personal draamadest süüdi ( loe: ejl on sitt ja nad võiksid paremini teha, need on täpselt need laused, mida üleühe su lausetest siin välja koorub)
3- Kas sa võiksid ühekorra enne su lahmimast nõustuda, et levadia ei kaotanud oma tiitlit ktm reeglile, vaid lihtsalt oldi sitemad)
ja kokkuvõttes sa võiksid ennast lihtsalt kokku võtta, see tont ei ole nii suur kui näeme, aga juba ammu arusaada, et sa näed kõike läbi rakvere tarvase perse.
Minujaoks sa oled naiivselt rumal sitapea!
peace!
Leave a comment:
-
Kas eurosarja jõudmise rahasid võib klubi oma äranägemise järgi kasutada?
Leave a comment:
-
No see on ju tore, et neil on praegu olemas, aga keda see kotib? Nende meestega euroopas ei tee ju midagi. Mu point on, et see võimalus peaks olema igal klubil olemas, et saaks midagi euroopas korda saata.Levadia jaoks ei ole KTM-reegel probleem: Andrejev, Artjunin, Kink, Lepmets, Marin, Morozov, Mutso, Podholjuzin, Raudsepp, Roosnupp jne.
Leave a comment:
-
Ma ei tea ühtegi organisatsiooni, kus kõik oleks ideaalne.Algselt postitas budu Vaata postitustAga kas sinu jaoks on kõik EJL asjad ideaalses korras?
Levadia jaoks ei ole KTM-reegel probleem: Andrejev, Artjunin, Kink, Lepmets, Marin, Morozov, Mutso, Podholjuzin, Raudsepp, Roosnupp jne.Algselt postitas k2bo Vaata postitustPraegu on umbes nii Kalju ja Levadia vaatevinklist, et peab mängitama ja arendama oma KTM'e, aga euroopas edukalt esineda on võimatu
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: