Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Premium liiga 2019
Collapse
X
-
Kui paar aastat tagasi oli mingi skandaal vms kus võrreldi kossuga pealtvaataja numbreid. Siis näidati, et tehakse pilt sektorist ja loeti näod kokku, kas enam ei rakendata mängudel? 😀
-
Siin ma olen Mihkliga ühes paadis. Olles aastaid madalamates liigades tegelenud publikulugemisega, siis "tunde" järgi ei saa millegis kindel olla. Aastaid tagasi küsisin kohtuniku käest, et kui palju Koeru mängul publikut oli, tema vastas, et umbes 40 aga kui lugesime inimesed üle, siis see number oli ühe kahe korra suurem. Jalgpalli staadio ei ole mitte just kõige väiksem ja publik hajub. Sealt ka arvamus, et publikut tegelikult vähe.Algselt postitas asdf Vaata postitustMuidugi kontrollitakse. Nagu igal aastal. Sina kui statistikaspets tead, et "tunne" pole statistika koostamisel parim kaaslane. Tuleb üle lugeda. Ma olin eile Tammeka - Maardu mängul tribüünil ja mulle tundus (!), et on 400+ inimest. Ma ei lugenud kordagi. Aga Tammeka inimesed lugesid kaks korda ja said veidi üle 300.
Leave a comment:
-
Muidugi kontrollitakse. Nagu igal aastal. Sina kui statistikaspets tead, et "tunne" pole statistika koostamisel parim kaaslane. Tuleb üle lugeda. Ma olin eile Tammeka - Maardu mängul tribüünil ja mulle tundus (!), et on 400+ inimest. Ma ei lugenud kordagi. Aga Tammeka inimesed lugesid kaks korda ja said veidi üle 300.Algselt postitas kesa Vaata postitustKas publikunumbreid ikka kontrollitakse?
Sportlandil ei lähe kuidagi ei Leva-Kalev (269) ega Flora-Tulevik (418 !!!) mängude telepildilt nähtav publikunumber protokollidesse raiutud numbriga kokku. Trans-Kure (283) oli ka kuidagi kahtlane
Ca 100+ pv-t tundub olevat otsa keevitatud.
Leave a comment:
-
Kuidas see publikunumbrite kontrollimine hetkel üldse käib? Loetakse lihtsalt kõik piletid, mis sissepääsus antakse üle?Algselt postitas kesa Vaata postitustKas publikunumbreid ikka kontrollitakse?
Sportlandil ei lähe kuidagi ei Leva-Kalev (269) ega Flora-Tulevik (418 !!!) mängude telepildilt nähtav publikunumber protokollidesse raiutud numbriga kokku. Trans-Kure (283) oli ka kuidagi kahtlane
Leave a comment:
-
Kas publikunumbreid ikka kontrollitakse?
Leave a comment:
-
Tänase Flora - Tulevik mängu kajastus:
Luup peale | Flora jättis Vassiljevi tippkvaliteedi suurvõiduks realiseerimata + galerii: https://soccernet.ee/artikkel/luup-p...realiseerimata
Flora peatreener Henn: Vassiljevi esitus oli täna keskpärane (Sander Post: mul pole meestele ainsatki etteheidet): https://soccernet.ee/artikkel/flora-...ana-keskparane
Vassiljev kiitis võidu järel Tuleviku väravavahti Nõmme: https://soccernet.ee/artikkel/vassil...avavahti-nomme
Leave a comment:
-
-
Ainult puhtalt isikliku sümpaatia / antipaatia nimekiri:
1. Flora - Vassiljeviga Flora siht: teised on favoriidid, aga meie võidame
2. Kalju - Nõmme Kalju edu valem - üha kõrgemad nõudmised iseendale
3. Levadia - Levadia mõttemaailma muutnud Rogic unistab ilusast mängust ja pikaajalisest edust, aga klubi nõuab ka tulemusi
4. Narva - Kvantiteedi asemel kvaliteedile rõhuv Trans ihkab pealinna suurt kolmikut kõigutada
5. Tammeka - Suurte eesmärkide suunas liikuvat Tammekat ootab ees üks tähtsamaid proovikive
6. Paide - Paide eesmärgid: kindlam kaitse ja eurosari. KTM-reeglit trotsides
7. Viljandi - Talvetaadiga sõdinud Tulevik peab esmalt palliga sinasõbraks saama
8. Maardu - Unistuse täitnud Maardu püsib kahe jalaga maa peal
9. Kuressaare - Saarlased teavad, kellega püsimajäämise eest võitlema lähevad
10. Kalev - Kannapöörde järel noortele rõhuv Kalev ootab põnevusega liidrite esiletõusu
Leave a comment:
-
1. Levadia - Lõpuks peab ju tulema. Taaskord on kõik olemas, et tiitel võtta, aga reaalsus taas nii lihtsaks ei kujune.
2. Kalju - Hooaja mõni rekord jääb ehk Hiiule, aga tiitel mitte
3. Flora - Väga mugav on pakkuda neid sellele kohale, sest tõesti ei suuda ennustada mida Vassiljevi efekt kaasa toob. Sarnast statistikat kindlasti ei tee nagu Zaka eelmisel hooajal, aga usun, et panus saab siiski korralik olema ja Flora üllatab.
4. Paide - Aeg on tegudeks. Ei taheta enam kuulda ilusat juttu, kuis meeskond on hea ja eesmärgid kõrged. Tuleb ka platsil need ellu viia!
5. Trans - Enne avavooru pakkunuks neist Paidest ettepoole, seega jäägugi ellu ikka see variant. Fakt on see, et Paidega omavahel pusima hakatakse poodiumi järgsete kohtade nimel.
6. Tammeka - WILSON!
7. Kuressaare - Eelmisel hooajal tõestasid oma taset ja sel hooajal panevad pisut juurde.
8. Tulevik - Ei, Viljandi ei tohi kukkuda ja hooaja teise poolega säilitatakse teenitud koht.
9. Maardu - Probleeme palju, pakutakse mõned üllatused ja lisaks näidatakse, et senise koosseisuga kuulutakse kõrgliigasse.
10. Kalev - Pole nende aasta. Peagi naastakse, aga sel korral läheb aia taha.
Leave a comment:
-
Suht huvitav on näha mis üks päev võib teha ennustustega, kõigil nüüd ühiselt Paide neljas ja Kalju kolmas.
Leave a comment:
-
Ma saan aru, et mul veel siin teatud seltskonna jaoks on vanus nooremapoolne ja kirjutan ehk jama vahest kokku, aga sinul peaks vanust olema 2x rohkem kui mul ja sinu suust sellist pläusti kuulda on natukene piinlik.Algselt postitas Marek_T Vaata postitustMa küsin, täitsa siiralt ja ainult hea pärast - kas sa oled üleüldse, noh, nagu ÜLEÜLDSE võimeline siin foorumis inimese kombel ka suhtlema või ongi iga teema ja iga lõim siin sinu isiklik sitapott?
Leave a comment:
-
Parem hilja kui mitte kunagi.
1. Levadia - Rogic on saanud satsi mõnusalt oma käe järgi vormida.
2. Flora - Kostja paneb hullu, aga napilt jääb puudu.
3. Kalju - kardan, et vaimselt läheb suurem aur eurosarjade peale (loodetavasti edukalt), mis kärbib liigas pisut tiibu.
4. Paide - kui vigastused ja/või KTM-reegel kätte ei maksa, siis nüüd on Slava & co kord ajalugu teha.
5. Trans - punkt-kaks jääb Paidest puudu.
6. Tammeka - suveni püsib eurosarja konkurentsis, kuid kaotab siis üks-kaks liidermängijat ja maandub lõpuks turvaliselt 6. kohale.
7. Viljandi - kevad läheb raskelt, aga toovad suvel Heroli ja jäävad turvaliselt püsima.
8. Kuressaare - kogukonnajuht kasvatab kohalike huvi + tuul puhub meeskonna üleminekumängudelt minema.
9. Maardu - õhuke koosseis, aga võtavad jõuga noore Kalevi ära.
10. Kalev - kogenematu peatreener + noored mängijad.
Leave a comment:
-
Kas teatud kontigendil või iseendal? Raske on elada kui vaid lollid ümberringi!
Leave a comment:
-
Ma küsin, täitsa siiralt ja ainult hea pärast - kas sa oled üleüldse, noh, nagu ÜLEÜLDSE võimeline siin foorumis inimese kombel ka suhtlema või ongi iga teema ja iga lõim siin sinu isiklik sitapott?Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMõttetu rohkem sõna võtta kui siin teatud kontigendil on nii loll arusaam asjadest.
Leave a comment:
-
Mõttetu rohkem sõna võtta kui siin teatud kontigendil on nii loll arusaam asjadest.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: