320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Tegelikult jättis Pecha küllaltki halva mulje ka. Või pigem seati talle kõrgemad ootused.
-
Algselt postitas chac Vaata postitustikooniline:
>Kuigi lahku mindi sõpradena, valmistas Levadia eelarvepoliitika slovaki jaoks üllatuse. "Talvel lepingu sõlmides eeldasin, et klubil on hooaja eelarve koos, mitte ei sõltu edust Meistrite liigas. Kui mulle olukorda tutvustatuks, öelnuksin, et olete hullud, kui sel moel plaane teete!" rääkis Pecha.<
tüüp ilmselt ei teadnud midagi levada võime(tu)sest finantse normaalselt planeerida (olümpia vastas oleva krundi näitel).
Ja kas sa tahad väita,et Levadia on ainukene klubi,kes oma eelarvet koostades juba eurorahadega ei arvesta? andke andeks aga ma väga kahtlen selles!
Leave a comment:
-
Kas sa teed kuskile risti ka igakord kui Levadat ja Olümpia vastas olevat krunti mainid?Algselt postitas chac Vaata postitustikooniline:
>Kuigi lahku mindi sõpradena, valmistas Levadia eelarvepoliitika slovaki jaoks üllatuse. "Talvel lepingu sõlmides eeldasin, et klubil on hooaja eelarve koos, mitte ei sõltu edust Meistrite liigas. Kui mulle olukorda tutvustatuks, öelnuksin, et olete hullud, kui sel moel plaane teete!" rääkis Pecha.<
tüüp ilmselt ei teadnud midagi levada võime(tu)sest finantse normaalselt planeerida (olümpia vastas oleva krundi näitel).
Leave a comment:
-
noh, eks nii mõnigi meie koondislane on väljamaal veel valusamalt rehaga kahe silma vahele saanud
Leave a comment:
-
Algselt postitas Õhtulehe jalkatoimkond Vaata postitustIvan Pecha: Levadia ohverdas minu, sest minu palk olevat olnud klubi kõige kõrgem
http://www.ohtuleht.ee/686074/ivan-p...i-koige-korgem
Leave a comment:
-
Algselt postitas Õhtulehe jalkatoimkond Vaata postitustIvan Pecha: Levadia ohverdas minu, sest minu palk olevat olnud klubi kõige kõrgem
Leave a comment:
-
Ivan Pecha: Levadia ohverdas minu, sest minu palk olevat olnud klubi kõige kõrgem
Leave a comment:
-
Algselt postitas willane Vaata postitustühtlasi toodi ka Levadia reaalne tase välja, sealt edasi ka Eesti liiga tase
Leave a comment:
-
Algselt postitas willane Vaata postitustühtlasi toodi ka Levadia reaalne tase välja, sealt edasi ka Eesti liiga tase
Leave a comment:
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustCrusaders toodi albaanlaste poolt avamängus korralikult maa peale või toodi nende reaalne tase välja - avamängus võõrsil 4:1 kaotus.
Leave a comment:
-
Crusaders toodi albaanlaste poolt avamängus korralikult maa peale või toodi nende reaalne tase välja - avamängus võõrsil 4:1 kaotus.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kaurr Vaata postitustPigem levadia jälle kingile hüppelauaks..talvisel üleminekul tahab kindlasti kuhugi kaugemale jõuda, nagu iga aasta.
Leave a comment:
-
Pigem levadia jälle kingile hüppelauaks..talvisel üleminekul tahab kindlasti kuhugi kaugemale jõuda, nagu iga aasta.
Leave a comment:
-
Miks arvate, et Kink saab lihtsalt endale Eestis klubi valida? Flora ei olnud temast kindlasti huvitatud, kahtlan, et ka Kalju. Võibolla Infonet, aga see on halvem variant kui Levadia.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: